Mr.Murray Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 Prosto mi je neverovatno da ova serija nema svoju temu... Po mom mišljenju je ovo najbolja serija ikada. Tolika me nostalgija cepa kada je gledam da to nije realno. Možeš se vezati za svakog lika. Moj favorit je: John Locke! Postoji 6 sezona, i svih 6 drže podjednako pažnju. Gledao sam kompletno seriju 3 puta - i sada je gledam po četvrti put na Prvoj Plus svaki dan. Ukoliko želite da se zarazite nekom serijom, a niste gledali LOST - ovo je moja preporuka. 1 Quote
Vic Rattlehead Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 Pa gdje se sad sjeti Losta, sad kad se raspada forum. Inače, isto mislimo u vezi ove serije, i ja sam je tri puta pogledao, a planiram da pogledam i ovo: https://www.facebook.com/ChronologicallyLOST/ - Sav materijal iz serije, ali poredan hronološki. 1 Quote
Mr.Murray Posted December 8, 2016 Author Report Posted December 8, 2016 Da, da... odličan je hronološki LOST. Pa jebi ga, lutao sam forumom i shvatio da nema teme za najbolju seriju. Btw, ako si u vreme LOST-a bio na forumu LOST-Serbia, tu sam ja admin. Quote
Vic Rattlehead Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Možda nije najbolja, jer po mom mišljenju ipak su se zapetljali u zadnjim sezona pa je i kraj loš, ali najdraža sigurno. Quote
Toki89 Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Da odgledam regularne epizode ili hronološki poređane? Nisam gledao seriju ,btw Quote
imaginos Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 prestao sam da gledam posle prve sezone posto se niko ni sa kim nije kresnuo, a i skapirao sam da se nista ne otkriva u seriji, da zaplet ne napreduje i da tako moogu da vozaju u beskonacnost. istina, sve ostalo je super (gluma, rezija, dinamika, itd) ali mi je bilo glupo kad sam zavrsio prvu sezonu i nista nisam saznao. 1 Quote
Mr.Murray Posted December 12, 2016 Author Report Posted December 12, 2016 Da odgledam regularne epizode ili hronološki poređane? Nisam gledao seriju ,btw Za prvi put definitivno gledaj regularno, barem bih ja tako uradio. Quote
Recommended Posts