kuruz Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 nema diskusije ovde, da budemo realni Quote
azal Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 napravio sam youtube plejlistu pesama sa omiljenih albuma, nije bitan redosled izdvojio bih C.B. Murdoc - Here Be Dragons jer je prestrasan bend i prestrasan album koji je neverovatno originalan i mocan, ali nece biti na best of listama jer im je mala izdavacka kuca koja nema dovoljno para da placa blogerima za mention. Quote
Grobodan Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Svi znamo kuda ovo ide: Da potpisem i pecatiram, ovih dana cu malo srediti utiske pa da napravim neku listicu. Bilo je ove godine brdo razocarenja i podbacaja nazalost, ali s druge strane i sjajnih izdanja sa pomalo neocekivanih strana. Quote
soul wandering Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 nije lose ovo sto je azal uradio, kad je vec i 8tracks pukao gore od juma dajte yt liste za sve nas koji nismo mnogo nove muzike slusali ove godine Quote
SkullKrusheR Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 vektor - charging the void cobalt - slow forever cult of luna & julie christmas - mariner tdep - dissociation etid - low teens zeal and ardor - devil is fine wormrot - voices take over and destroy - s/t helms alee - stillicide nails - you will never be one of us Quote
SkullKrusheR Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 ^ovo su samo metal i rođaci, album godine je touche amore - stage four. Quote
HUMAN Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Ova godina nije baš tako mršava što se kvantiteta tiče, trenutno mi je u kompu nekih tridesetak albuma, ipak, veći je problem kvaliteta tih izdanja, gotovo svi su manje-više osrednji, svega par izdanja su iznad proseka.. Praviće se uskoro neke liste. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 5, 2016 Author Report Posted December 5, 2016 napravio sam youtube plejlistu pesama sa omiljenih albuma, nije bitan redosled izdvojio bih C.B. Murdoc - Here Be Dragons jer je prestrasan bend i prestrasan album koji je neverovatno originalan i mocan, ali nece biti na best of listama jer im je mala izdavacka kuca koja nema dovoljno para da placa blogerima za mention. Poslusao sam pesmu Objecting Projectionm zvuci kul.. Quote
perzekjušn menijak Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Metallica - Hardwired…To Self-Destruct Prong - X - No Absolutes The Cult - Hidden City Madder Mortem - Red in Tooth and Claw Long Distance Calling - Trips Quote
kuruz Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 https://www.youtube.com/playlist?list=PLzIeb3wv4v1ED9rLq-WtfuxaNYANhwgkP napomene: ne računam Hardwired, pošto je van konkurencije Death Angel album je prosek, ali je pesma toliko dobra da je morala da se nađe ovde generalno, tanka godina sve do oktobra skoro ništa nije valjalo, onda je grunulo brdo sjajnih izdanja, nisam još ni stigao sve da preslušam kako treba uglavnom sam slušao stare albume cele godine Quote
obsessed by cruelty Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 i ja sam sve vreme bio u fazonu da je Metalika izvan konkurencije pa necu ni ja da racunam. pokusacu da suzim listu sto je vise moguce, redosled nebitan osim prvog. dakle: 1. Dso - The Synarchy of Molten Bones Ulver - ATGCLVLSSCAP Throane - Derriere Nous, La Lumiere Vektor - Terminal Redux Antaeus - Condemnation Anaal N - The Whole Of The Law TDEP - Dissociation Meshuggah - The Violent Sleep of Reason Neurosis - Fires Within Fires Moonsorrow - Jumalten Aika Bolzer - Hero Ulcerate - Shrines of Paralysis Every Time I Die - Low teens Virus - Memento Collider Kayo Dot - Plastic House on Base of Sky honorable mentions: Aenaon - Hypnosophy Dysrhytmia - Test of Submission Nails - You Will Never Be One of Us Oranssi Pazuzu - Varahtelija Hail Spirit Noir - Mayhem In Blue Cobalt - Slow Forever Eternal Champion - The Armor of Ire Ihsahn - Akrtis Rotting Christ - Rituals podgrupa dobri albumi koji su ipak u neku ruku razocarali i slabiji su mi od prethodnika: Urfaust - Empty Space Meditation In The Woods - Pure EPovi godine Gorguts - Pleiades' Dust Dead Congregation - Sombre Doom Smece godine: Gojira pesme godine: Dso - Onward... Vektor - Collapse Nokturnal Mortum - В кайданах часу Ihsahn - Crooked Red Line bas sam ispao laza za siromasne ovde, ali jebiga takva godina... Quote
HUMAN Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 Nekima ovde kao da je izašao MoP jbt. Quote
Drogarito Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 (edited) bez nekog redosleda deathspell omega - the synarchy of molten bones ulcerate - shrines of paralysis gorguts - pleiades' dust megadeth - dystopia teramobil - magnitude of thoughts thoren - brennenburg coma cluster void - mind cemeteries under the pledge of secrecy - black hole mass evolution voivod - post society dysrhythmia - the veil of control death angel - the evil divide metallica - hardwired to self destruct sodom - DDAY claypool lenon delirium- monolith of phobos electric octopus - this is our culture suicidal tendencies - world gone mad meshuggah - the violent sleep of reason pyrrhon - running out of skin d.r.i. - but wait, there's more! (nabijem ih na kurac što nisu izbacili ceo album) ne znam čemu tolki hajp oko novog vektora :haha: prethodni album im je mnogo bolji inače još nisam preslušao novi bolzer :redface: i korn Edited December 6, 2016 by Drogarito 2 Quote
Divlji Tigar Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 Aeon Sable - Hypaerion Agatus - The Eternalist Angel Sword - Rebels Beyond the Pale Cauldron - In Ruin Darkthrone - Artic Thunder Denner/Shermann - Masters of evil Lethal Steel - Legion of the Night Metal - Church - XI Opeth - Sorceress Ossian - Fényárban és Félhomályban Pokolgép - Metálbomba Ranger - Speed & Violence Savage Master - With Whips and Chains Speedclaw - Iron Speed Sumerlands - Sumelands Tygers of Pan Tang - Tygers of Pan Tang Widow - Carved In Stone ZiX - Tides of the Final War Гранулом - Кога Helstar - Vampiro Demon Bitch - Hellfriends Dark Night - Day of the Dead Atheist’s Faith - Sen Quote
obsessed by cruelty Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 Skal napisao Vektor pesmu umesto albuma, ja greskom stavih proslu Dysrhytmiu (90% sam kucao iz glave, moguce da sam jos negde izgresio) samo veselo @Human to na racun Metalike kapiram? ne mogu Metaliku objektivno. da su izbacili St. Anger za siromasne koji se ne bi svideo ni Volu ni Kuruzu, opet bih ga napomenuo na pocetku kao izvan konkurencije. Quote
obsessed by cruelty Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 e pa da i oathbreaker je do jaja, moze u honorable Quote
Vic Rattlehead Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Alexisonfire - Live at Coops Megadeth & Metallica, jednako dobri RHCP Opeth nije loš, Katatonia, Death Angel takođe... Quote
SkullKrusheR Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 kad sam video šta sam napisao, bilo kasno za editovanje. otvorio bio lazinu plejlistu pa me zbunila. Quote
Kumodraski Vo Posted December 8, 2016 Author Report Posted December 8, 2016 Ocaj godina, sta reci kad sam nove albume od Swans, Radiohead, Gojira.. ljudski preslusao JEDNOM.. Urfaust - Empty Space Meditation Kayo Dot - Plastic House on Base of Sky, nije fantazija kao prosli al mora na listu Gate - Saturday Night Fever, keva al nije za vas paore sa juma Megadeth - Dystopia, vise sam slusao Repentless al ono, klasa David Bowie - ★, i ovo sam bas malo slusao pre smrti, posle nisam mogao Deathspell Omega - The Synarchy of Molten Bones Cobalt - Slow Forever Negura Bunget - ZI Swans - The Glowing Man, super je to, al slabo posle onakva dva remek-dela kul stvari: Tindersticks - The Waiting Room Mourning Beloveth - Rust & Bone The Renderers - In the Sodium Light Pensées nocturnes - À boire et à manger Gillian Carter - Dreams of Suffocation Converge - You Fail Me [Redux] Slice the Cake - Odyssey to the West Putrid Pile - Paraphiliac Perversions Leonard Cohen - You Want It Darker Thy Catafalque - Meta Blut aus Nord / Ævangelist - Codex Obscura Nomina ima gomila stvari koje nisam preslusao, a nesto i nisam u gasu da sad slusam === Pravi albumi za mene koje sam ove god. slusao kao nezdrav su: Converge - Jane Doe 16 Horsepower - Sackcloth 'n' Ashes Chuck Person - Chuck Person's Eccojams Vol. 1 Metallica - St. Anger Darkwood Dub - Elektro Pionir/Život počinje u 30 oj Supreme Dicks - The Emotional Plague Bark Psychosis - Hex Quote
truliandedzombileš! Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 DSO album godine metalika ---------------- nails winterhorde aenaon borknagar moonsorrow TDEP oathbreaker ihsahn deftones Quote
truliandedzombileš! Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 zaboravih Oranssi Pazuzu Hail Spirit Noir Epika Analni Nadrk Mešuga i Vektor mogu takođe. Dosta toga ne preslušano.. Quote
Recommended Posts