Demon Seed Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Tornado - Black Swan Rider perhaps Blind Guardian cheesy? Ne sav BG, ali Mirror Mirror je. Ako je to, izem mu primer. Izeš mi i više od toga ...Izvinite. Quote
bradilko Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) ubedljivo najepskiji refren. Edited October 26, 2016 by bradilko Quote
Angelystor Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Izeš mi i više od toga ...Izvinite. Ako nemaš inspiraciju, ne bih se naljutio da ništa nisi odgovorio Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Accolade I refren mi bolji od II lako najbolji refren na tom albumu Quote
bradilko Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 kec je bolja pesma overall ali refren ubedljivo dvojka sym x kraljevi refrena imho Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 jesu do Odyssey onda je sve krenulo naopako. onda su krenuli da se desavaju oni Malmsteen refreni po principu....kako se ove pesme? ok, to cu da otpevam par puta i to ce biti refren My Dominination......yeahhhhhh.....My Domination Your a Bastard of the Machine.......Bastard of the Machine...... itd. ali do Odyssey, stvarno tesko da odlucis koji je refren najbolji na albumu When All Is Lost izuzetak, taj jebe. i mozda Light Up the Night Quote
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) i ovaj, iako ima četiri različite reči http://www.youtube.com/watch?v=YXH_9707PLc Edited October 26, 2016 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Ova tema u stvari bolje govori o tome koje su pesme dobre nego ona ''najbolji rifovi'' - tu je skroz subjektivno šta je nekome dobar rif. Neki rifovi tamo okačeni su meni baš teška kršina ali eto, neke ljude radi. I ne samo od te, i od svake diskusije o nekim tamo drugim parametrima. Can't beat dobar refren. Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 kad se prica o Kamelotu, retko kad neko prica o ovoj pesmi, ali mi je ovo u top 3 Kamelot refrena Quote
bradilko Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 jesu do Odyssey onda je sve krenulo naopako. onda su krenuli da se desavaju oni Malmsteen refreni po principu....kako se ove pesme? ok, to cu da otpevam par puta i to ce biti refren My Dominination......yeahhhhhh.....My Domination Your a Bastard of the Machine.......Bastard of the Machine...... itd. ali do Odyssey, stvarno tesko da odlucis koji je refren najbolji na albumu When All Is Lost izuzetak, taj jebe. i mozda Light Up the Night agree. Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) sad sam pustio Light up the Night da se podsetim i stvarno je cela pesma keva, dok ne udje tough guy russ sa nekim 'YEAH I WANNA SEE YOU DROWN IN FLAMES" pre solaze tough guy russ nesto najgore sto se desilo metalu, jebo ga adrenaline mob u usta seljacka Edited October 26, 2016 by azal Quote
Angelystor Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) Od tog postodisejskog SyXa meni ovo super pesma, refren takođe http://www.youtube.com/watch?v=Jc3D5b-47Nc tough guy russ nesto najgore sto se desilo metalu, jebo ga adrenaline mob u usta seljacka true, tužne stvari Sa druge strane, dobili smo Epic metal Kuruza. Fair trade. Edited October 26, 2016 by Angelystor Quote
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 e da disko do besvesti, refrenčina Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 blech, to mi bas sranje. od I am a Viking wanna-be riffa na pocetku sve do refrena Quote
bradilko Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 tough guy russ nesto najgore sto se desilo metalu, jebo ga adrenaline mob u usta seljacka hahahah, bukvalno Quote
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Sa druge strane, dobili smo Epic metal Kuruza. Fair trade. upoznavanje hevi metala nakon uklanjanja animoziteta izazvanog Mejdenima A taman sam te pohvalio. čekam Groba da da approval Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) ufff kad sam kod jorna, kako ovo da zaboravim http://www.youtube.com/watch?v=ZjheRozEsTo najbolje kod ove pesme je koliko je strofa mracna toliko je refren pederski. ova strofa sto krece oko 2:22 je nesto najbolje otpevano od pocetka sve do savrsenog WHHHHHHHY pre refrena Edited October 26, 2016 by azal Quote
Angelystor Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 @EpicKuruz, ma odobravam i ja, to mi baš guilty pleasure pesma Ali za Nightwish, pre se ovako nešto kači za ovu temu: Quote
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 slabo ja taj stariji Nightwish, previše operski glas tek od 2004. poslušam album kad izađe Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 mogli bi realno da napravimo na poweru posebnu temu Quote
Recommended Posts