Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 E da nema sok i voda da se kupi, bar ja nisam video.. Preporuka za koktele tho, super osveze i uvek natrpaju kilo leda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 kakvo kampovanje kakvi bakrači išlo mi na živce to što ona hotelčina u Hradecu nema klimu, pa smo se kuvali ujutru, a ne tuširanje sa stotinama nekih odvratnih likova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Imas i ovde reku i sumu Haha znaci nije fora u kampu nego sto ste omatorili Imam reku i sumu bez smrdljivih cudovista kad pozelim, oni i jesu najgori deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Vo@ Ja bih kampovao opet na MD bez problema, a BA mi nije privlačno u gradu, u parku nekom da dižem šator, pogotovo što je BA, generalno, baš jeftin fest, a i za smeštaj može fes da se prođe i ušteda sa kampom mi u ovom slučaju se ne čini vrednom u odnosu na cimanje i rizik. ti, Angelistore, što pokušavaš da bivaš vickast, jako si zabavan, evo, vrištim od smeha, prosto ne znam šta ću sa sobom, treba svoj stendap da organizuješ ic gana bi a faking blest, samo lupaj kontru svemu max neosnovano, raja to voli, humor za široko tržište, skoro kao crni gruja, samo još luđe, pun pogodak imaš, 200% profit veruj mi Thanks for your support! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 svakom svoje, valjda kapiram da da znam da mogu da nađem smeštaj u jaromeru onog momenta kad odlučim da 200% idem, da bi to bila prihvatljiva opcija predaleko je hradec da ideš tamo vamo, a ja ne gotivim da sedim na festivalu ako neću ništa slušati bolja mi bleja da se vratim u šator u 3 popodne i da se izležavam nego da sedim pod šatrom i budem primorana da slušam šta se oko mene dešava ako ništa, prazan je kamp veći deo dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 oni koji odsedaju u hotelu u Hradecu koji sarađuje sa festivalom dobijaju narukvice za onaj deo za sedenje prekoputa bina, autobuse koji voze na festival i sa festivala + švedski sto za doručak, čista posteljina i normalan tuš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Taj festivalski smestaj jeste do jaja, ovako samostalno je malo vise cimanje.. Probacu verovatno kamp sl put pa cu videti sta ie veci cim.. Naravno uvek bus brt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 bus je najveći napor u čitavoj priči umorim se za 15 sati koliko se ne umorim na festu 4 dana razlupam čelo o prozor tri puta, gledam da l' me neko čuo, boli me obrva evo i sad oteknu mi stopala, čas mi vruće, čas mi hladno zavalim sedište, smaram nekog iza, ne zavalim sedište, najebem 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Bleja slusas price o klistiru i trovanju alkoholom, malo cugnes slusas blekericu i tako.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 E da nema sok i voda da se kupi, bar ja nisam video.. Preporuka za koktele tho, super osveze i uvek natrpaju kilo leda.. tebra ima voda da se kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 De.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 pa sa leve strane leve bine npr ja sam tamo uzimao Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 brze stizes iz hradeca u jaromer bego iz centra do banjice. koje bre kamp, uzmes hotel, vozi bus do i sa festivala ceo dan i noc, banja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 bolje kobaje ima Matijević Realno jes, kobaje su im bezveze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Bolje su im zemičke HUEHUE I bataci možda najkvalitetniji u Jevropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 nikad Osolt ,samo poljski Vudstok http://motherless.com/GI45D0448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts