hanley Posted November 11, 2016 Author Report Posted November 11, 2016 Sve je spremno za nezaboravan koncert, neka Max vise nema te glasovne mogucnosti, ali duh Sepulture ce u ponedeljak uvece biti prisutan...
Barad_dur Posted November 12, 2016 Report Posted November 12, 2016 Realno na koncert treba da se ode zbog Igora. Barem ja ga nikada nisam gledao uživo. Tačno je da će ovo biti ljuta tezga, ali kome to smeta nemoj da ide Računam da ako krenem sa minimalnim očekivanjima, koncert može da ispadne i bolji nego što sam očekivao Jedino sviranje Sepulturinih pesama me i može naterati da odem na Maxov koncert ...... Tako i ja mislim nekako. U ZG je koncert večeras rasprodan, klub prima oko 1500 ljudi, pa očekujem i dobru energiju i super atmosferu. 1
hanley Posted November 12, 2016 Author Report Posted November 12, 2016 Hm, 1500 ljudi u Zagrebu? Ajd da sacekamo izvestaj, malo mi to nerelano deluje, ali ko zna. Ukoliko se skupi 300 ljudi u Beogradu prekosutra, smatracu da je dobro prosao koncert.
Drogarito Posted November 12, 2016 Report Posted November 12, 2016 A kako mislite da iko dođe ovde ako svaki koncert iskulirate jer ste previše trve?
truliandedzombileš! Posted November 12, 2016 Report Posted November 12, 2016 mani me metal altruizma. kupljena karta za ovo nije signal organizatorima da dovedu neki zapravo zanimljiv bend, već da ponovo dovuku raspalog maksa iduće godine. 1 1
Drogarito Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 bolje maxa da dovedu nego sabaton ili blind guardian 1 1
Grobodan Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Random pesma Blind Guardiana >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sve sto je Maks uradio u poslednjih 20 god. 1
HUMAN Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Ma šta se koji kurac uopšte i spominju šabatoni, gardiani ovde.. Alo bre sutrAAAAAAAA
23/16 Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Gledao sinoc u Zagrebu. Nisam imao velika očekivanja, tako da sam sd dobro proveo. Svirka bila solidna, max brljao (jbt kako je moguće da ne zna kako idu tekstovi koje je sam pisao), sreća pa je jump-jump delova bilo dosta manje nego sto sam očekivao. Meni je pre svega bilo bitno da čujem procreation i dusted, ace of spades totalno nepotrebna. Inače, tvornica kulture je bila prepuna, deluje mi da su ljudi koncert napustili zadovoljni. 1 1
Havočka Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Za koji kurac stalno stavljate sabaton i guardiane u istu rečenicu, ja da pitam
truliandedzombileš! Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 ti neki ljudi koji žive još uvek na prelazu dva veka pa su im power i nu arhineprijatelji.
HUMAN Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Za koji kurac stalno stavljate sabaton i guardiane u istu rečenicu, ja da pitam U konkretnom slučaju jer su oba benda bila po 16 puta ovde ..a i ne volimo ih 1 1
Havočka Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Bio je i laibach 24 puta, a i maideni su bili 39 puta, pa opet ne dobijaju istu rečenicu sa sabatonom
HUMAN Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Mislio sam da ćeš reći da je Max bio 66 puta Šta, Mejdeni bili samo tri puta u novijoj istoriji, Laibach naša slovenština, ne čudi uopšte
Angelystor Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Život u brojevima: Blind Guardian je u Beogradu bio 4. puta u vremenskom rasponu od ~10 godina Sabaton će na proleće u Beogradu svirati 5. put, odnosno 7. put u Srbiji, u vremenskom rasponu od ~9 godina. Soulfly/Cavalera dolazi sad 7. put u Srbiju u rasponu od ~11 godina. 9. put za ~14 godina. Zaključak, treba dovesti Blind Guardian dogodine da se malo iznivelišu stvari.
Havočka Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 ^ nikada više nisam žalila što ne živim u US nego ove godine što se argumenta za našu slovenštinu tiče, evo sve mi seva za slovenštinu ako tako postaviš stvari, treba da poštujemo i dina merlina, i on nam je slovenština a evo, čujem, i sabaton menja veru u srbstvo, sad imamo razlog da poštujemo ne znam samo što nije slučaj i sa megadethom da dolazi na 15 dana ako rezonujemo po tome ko je naš evo, opet, sve mi seva daj ti meni bg peti put, biću tamo i šesti, i u budimpešti ili zagrebu sedmi, ako kojim slučajem odluče da preskoče 1
truliandedzombileš! Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 nije mi nikada bilo jasno to brojanje dolazaka određenih bendova. to što neće biti koncerta bg ili soulflaja, ne znači da će biti nekog benda koji vas zanima.
Havočka Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 To je takođe tačno Treba uzeti u obzir i da su Sabaton i BG (jebi ga sad, eto, spojih) oba bendovi za klinčadiju i da se odatle počinje, i da sve dok ima ljudi na tim koncertima, postoji šansa da će jednog dana slušati i nešto van tih okvira, pa samim tim i da će biti više publike za stvari koje bi smo hteli da vidimo a ne možemo jer nas je 17 1
HUMAN Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 što se argumenta za našu slovenštinu tiče, evo sve mi seva za slovenštinu ako tako postaviš stvari, treba da poštujemo i dina merlina, i on nam je slovenština a evo, čujem, i sabaton menja veru u srbstvo, sad imamo razlog da poštujemo Ne radi se tu o nekom poštenju, niti sam ja rekao da volim dotični bend, samo konstatacija da je realnije da Laibach svira u srbiji 'iljadu puta, negoli u kambodži npr.
KazimKazim Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Sto za klincadiu...eo, danas ie neka vest Kiske i Hansen se ponovo okupljau u starom jatu...i meni momentalno u glavi zasvirale havaiske gitare i krenulo - HELOUIN, D VIZARD KRAUN AIL TEIK ON HEEELOuViiIN tatataratatatata Morao sam da obrnem na ripit i nista manje safl 5-6 puta
Vic Rattlehead Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Gledao sinoc u Zagrebu. Nisam imao velika očekivanja, tako da sam sd dobro proveo. Svirka bila solidna, max brljao (jbt kako je moguće da ne zna kako idu tekstovi koje je sam pisao), sreća pa je jump-jump delova bilo dosta manje nego sto sam očekivao. Meni je pre svega bilo bitno da čujem procreation i dusted, ace of spades totalno nepotrebna. Inače, tvornica kulture je bila prepuna, deluje mi da su ljudi koncert napustili zadovoljni. Zašto ne bi bilo moguće, napisao je hiljadu tekstova u životu, ko može sve to da popamti.
Recommended Posts