vudun Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Nema kvalitetnijeg mesa od svinjskih butkica. Eo, letos sam rucno bacao Zorka Sabac dzubrivo na 45 stepeni po njivi (sto mislim da vise ni crnci robovi ne rade, a i onim zatvorenicima u Padinjaku su kapiram malo olaksali) EnPeKa đubrivo ili...?
Talvi Posted October 13, 2016 Author Report Posted October 13, 2016 meso se suši u pušnici na drvima, a slanina i kobasica lagano na kućnom tavanu, uvek bude vrh
kuruz Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 može sve na istom, samo što se slanina i kobasice ranije izvade iz pušnice to samo da oseti dim
KazimKazim Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Vala izasla e sva gola voda i necistoce uho-grlo-nos iz mene dok sam zavrsio...ebena njiva od 80 ari
vudun Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Bolje kad se naoblači, pa tada da se dejstvuje. Taman ga kiša rastopi, korenov sistem brzo upije i mirna Bosna.
LoveHateLove Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Hvala kurcu keva ove godine nije hranila svinju, osim mene Komsija redovno mesario, ja pomagao. Uglavnom metak u celo, ili strujom. Sad zadnji put nije imao nista pa sekirom. Da vidis tog horora, jurili smo poluzaklano prase po dvoristu jedno 10 minuta. To mi se dva puta desilo. Rekoh kevi, ili kupi pistolj ili mene vise tu nema za vreme klanja.....a ni ne jedem svinje, mada sam dao glas belim bubrezima jer sam to jednom jeo dok sam bio klinac.
perzekjušn menijak Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Ne koljem. Duvan čvarci >>> Megadeth 1
truliandedzombileš! Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 (edited) @kazimkazim jeben je to posao ne pomaže ni južni vetar kroz slušalice mnogo mada sam dao glas belim bubrezima jer sam to jednom jeo dok sam bio klinac. svakako ne čudi što je i fapril dao glas belim bubrezima Edited October 13, 2016 by truliandedzombileš!
Grobodan Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Kad smo vec ovde, da prenesem anegdotu sa Tare... Ekipa se skupila da kolje svinjce ali krajnje kreativno ljudi se odlucili da je ubiju tako sto ce joj u usta nabiti cev od boce plina i tako je ugusili. Posle toga jedan domacin prisao brenerom da je osuri i svinja puna plina naravno implodirala, zene izlecu iz kuce a delovi svinje po celom dvoristu. Kakav kurac Mejhem koncert. 14
kuruz Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 hahaha priče o gospodi koja pucaju svinji u glavu odozgo, pa metak prođe kroz tu glavu i uleti u stopalo nekog od mladića koji drže svinju da utekne su standardne
kuruz Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 (edited) kao da su nas čuli http://www.youtube.com/watch?v=O8HryHRKAAo Edited October 13, 2016 by Underkuruz
HUMAN Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 priče o gospodi koja pucaju svinji u glavu odozgo, pa metak prođe kroz tu glavu i uleti u stopalo nekog od mladića koji drže svinju da utekne su standardne Instant karma
Talvi Posted October 13, 2016 Author Report Posted October 13, 2016 taj moj stric pre neki mesec došao u rano jutro u jednu kuću da kolje, prethodno sa domaćinom potegne koju da se malo razmrdaju, i tako bunovni a pripiti odu u štalu i umesto krmka zakolju suprasnu krmaču, kataklizma kad nesrećnu domaćicu tad nije sastavio infarkt, neće nikad
Sisus Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Beli bubrezi na svinokolju? Koji ste amateri.
Face Of Melinda Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 unutrasnji organi su moja stvar jel pravi neko neki metal party i svinjokolj da se bane? Donosim lekove protiv parazita na moj racun!
Talvi Posted October 13, 2016 Author Report Posted October 13, 2016 vi doktori biste bili korisni, zvekneš joj kakvu jaču anesteziju i ćao, šta da se ljudi zajebavaju oko klanja, krvi, cimanja
Face Of Melinda Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 ma jok... kakva anestezija, jer ako das za opustanje misica, a moras to utice na cirkulaciju samim tim na kvalitet mesa... tako da bez anestezije hahah
Talvi Posted October 13, 2016 Author Report Posted October 13, 2016 pih, tolika medicina a ne umete da umrtvite bez posledica
Face Of Melinda Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Samo je prirodna smrt bez posledica, ostalo sve ima faktor iznenadjenja...
Vic Rattlehead Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Kamo pršut na listi? To je najbolji proizvod od bilo koje životinje.
Recommended Posts