Towards The Inevitable Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 То је то, мада је чудна светлост на тој слици и не види се добро колико је заправо дебео тај картон. Диск уживо изгледа много боље. Наравно, и лобање се добијају у пакету 1 Quote
Angelystor Posted January 19, 2018 Report Posted January 19, 2018 Gledao ove sinoć kao predgrupa Execration-u. Iskreno mi album nije ostavio neki utisak, dobri delovi ali bez konstantnosti, uvek negde tamo na sredini albuma mi odlazi pažnja. Uživo malo bolja priča, doduše može da ima veze i sa time što su samo 35min svirali Zvuk je na sva tri benda generalno bio dobar (Reptilian prvi svirao), samo je Slægt iz nekog razloga odlučio da im treba prenapanjen bas pa je to često pokrivalo melodičnije delove. Glavni utisak koliko je mlada ekipa, bukvalno ih vidiš kako izlaze na scenu i više je neki 'awwww' nego metal! utisak Ne pomaže i što su bacali neke super-ozbiljne black metal face, mislim da treba čoveku neki corpsepaint da to ne bude smešno sa onim bejbifejsom. Anyhoo, može i bude nešto od ovih u budućnosti, pratiće se. Quote
Grobodan Posted October 30, 2018 Author Report Posted October 30, 2018 Evo ga album za dl https://yadi.sk/d/0DzZ5iii7c0DFQ Ovo im je jedino izdanje za sad na kom nisu napravili znatnu promenu u odnosu na prethodnika, što će reći našli su dečaci svoj zvuk. Dakle The Wheel je istog stila kao Domus - prirodno ukrštanje black i heavy zvuka. Dečaci jesu ali dobro informisani o prošlosti omiljenog nam zvuka, kako i sami kažu u tekstu Forever restless forever wild, with darkness bred in immortal rites, čisto sumnjam da su ove paralele slučajne. Takođe kao što je početak prošlog albuma ličio na MF, tako početak Being Born (Is Going Blind) meni zvuči kao Into the Infinity of Thoughts. Dosta poređenja ali ipak originalna svirka, ja ne mogu da se setim benda koji zvuči kao oni. Sve u svemu još jedan seksi album. Quote
Grobodan Posted March 28, 2022 Author Report Posted March 28, 2022 Jeste da su mi uzivo ostavili utisak kao Tribulation sa Ali ekspresa ali ovi decaci albumski i dalje ostaju bas dobri. Na ovom novom bih jedino promenio produkciju, gitare su mi bas tihe i pretanke ali pesme su konkretne i zabavne. Ne palamude mnogo, spakovali sve u 40 min, proleti dok se slusa, totalno zarazno i zabavno u toj sferi. Quote
Barad_dur Posted March 30, 2022 Report Posted March 30, 2022 (edited) 09. 04. Ljubljana - Gromka / 10. 04. 2022. Zagreb - Močvara (ciklus "Manifest crnila) Slaegt (DK) Demon Head (DK) Attitudes to Human Extinction (HR) Edited March 30, 2022 by Barad_dur Quote
Haos sam ja Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 Nije loš album naročito kad ubace malo thrashy finte kao u Kiss from a night na tu blackened heavy osnovu, ali meni i dalje ovaj bend hoće da zasmrdi na "Tribulation za sirotinju" etiketu, naravno mnogo manje atmosferično i sumorno. Obrnuću još koji put, nije album naporan i razmetljiv, sasvim je u redu ali ništa za obaveznu lektiru. Quote
Recommended Posts