Runner Posted October 23, 2016 Report Posted October 23, 2016 Ovo je jedini iskreni stajling, ni na jednom od njih petorice nema nista sto nije metal. Bukvalno je svaki detalj metal. A propos mulleta, nikad to nisam gotivio, oduvijek mi je to bilo previse harmonikaski, previse Juzni vetar VHS. 1 Quote
KazimKazim Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Dzozef na ovoi slici isti kao edan lik iz Lazarevca...samo stoe jos napucanii od njega Quote
azal Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 nervira me sto celavi ima upasenu majicu ali nema kajs. to je veliki fashion faux pas lik u mantilu je tuzni ujak silent boba Quote
kuruz Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 pogledam lika skroz desno skrolujem da napišem nešto i prođe mi kroz glavu: "otkud excel fan na slici" Quote
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Skroz levo lik, Fred Durst kad bi igrao za Barselonu Quote
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Jos bolje, htedoh da se ubacim pod skorasnje dogadjaje Quote
soul wandering Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Plus za prvu fotku, tako se oblaci Quote
KazimKazim Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Samo bahato, samo roze 'sulje 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Jesi siguran tebra? Posto verujem da Kisser i tu nosi donji deo trenerke na koznjak :rockdevil: Quote
miter Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Panndora e ovo se zove stajling 1 1 Quote
Vlaja Buraz Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Ovo je jedini iskreni stajling, ni na jednom od njih petorice nema nista sto nije metal. Bukvalno je svaki detalj metal. A propos mulleta, nikad to nisam gotivio, oduvijek mi je to bilo previse harmonikaski, previse Juzni vetar VHS. Mullet = фудбалерка, дуги врат... и још 100 различитих термина. Значи, пишимо наше. Елем, што да не фудбалерка, ако је искрена. А ова слика горе, значи, Дабл, значи, Драгон. :rockdevil: Иначе, стилски изузетан метални моменат: Спид метал господини (јес' да тад спид метала није било ни у траговима). Мало јебе ствар Јуниор којем се види да су пола фамилије шофери, ал' ето. 1 Quote
M-16 Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Panndora e ovo se zove stajling Ma daj... Quote
Recommended Posts