obsessed by cruelty Posted October 15, 2016 Author Report Posted October 15, 2016 A realno nije, istina Ali isto tako nije fer da se stavlja Metalika... Quote
Kumodraski Vo Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Aj da je jos stavio dobru metaliku.. Quote
obsessed by cruelty Posted October 15, 2016 Author Report Posted October 15, 2016 Kolko cu ja da se istrisam na ovoj temi sledecih par dana... Pade mi na pamet klinacko ludilo, prva Sonata, konkretno My Land, Kingdom For a Heart i Full Moon refreni >>>>>>>>>>> Quote
vudun Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 (edited) Znao sam da nema šanse da se ne pomene When Lion Devours... http://www.youtube.com/watch?v=rGdsCZH9tvM 2:25 Prvo jedan krug akordi tope mozak, onda jebem ti sunce kako isti ti akordi tek tope mozak u tandemu sa vokalima Može može https://youtu.be/DHNcdeHhXuQ?t=50s ^ do jaja Najsvetliji momenat Roki serijala. Tu dileme nema. bljak mislim da nije fer da se stavlja nemetal Bolje zvuči od Tut Le Monde, mora se priznati. Edited October 15, 2016 by vudun Quote
Demon Seed Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Što bre ne nemetal, za šta si onda ti (obc) rekao 'do jaja', za The House that Jack Built? Ja se ponadao da si pustio Durana <3 nećemo nemetal, slažem se Lako je tebi da kažeš, nemetal koji ti slušaš ni nema refrene mada možemo da kažemo da je refren WE ARE THE FIRST OF CYBER EVOLUTION WE ARE THE FIRST TO PROGRAM YOUR FUTURE WE ARE THE FIRST OF CYBER EVOLUTION WE ARE THE FIRST WE ARE THE LAST TUC TUC TUC TUC... Kako lepo sam sebi odgovaram na postove, mogao bih da yumetališem i u oflajnu Quote
kuruz Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 (edited) ovaj mora da prođe, iako nije metal KAKVA PESMA JEBEM TI TRESU SE SOLITERI JER MI SMO BOMBARDERI KOLAJU PO PRAŠINI PRIČE O ZLOJ MAŠINI http://www.youtube.com/watch?v=CqlCfEhsnro Lako je tebi da kažeš, nemetal koji ti slušaš ni nema refrene nije istina Edited October 15, 2016 by Underkuruz Quote
vudun Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 (edited) !#W234tg Edited October 15, 2016 by vudun Quote
Demon Seed Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 mislio sam na trens, što onaj koji zna pesmu i vidi u priloženom ostatku posta ! Quote
vudun Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Kako lepo sam sebi odgovaram na postove, mogao bih da yumetališem i u oflajnu OK Računar. Quote
kuruz Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 znam na šta si mislio al kad bi se krenulo sa nemetalom, tu ne bi bilo kraja Quote
obsessed by cruelty Posted October 15, 2016 Author Report Posted October 15, 2016 Što bre ne nemetal, za šta si onda ti (obc) rekao 'do jaja', za The House that Jack Built? Ja se ponadao da si pustio Durana <3 I jesam za Durana rekao Ali mislim se, em je na opstoj metal diskusiji tema, em je mnogo lakse naci vrhunske refrene u pop muzici.. Mada i bole me kurac, tko san ja da van sudin Quote
kuruz Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 btw taj X-Dream lagano može da se podvede pod ovo strašan jedan klip Quote
vudun Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Moram, jebi ga. Himna https://www.youtube.com/watch?v=Uy_GMZY5n7E Quote
obsessed by cruelty Posted October 15, 2016 Author Report Posted October 15, 2016 METAL za oko sat i po, 2 cu da opsedam temu o narodnjacima, sad je jos rano.... @Vo, kako me smara sto je lose loopovano na tom snimku.... Quote
HUMAN Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 A ja mislio da smo na Opštoj "metal" diskusiji, idemo spameri.. Quote
PajatheTrut Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 NOCNA MORA OD MANRDRAKA PUSTITE MI SVIU KURAC VOLIM SVOJU FEDEVOJKU 1 1 Quote
Sreta Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Hrces nocima, ko stetocinaaaa plafon otpada, dusa propada Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Blind guardian time stands still !!! Quote
Talvi Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 inače, apsolutno omiljeni refren u poslednje vreme mi je Quote
Demon Seed Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 btw taj X-Dream lagano može da se podvede pod ovo strašan jedan klip http://www.youtube.com/watch?v=kIjFMQsb2S4 Ček, ti slušaš trens koji se ne podvodi pod ovo? Meni generalno trens manje zanimljiva sorta elektronske muzike, jer piči jednoličan tuc tuc tuc. Nije loš klip, al' realno ovo je 5 razloga koje su razvukli na 10 xD NOCNA MORA OD MANRDRAKA PUSTITE MI SVIU KURAC VOLIM SVOJU FEDEVOJKU Svoju bivšu devojku? A ja mislio da smo na Opštoj "metal" diskusiji, idemo spameri.. Ajde na opštoj nemetal diskusiji da otvorimo temu ''Najbolji nemetal refreni'', to je mnogo smislenije... OVAJ REFREN MORA DA JEBEEEAEAAEEEJ OVAJ REFREN MORA DA JEBE! Quote
Recommended Posts