Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ja proso sa oko 250 sve ukupno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 najviše para ode na hranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 kad si budala i jedes hamburgere od 8 eura umesto kobasica Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 bolje kobaje ima Matijević 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Hrana bas bezobrazno skupa, ja sam se prezderavo pre polaska jbg i ponesta prosvercujes u rukav od duksa u ranac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 gde je bre skupa, ja stalno jeo onaj neki gulas predobri ya eura ili dva. bukvalno sve sto sam jeo je toliko kostalo, jedino radomir kupovao americke burgere od 10 zetona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Nije problem opet u tome koliko je skupa nego koliko je losa Giros ima u sebi meso, sargarepu, luk, paradajz i zelenu salatu = nije giros U hamburgere trpaju toliko senfa da ne moz osetiti jebeni ukus nicega drugog a objasniti da neces senf je podvig Kukuruz je i dalje kuvan u slatkoj jebenoj vodi Nudle i muckalice izgledaju prljavo i to ne mogu da jedem obrni okreni Fora je da poneses klopu lajk a bos Znaci plazma, sendvici, mesni narezak, riba, gotova kuvana jela u konzervi i superiska I fishnchips, krofnice i sladoled na festivalu i dosta Bez mercha moz lagano (mozda i da ti pretekne) sa 100e u kamp i jos 140 za prevoz i kartu (ako ides organizovano) Sad, sto se kampa tice, fora je da ne kampujes u sumi i pored puta bilo kog jer si najebao ako padne kisa. Ili VIP kamp, ili ona livada ispod sume, zabodes se u najdublju avejlabl travu i dobar si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 lajk a bos mesni narezak, gotova kuvana jela u konzervi i superiska Uh, ove dve lajne su bas ono u kontradikciji. Inace, da, slazem se da je hrana tamo dosta grozna, narocito kad treci ili cetvrti dan za redom jedes isto, iako naizgled kao ima super raznolikosti u ponudi. Sve na kraju ima ukus kao hrana iz neke menze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Mesni narezak gilti plezr Mnogo dobra stvar Sto se kuvanih jela tice, ne preferiram either i gledam da ne nosim I dalje bolje izgleda od svega kuvanog sto moz da nadjes tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 mnogo ste razmazeni meni nikad nije smetala hrana jos kad izlazis pijan one masne nude pored ulaza taman pre spavanja da ti pokupi sav alkohol. takva i treba da bude na metal festivalu istocnog bloka Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 I hrana i pice su bili jeftini. Niste vi bili na Hellfestu ocigledno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Nudle su ok, ali su 3 evra I to one bez mesa Ako to nije preskupo, onda evo ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 nudle bez mesa na trgu kostaju 350 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Mili bože propasti Nisam znala, bolje one instant od 100 dinara 5 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) sve je odvratno, to jeste tačno one kobasice i ono što Laza zove "gulaš", a u stvari je neka posebna kobasica natropana na komade veličine banatskih čvaraka i propržena u ulju koje stoji mesec dana osim toga nekakve prljave nudle, barena kolenica koja je ogavna, bacio sam jednu porciju pre dve godine, još kobasica... grozno ti burgeri su jedini ličili na nešto, mada su i oni bili mnjeh svadbarski kupus u Guči je festivalska hrana, ne ta sranja za Čehe Edited August 18, 2017 by Underkuruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 ja prosao za 250 evra komotno, bez nekog bahacenja preteranog, uzeo po koju majicu, pojeo tonu krofnica i nisam se stiskao uopste, sta mi treba kupim ali ona zadnja dva mesna nareska zadnjeg dana festivala su mi bila najsladja u zivotu, ne znam sto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) jel jeo neko langoš? Edited August 18, 2017 by azal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 I to i bramborak Pasulj sa kobasom ftw btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 ako su langoške iste kao u Vojvodini, to je najbolja hrana ikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Fora je da poneses klopu lajk a bos Znaci plazma, sendvici, mesni narezak, riba, gotova kuvana jela u konzervi i superiska I fishnchips, krofnice i sladoled na festivalu i dosta Bez mercha moz lagano (mozda i da ti pretekne) sa 100e u kamp i jos 140 zaprevoz i kartu (ako ides organizovano) You are brutalassaulting it wrong. Sad, sto se kampa tice, fora je da ne kampujes fixd sve je odvratno, to jeste tačno one kobasice i ono što Laza zove "gulaš", a u stvari je neka posebna kobasica natropana na komade veličine banatskih čvaraka i propržena u ulju koje stoji mesec dana osim toga nekakve prljave nudle, barena kolenica koja je ogavna, bacio sam jednu porciju pre dve godine, još kobasica... grozno ti burgeri su jedini ličili na nešto, mada su i oni bili mnjeh Meni bre brate sasvim dobra hrana na češkim festivalima. Štagod da sam probao kuvano, pa i taj kvazi-gulaš, uvek sam se zadovoljavajuće najeo. Ipak, prvi favorit mi bramborak. Njega sam još na Mastersu svakodnevno jeo, kombo sa suvim mesom drži jedno 5-6 bendova bez problema. Jedino što mi trip oko hrane bio da ove godine bila generalno skuplja nego prošle godine...ili sam samo ja više jeo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 A vi sto ste protiv kampa, jeste kampovali ikad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Na MetalDaysu, da, bilo predobro, ali tamo i treba da se kampuje, priroda :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) Ja samo volim tus, krevet i da mi pijani manijaci ne urlaju na uho SLAYER u pet ujutru. Btw kampovao sam dok si ti jeo pacija govna umesto dudinja. Edited August 18, 2017 by Grobodan 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Imas i ovde reku i sumu Haha znaci nije fora u kampu nego sto ste omatorili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) tuš je čist i prihvatljiv kad kreneš rano ujutro ili uveče na brćkanje problem je to što ih nema dovoljno i ako se uspavaš, upao si u red i čekaš podloga za spavanje radi sasvim dobar posao kad se vratiš u 2 u šator, do te mere si iscrpljen da može da se dere ko šta hoće, čuti nećeš +se ne deru toliko ljudi sve do poslednje noći (koliko god neverovatno zvučalo) ti, Angelistore, što pokušavaš da bivaš vickast, jako si zabavan, evo, vrištim od smeha, prosto ne znam šta ću sa sobom, treba svoj stendap da organizuješ ic gana bi a faking blest, samo lupaj kontru svemu max neosnovano, raja to voli, humor za široko tržište, skoro kao crni gruja, samo još luđe, pun pogodak imaš, 200% profit veruj mi elem, mene max smaraju redovi i smara me što nema pravog soka na festivalu baš bi bilo lepo da se to promeni Edited August 18, 2017 by Хавочка 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts