Zen Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Nego Bako, šta ti voliš od muzike? Zato tebe gojko ne zna, jer ima dovoljno poštovanja prema svom vremenu da izbegava Sve & Svašta podforum koliko god može, a ti slabo zalaziš na muzičku sekciju Hehe dajte neki spomenar, da se (iznova) spoznajemo. Mojne sada da nabrajam ovde, imaš LFM u profilu, pa pogle'j; 100 godina nisam skroblovao ovako, al' sad vidim da mi yutubskrobler radi, pa ćeš steći utisak. Proslo je sto godina, a u poslednjih bar 10 nismo imali kvalitetnu temu za upoznavanje. Jebes fejsbuke i sranja, ovde se pricaju prave stvari. KO nekad na about me sekciji na majspejsu Ko zeli da se predstavi yumetal javnosti, ponovo ili prvi put onako kako smatra da valja i dolikuje :haha: Izvol'te, ono, zdravo ja sam xx slusam najtvis, ajde da se jebemo i te fore (opet) u najmanje 50 reci i da nisu sve iste i tako to ... znam ja da ce ova tema u roku od 5 strana max da ode dodjavola, al bar budite kreativni da nam ostane za uspomenu u Vault-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 ajde bre ko da nikad niste imali majspejs rekoh KO HOCE cekaju se baka i dimon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Сад почињем да размем Лемија. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 ne rezumem sta u vezi ove teme je toliko sablaznjavajuce? sta kao zajebavanje na temama po forumu sa ljudima koji su tu godinama ko u staroj kafani za koji stalno kenjate da je govno, ali redno dolazite je nadrealno glupo? Posto ovde na forumu su sve cisto intelektualne teme, bas vidim raspisali ste se po filozofiji i nauci i udarili komparativne analize novih medija ajde molim te :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 pa jebote život urbani ko ide u kafanu u tačno dogovoreno vreme da pije tačno određeno pivo da priča na tačno određene teme i vata za dupe samo onu plavu konobarciu? to je problem svih tvojih tema. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Volim da lizem neoprane picke to me jako pali, neka mi se javi dama ili par koji zele da mi ispune zelju. Godine nebitne, a ni daljina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 pa jebote život urbani ko ide u kafanu u tačno dogovoreno vreme da pije tačno određeno pivo da priča na tačno određene teme i vata za dupe samo onu plavu konobarciu? to je problem svih tvojih tema. e? pa otvori i ti ili bilo ko neku, nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 cekaju se baka i dimon Da se je-eebemo? Ses Ne dide ovo, Smoroče, daleko smo mi zabrazdili s ovim ovde... Otvarajući nenapisane teme, zaboravila si one napisane, obrisane... Koju plavu konobaricu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 HVALA GDE JE MOJA TEMA, VRATITE MI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 posle par liza svejedno je da l je oprana ili ne... e? pa otvori i ti ili bilo ko neku, nije problem. pa u tome je stvar. ne trebaju nam teme kada imamo spam i oftopičenje na celom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Znala sam da će odma neki hejt, jebem vas negativne 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 VRATITE MI TEMU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 jebala te tema 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 op udri ovde Havok Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Jašta da će hejt. Plazma je zakon. Idem u Pripremu da gledam nešto što bi trebalo da liči na fudbal. Ko hoće na pivo, neka svrati. Ko hoće da se jebe, može i najtfiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 jebala te tema jebem ja tebe DAJTE TEMU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 @Dek@ U pripremi, to onaj splavčić? Tamo nam bila Panthers žurka i karaoke, pevala sam One, kad nisu poskakali ljudi u ladan Tamiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 jebem ja tebe DAJTE TEMU a o kojoj temi pričaš? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Sto ces da uradis s tom temom, s tom temom, stomtemom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Specificno da oteram hjumana u kurac @jare kripl fajt arena 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 to možeš na bilo kojoj temi, što se mene tiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 na yumetalu svaka tema je cripple fight arena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts