Demon Seed Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 BOLD STATEMENT DRAGANEEE Ću ga obrnem opet, ni ne sećam se naročito xD Quote
Kumodraski Vo Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Novi Immo njesra ko i prosli.. Nile zato ne posustaje.. Quote
HUMAN Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 more zadnji je u rangu annihilation of the wicked! ..paaa ne baš Novi Immo njesra ko i prosli.. ..paaa ne baš Quote
PajatheTrut Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 lepo je ovo, slicno ulceratu kako ne nabasam nikad na oakve friske stvari nego stalno na neke genericna brutal dm sranja Quote
Haos sam ja Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Meni bome novi album bolji i od Infrared horizon, a on mi je bio odličan. Voleo bih samo da je vokal malo drugačiji al jbga to je što je. btw, nisam znao da je bubnjar njihov oženio Myrkur, gospodin 1 Quote
Angelystor Posted August 4, 2023 Report Posted August 4, 2023 Odličan mi ovaj zadnji album, baš redak moderniji tech death a da mi leži. Valjda fora u tome što mi ostavljaju utisak da im bitnije da naprave pesmu nego da peglaju prazne tehnikalije. Vokal svinja ne leži, ali ne može sve jebga. Quote
Haos sam ja Posted August 4, 2023 Report Posted August 4, 2023 Otišao je svinjski main vokalista iz benda, ali ne znam da li su zadržali i dalje taj stil. Proverićemo na Brutalu u 2 ižjutra. Quote
VoivodBG Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 Au, pa kako ce sada, ajde prijavi valjaju li uzivo. Quote
Haos sam ja Posted August 17, 2023 Report Posted August 17, 2023 Valjaju. Uživo im peva lik iz Inter Arma. Quote
Recommended Posts