soul wandering Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 (edited) @dr ja bih, ali ne mogu da menjam treci put i ostavim kolegu bez glasova a na odeci je sve ok, vi meni kazete da mi je ukus estradni recimo i ok, ja se ne ljutim (i delimicno slazem ). ja vama da ne nostite bermude, sta je tu nekulturno? Edited October 11, 2016 by soul wandering 1 1
Face Of Melinda Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Meni je sve to ok, nego sam se samo toga setila
Јарослав Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 jel se ljutis jaroslave sto te nisam stavio na spisak? nisam ti ja za te najviše funkcije
Dark_Elf Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 sta mislite kolika je verovatnoca da niko sa liste nece biti admin nego neka htonska eminencija? Ja imam utisak da je nulta verovatnoća da vlasnik sajta uopšte zna za postojanje ove teme, kamoli da bira nekog sa spiska.
Berliner Posted October 11, 2016 Author Report Posted October 11, 2016 Ja imam utisak da je nulta verovatnoća da vlasnik sajta uopšte zna za postojanje ove teme, kamoli da bira nekog sa spiska. ja imam utisak da je nulta verovatnoca da inteligentan covek moze verovati da sam ja, takav kakav jesam (pogledati signu), u toliko nebuloznom tripu da mislim da se vlasnik oseca pozvanim da sad bira iskljucivo sa nekakvog proizvoljnog spiska, mislim da je zajebancija dovoljno ocigledna.
Dark_Elf Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 šta piješ duplo mi daj U sine... obično domaću rakiju od nekog dede što kupujem, i mogu da popijem negde malo manje od pola litre (iako nije nešto jaka). Ali juče nisam imao, pa sam otvorio pelinkovac, i mamuran imam šta da vidim.. ostao svega jedan prst u flaši. @Berliner Deder opusti se. Nije moj post hteo da kontrira tvom, nego da ga dopuni.
Demon Seed Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 demonko je prvi covek koji mi je rekao da sam nekulturna stvarno za mene mozes reci sve, ali ovo nikako To je i najcrnje, što glumiš nekakvu damu 6 1
Face Of Melinda Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Au... teske reci! Hail da reaguje! muzicka podloga... http://www.youtube.com/watch?v=eP-lJTxl1vQ
soul wandering Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Ne znam sta je demon ovakav odjednom, no ok, ima razlog sigurno.
Face Of Melinda Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 PMS? Pre-Mamurlucni Sretenitis?
bo88gdan Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 no se bojim da nam Blogdan ne postane ljubomoran... Na sta konkretno osoba poput mene moze biti ljubomorna?
Antikristina Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Bem ti život Kako osoba poput tebe može imati takve komplekse 5
Маузер Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Koja ste vi gomila bilmeza. A GDE JE TAG HOJA! 3
Fapril ethereal Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 (edited) APIS ME ZA MUDA UOPA Edited October 12, 2016 by Fapril ethereal 7 1
Demon Seed Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Već 3 dana ne prduckate ništa ovuda, baš volim threadkiller postove i to mi se sviđa? Volim i ja kad mi uspeju, naročito kad su malo awkward, ono, da bude pomalo neugodno članovima da odgovore ili dodaju nešto, kad prelaze određene linije... Tkzv ''stop kodon postovi'', XE XE. NAČI ONO HTEO SI NEŠTO DA NAPIŠEŠ ALI VIDEO SI POSLEDNJI POST I SPLAStNUO TI JE ENTUZIJAZAM 6
B@K@ Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Zna li ko, što je Zentara podnela neopozivu ostavku, nije joj valjda spomenar došao glave? 1
Demon Seed Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Izgleda da je. Trpela 15 godina, pa našla kad će da otera sve u kurac... xD
B@K@ Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Bratori, osećam se da smo nekako posredno nas dvojica odgovorni, ipak joj je naša prividna umiljatost spustila gard i zavela je da pomisli kako bi tako nešto moglo da zaživi ovde...
Berliner Posted October 17, 2016 Author Report Posted October 17, 2016 ma nije zbog toga, ima neki sinisterniji razlog sto %
Face Of Melinda Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Već 3 dana ne prduckate ništa ovuda, baš volim threadkiller postove i to mi se sviđa? Volim i ja kad mi uspeju, naročito kad su malo awkward, ono, da bude pomalo neugodno članovima da odgovore ili dodaju nešto, kad prelaze određene linije... Tkzv ''stop kodon postovi'', XE XE. NAČI ONO HTEO SI NEŠTO DA NAPIŠEŠ ALI VIDEO SI POSLEDNJI POST I SPLAStNUO TI JE ENTUZIJAZAM Fapril je moj alter Opeth-ego, mogao je doda "i to nam se svidja?" ali on je gospodin covek, meni jako drag No enthusiasm for the wicked!
Fapril ethereal Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 neki sinisterniji razlog mislis signifikantno sinisterniji 3
Recommended Posts