kuruz Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 potvrđujem da ima u Feliksu, uzeh malopre za 2700
Chicken Little 420 Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 (edited) Bilo sjajno! Krajnje opustajuci i meni interesantni koncert. Vrlo solidna poseta, dobar zvuk, ne previse toplo, bez pusenja. Devin vrlo raspolozen i nasmejan Smejali se ljudi odvalama Preskup merch, majica 5000, duks 6000, cini mi se... Edited August 16, 2017 by Chicken Little 420
bradilko Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 razorio devi. što se mercha tiče, zar nije majca bila 3000?
Chicken Little 420 Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 mozda neka, onu koju sam ja pogledao bila je 5000, nisam bio pijan, al ajd, mozda gresim
azal Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 3000 da. mozda je darko hteo onaj gymsuit da kupi super svirka, devin isti boban rajovic, sto je za pohvalu. nisam znao vecinu pesama, Night je jako tunjavo otpevao, bas sam bio u fazonu ako ce ovoliko da te boli kurac ceo koncert bolje da odem. Sreca pa je nenormalno otpevao Deadhead i sve je bilo u redu Super koncert sve u svemu, do jaja ekipa i konacno da ima na koncertu klinaca i nekog koga ne poznajem. Meni svakako cudan ovaj srecni devin na ekserima jer sam odrastao uz sjebanog devina, ali bas mi drago sto je toliko zdrav, prav i uspesan sa 45 godina. heavy metal success story kakav se retko vidja rekao bih.
kuruz Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 (edited) isto k'o Laza, prepoznao sam nekoliko pesama, ali je svejedno bilo sjajno bilo nekih likova oko mene koji su znali sve tekstove, rispekt odlična publika Devin najzanimljiviji metalac Edited August 16, 2017 by Underkuruz
Angelystor Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Jel samo meni mnogo prirodnije izgleda kada se mršti i peva nego kada baca one zen "thank you so much" osmehe levo i desno? Sve u svemu, lepo veče. Zamerke na zvuk, jebeni dom, i na uber-kratku listu. Meni i nisu toliko problem nove pesme, posbeno što mi je Transcendence super album, samo je realno moglo još bar 2-3 komada da ubaci. Al jebigica kad je gig usred festivalske sezone, ista fora kao sa Cattle Decapitation prošle godine. Ali za ono što je bilo, bilo je fes, Deadhead i Hyperdrive meni highlights. Devin je jedan od onih ljudi koje ako ti ikada dosade da ga gledaš i slušaš, znači da si se umorio od života (da parafraziram Homer Simpsona). I da, sasvim fina poseta, i mnogo dobra atmosfera.
Chicken Little 420 Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Koliko sam video, festivalske svirke 10 pesama, ove solo, 12
kuruz Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 pravo je pitanje je zašto svi oni ljudi iz publike ne postuju na Jumetalu
azal Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 jeste, taman je to ta "ne izlazim iz kuce, snimam djent pesme u svojoj sobi" ekipa. trebali bi i da postuju ovde.
ShinigamY Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Gora podsorta i od ove bagre koja se zbrala na yum, koja se povremeno i nadje na koncertima
Haos sam ja Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Sprecen da dodjem u poslednji cas. Mrzim kad se to desi. Nisam neki hc fan Devinovog songwritinga, ali kapiram da je koncert bio must see.
bradilko Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 jeste. nisam se ni ja naslušao njegove diskografije, ali sam se baš proper zabavio. složio bih se sa anđelizatorom, baš baš dobra atmosfera u publici.
Grobodan Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Da se slozim sa svima, u pocetku malo skrnav zvuk ali se popravilo vremenom, publika sjajnu atmosferu napravila, puno dobih ljudi videh i naravno Devin car nad carevima, iako mi setlista ne odgovara u celosti on sve nadomesti, bas vece za dizanje raspolozenja i da se stavi prava tacka na leto.
Flash Gordon Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Divna svirka, baš je sve bilo onako fino. Lista, kako kome po ukusu, većina stvari je bila strava, neke su malo udavile ("Failure", "Ziltoid Goes Home", "Higher", "March of the Poozers") al' dobro. Možda ne bi bilo loše da je negde uglavio "Storm" ili "Depth Charge", možda "Namaste". Nekako su mu pesme, ili ih stvarno mnogo voliš i baciš se u trans ili baš ne leže. Al' generalno, stvarno je bilo super, bio je i dobro raspoložen i ljudi se nakupili, baš iznenađujuće krcato. Najjače kad je rekao za basistu Briana da se grli kao kad piton pokušava da zagrli košarkašku loptu, tako nešto. Ne pamtim kad sam se na svirci tako smejao.
Chicken Little 420 Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 hvala! zvuk sam snimao kod miksete...
Runner Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Prepoznao sam svega 3 pjesme i to one sa proslogodisnjeg albuma, zbog kojeg sam i odlucio da dodjem na koncert Bilo je dobro, ucinilo mi se da je duze trajalo, kad ono svega sat i po plafon. Lista, kako kome po ukusu, većina stvari je bila strava, neke su malo udavile ("Failure", "Failure" meni najbolja pjesma na albumu, i na koncertu je dobro legla, mada je studijski snimak ipak klasa vise. 1
Flash Gordon Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Pa ok, meni više od hiperprodukcije njegovog materijala zvuči k'o neka njegova klasična "Deconstruction"/Periphery djentara uz tugaljivi refren. Mislim, nije da je "Stormbending" nešto fascinirajuće drugačija ali mi je ipak više prijala, malo više tog epik pozitivnog momenta.
ShinigamY Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Jel bilo ono u fazonu: "Sad cemo mi kobajagi da odemo iza stejdza, a vi cete da nas zovete na bis, pa da se ne bi smarali sa time, mi cemo samo da ostanemo i odsviramo jos 2 pesme"?
Flash Gordon Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ANjx5PVSrvA Sa sve njegovom poludelom spikom. 1
Recommended Posts