obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Author Report Posted October 25, 2016 meni još više žao što Stargasm nema refren, to mi je jedna od omiljenih pesama u poslednjih desetak godina i kod nekih delova ti tačno dođe da svlačiš majicu i pevaš u air mikrofon Stargasm bez razmisljanja najbolja pesma na Hunteru, samo rajd cinela na toj pesmi je svrsavanje kako smo stigli do 8. strane bez ovoga http://www.youtube.com/watch?v=KHdCJKWnvRg 1 Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 tako što je solo Ihsahn smeće je l' bilo ovo? perfektan refren 2 Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Author Report Posted October 25, 2016 tako što je solo Ihsahn smeće e jesi ga lupio sad moj dm doprinos Kad udje iz strofe u refren dobijem nagon da zabodem bliznjeg svog To je to, metal 101 Update: jedan vanvremenski flesbek http://www.youtube.com/watch?v=jTUORV3Ie0k Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Kao Leprous refreni kidaju a njihov tata Ihsahn smeće xD Od Ihsahna And He Shall Walk in Empty Places lepotija od refrena. A za Kuruzovu novootkrivenu ljubav može i Called by the Fire. Ima Ihsahn osećaj i za refrene očigledno (i zato je bog otac između ostalog), The Tongue of Fire da ripiš u ambis odma. Pa onda idemo unazad TO BE SEEN, TO BE FEEEAAARED, YET NOT TO BE REACHED nisam slušao taj EP sto godina, bio sam ubeđen da je "come damnation, leviation, antichristian..." refren Viš, zanimljivo taj 'come damnation...' deo ide dva puta uzastopno i onda ga nema do kraja pesme, ovaj Insidee, beyoond ide barem dvaput, jednom u prvom delu pesme, jednom pred kraj, ipak je to refren... Povuklo te je ovo prvo i jer izgovara naslov pesme Ali može pesma i da ima 2 refrena, čak i da je prvi više refren nego taj 'predrefren' o kom vi pričate, nije to problem, dosta ima toga po power metalu npr... Baš ću dizbacim ovde ako budem slušao skoro nešto sa dva refrena Quote
HUMAN Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 'este kurac mož' i ovaj Ulete Dimon, ovo se odnosilo na Jaroskavljev post Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 novootkrivena ljubav? Ihsahn solo krš ma povuklo me je to što je "come damnation..." udarna strofa koju sam zapamtio još kad sam prvi put čuo EP, pre deset godina i samo taj deo teksta znam Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Author Report Posted October 25, 2016 (edited) Kao Leprous refreni kidaju a njihov tata Ihsahn smeće xD Od Ihsahna And He Shall Walk in Empty Places lepotija od refrena. A za Kuruzovu novootkrivenu ljubav može i Called by the Fire. Ima Ihsahn osećaj i za refrene očigledno (i zato je bog otac između ostalog), The Tongue of Fire da ripiš u ambis odma. Pa onda idemo unazad TO BE SEEN, TO BE FEEEAAARED, YET NOT TO BE REACHED Arrival refren je isto prejak Eto i Einar peva Novootkrivena ljubav kapiram zbog Virgin Steele, a Called by the Fire je poprilicno hevi metal Edited October 25, 2016 by obsessed by cruelty Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 (edited) novootkrivena ljubav? novootkrivena ljubav = heavy metal refreni za koje nikad pre nisi imao sluha, ali si poklekao pod Virgin Steeleom Da si slušao prvi Ihsahn solo album, znao bi, nego ne znaš pojma. (disclaimer: nisam neki slušaoc Virgin Steeleta pa ne znam koliko se poklapa, al' sve je to hevi metal ) Ihsahn solo krš zamaraš Edited October 25, 2016 by Demon Seed Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 de nisam slušao, sve sam ih poslušao i ne valjaju mislim, možda mu valjaju refreni, ali albumi u celini svakako ne zaboravih jedan od omiljenih: Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Author Report Posted October 25, 2016 u top 3 refrena u 2016 sad sam skapirao da je Virgin Steele prakticno Iron Maiden samo drugi metal :ph34r: 1 Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 šta je da je, nijedan heavy metal bend mi se nije ovako svideo Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 (edited) šta je da je, nijedan heavy metal bend mi se nije ovako svideo Kažem ja da sediš na ušima Poslušah Invictusa i sad sedim i pitam se šta to sa mnom nije u redu pa mi ovaj 'generic epicness' nije nikakav specijalan doživljaj. Nije mi sranje refren, ali ono, B+. I opet u sebi vučem paralele sa nekim bendovima koji ''nisu epic heavy metal'' pa mi onda ''ne stoji poređenje''. Pa jedan prvi album od Crimson Glory ako ti se ne sviđa, onda da ga jebem... Edited October 25, 2016 by Demon Seed Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Crimson Glory sam poslednji put slušao pre 12-13 godina, treba revidirati verovatno je do toga što u mom okruženju niko nije slušao drugi hevi od Mejdena i Menovora, a to mi nije bilo zanimljivo, pa nisam ni slušao taj podžanr Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Crimson Glory prva dva obavezno, samo nemoj da kažeš da ti se ne sviđa vokal ili tako neku glupost Realno je ovaj lik iz Virgin Steele zli Paja Patak za Midnajta Quote
Kumodraski Vo Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 NUCLEAR WARHEADS READY TO STRIKE THE WORLD IS SO FUCKED LETS END IT TONIGHT Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Ae laku noć monci, trebalo je da legnem pre 2 sata a onda sam došao do kompa da vidim kad su mi vežbe u četvrtak Ae Vole neki tVU refren... Ok zajebaću ovo nadalje, više mi nije smešno xD Wee're so fucked! Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Crimson Glory prva dva obavezno, samo nemoj da kažeš da ti se ne sviđa vokal ili tako neku glupost jeste malo previsok e da, ovaj refren je droga Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Opaa, Vodovod bendovi a? legam u krevet na 3,4, sad! Quote
Demon Seed Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 jeste malo previsok Crimson Glory vokal je kao Axl Rose kad ne bi bio iskompleksirana pederčina pozerska raspala. Što sam ga nakrasio ОН ЗДЕСЬ ВОТ И КОНЕЦ! Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Boljie Nebeska Mekanika nije, ovaj je narkomanskiji Metal Church mi se nikad nisu sviđali Quote
Kumodraski Vo Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Ako ako samo ti udri po friendly fire-u.. 1 Quote
Recommended Posts