badass Posted March 22, 2017 Author Report Posted March 22, 2017 http://www.blic.rs/kultura/vesti/majkl-djira-pred-koncert-swans-u-beogradu-muzika-govori-kroz-nas/qgb9p6t
badass Posted March 23, 2017 Author Report Posted March 23, 2017 http://balkanrock.com/michael-gira-swans-ne-zelim-da-budem-karaoke-izvodac/ 23:07
badass Posted March 23, 2017 Author Report Posted March 23, 2017 swans dižu buku do oko 115db. za sve sa kartom biće obezbeđeni zaštitini čepići za uši i čekaće ih na ulazu prilikom cepanja odsečka. no, svejedno, ukoliko već imate svoje zaštitne čepiće, ponesite iste jer ovi koji su obezbeđeni za 800 posetilaca su ograničeni u tom broju, a džabe su, pa da ne bude da nekome fali.
KazimKazim Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 swans dižu buku I otprilike toe to od njihovih vestina 9
Out Of Time Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 imam kartu viška može za 2200 recimo pm
vudun Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Raspali neku recenziju, generacijo. Kao u stara dobra vremena. 1
badass Posted March 24, 2017 Author Report Posted March 24, 2017 Satnica: 21:00 - vrata 22:00 - Little Annie 23:00 - Swans
Mickey mouse Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 ne mož' biti glasnije od onog Jucifera u Festu...valjda... 1
badass Posted March 24, 2017 Author Report Posted March 24, 2017 http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/radio-beograd-1/2675649/.html
Mickey mouse Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 nema. ne umem ja ovo da opišem. Neverovatno iskustvo...telesno i duhovno... Teško uporedivo sa bilo kojim drugim koncertom na kom sam bio...ikada. Malo cu da odmorim od koncerata posle ovoga, svi ce da zvuce...pa mlitavo. Van ovoga -skor pun DOB, šarena, al super ekipa, fenomenalan merch. Trajalo preko 150'. Odslušao bez jebenih čepića, nek ide život...
Face Of Melinda Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Sve sto je covek rekao gore... Posle prvih 15min sam skinula cepice, ali kako smo bili ne bas tako blizu bine zvuk je dovoljno gruvao da osetis svoje unutrasnje organe. Skroz transcendentalno iskustvo, jer noviji materijal zvuci kao mantra koja se ponavlja i koja te sve vise i vise raslojava, svaki jebeni sloj tela i duha... Neverovatno iskustvo...
In The Flesh Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Stvarno nemam rijeci za ovo sinoc... bio sam skeptican kad je ovaj bend u pitanju, ali poslije ovoga koncerta su me definitivno kupili. Zao mi je sto nijesam isao na onaj iz 1987, pa da uporedim. Bas neko vantjelesno iskustvo, Gira je lud skroz. Pozdrav za ekipu! 6
Face Of Melinda Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Hahahhaha pljus za Fleshka... nije valjda da si bio a da se nisi javio? Ili je ovo ironija,jbga vise ne mogu da pohvatam interne/externe fore A ako jesi ironican, ocekujem ostatak ekipe da istroluje temu... ubrzo...hahaha
soul wandering Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 (edited) ako nisi smelo skinuo cepice nista se ne vazi hhaaha poupadaste Edited March 26, 2017 by soul wandering
lemmy sixx Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Jeste, bio je...zvao nas da dodjemo, Radomir otisao sa njim na pivo, bracala i ja nismo hteli ni na pivo otici, gde bre sa narkomanom da pijem. 3
Havočka Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Nije bilo dovoljno glasno, bilo bolje u Budimpesti. Danila za ofisl tonca svakog kluba u Beogradu, ovi tonci sto dovode bendovi sa sobom, nema nista od toga 1
VoivodBG Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 U pravu su ljudi kada kažu da im nijedan koncert nije sličan prethodnom. Ali kada bi me pitali koji mi je bio bolji i draži, uvek ću reći Budimpešta pre 6 meseci. Evidentno je bilo da je Đira premoren, svaka njemu čast što u svojim šezdesetima tambura sve u šesnaest, ali umor sustigne čoveka i odrazi se to na koncert. Iako je za nijansu bio brutalniji nastup (dosta kakofonije), gubio se intenzitet tokom svirke. Simpatično mi bilo to što Đira odjebao većinu tekstova naspram prethodnog puta i više se pustio u mantranje. Da neko nešto pogrešno ne shvati, drago mi je što sam ih gledao u svojem gradu, verovatno poslednji put, ali bolje je kada ih uhvatite sveže. Little Annie mi bila simpatična, ima žena odličnu boju glasa, samo je šteta što ubrzo to postane dosadnjikavo, jerbo fale silne orkestracije sa albuma. Drago mi je zbog ovih nevernih toma koji su smejali bendu da su sada oduševljeni. 1
Recommended Posts