Night Prowler Posted June 5, 2017 Report Posted June 5, 2017 Arch Enemy konačno u Beogradu! smp 22/05/2017 Vesti Jedan od najpopularnijih melodic death metal sastava svih vremena, švedski Arch Enemy, napokon će posetiti srpsku prestonicu! Koncert će biti održan u ponedeljak, 18. septembra u Domu omladine. – Da, istina je! Svi vi koji ste nam godinama unazad pisali sa željom da u našu zemlju dovedemo ovaj “world-wide metal classic”, možete da odahnete. Želja vam je ispunjena – saopštili su organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers. Arch Enemy je nastao 1995. godine, nakon što je gitarista Michael Amott napustio legendarni Carcass. Pevač benda na prva tri albuma bio je Johan Liiva i od tada, pa sve do danas, Arch Enemy karijera ide uzlaznom putanjom, sa mnoštvom studijskih albuma i rasprodatih turneja širom sveta. Poslednji studijski album War Eternal, bend je objavio 2014. godine i predstavio Alissu White-Gluz (ex-The Agonist) koja je preuzela vokalne dužnosti od dugogodišnje frontmenke Angele Gossow, koja je pevala na pet albuma. Trenutno promovišu live izdanje As the Stages Burn. Bend pored Michaela i Alisse trenutno čine bubnjar Daniel Erlandsson, basista Sharlee D’Angelo, te dobro poznata gitarska zvezda Jeff Loomis (ex-Nevermore). Specijalni gosti na koncertu biće groove metal/core bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat srpskoj publici, jer je prošle godine nastupao i kod nas, tačnije u Beogradu i Senti. Ova četvorka, predvođena Tatianom Shmayluk, 2016. godine je potpisala ugovor sa Napalm Records pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King of Everything i od tog momenta krenuli su ozbiljnom uzlaznom putanjom. Ulaznice su u prodaji od 25. maja po akcijskoj ceni od 2.400 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.000, a na dan koncerta 3.500 dinara. Prodajna mesta su dobro znani šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.
oʞɾoƃ Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 female-fronted metal za starosno doba 12-20 godina
Demon Seed Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Šta radite to, pomažite organizatorima, bando ! Će ga pitate posle da vam dovodi Et d Gejtsove i zajebancije... DOBAR BEND ::: 1
HUMAN Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ali svaki jebeni put se iznenadim kad vidim da je Loomis u ovom bendu
PajatheTrut Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 gledo sam ih letos samo da bi vido lumisa, za decu muzika kurac od benda, za japance sa pirsingom na sktrotumu i ljubicastom emo kosom ajmo ruke goreee pevajte sa nama czjeshka rjepubljiko sa nekim sam se raspravljao oko pevaljke, taj neko je tvrdio da je dobra picka , tj najbolja na festu nije nebi je jebo msm ne zato sto je losa picka ali i zato nego zato sto bih radije bio mrtav 3 2
Angelystor Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Sviđa mi se kako niko ne sme ni da prizna da je bio na ovom koncertu.
Grobodan Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Ja eto priznajem da mi je žao što nisam bio. 1
bradilko Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Sviđa mi se kako niko ne sme ni da prizna da je bio na ovom koncertu. hah, htedoh slično da napišem ja bio, nisam ih gledao ranije. masivan zvuk gitara.
Demon Seed Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Mene zanima kakva je curica iz Jinjer uživo
Drogarito Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 http://agoraphobicnews.com/gallery_view.php?url=arch_enemy_live_in_belgrade_serbia_gallery http://agoraphobicnews.com/gallery_view.php?url=jinjer_live_in_belgrade_serbia fotke sa koncerta!
Oddball Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Sviđa mi se kako niko ne sme ni da prizna da je bio na ovom koncertu. evo ja bio, tuga jedna
Recommended Posts