Haos sam ja Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Postoji nesto bas tuzno u vezi Festa. Verovatno je poslednji cert na kome sam bio tamo a da je bio pun klub jos Riverside davnih dana. Stvarno steta jer zvuk zna da bude bas dobar, nemerljivo bolji od govana poput Elektropionira, Kc grada ili bilo cega u centru sto nije Dom omladine. Predgrupa dosta komicna. Nije toliko losa muzika koliko smesno izgledaju na bini a i tematika pesama je bas bezveze koliko sam uspeo da razaznam. Furaju braca Rumuni kubure ali i zajebane PRS-ove. Zvuce kao srednjoskolski Arcturus. Vulture Industries je mnogo potcenjen bend. Kao sto rekoh na maticnoj temi, imaju bas unikatan izraz. Zvucali su jako dobro i kilava poseta nije nimalo uticala da mi koji smo dosli ne dobijemo dobar show. Setlista iskljucivo sa poslednja dva, ako se ne varam, ali tu su i pronasli svoj zvuk. Bjornar je legenda. Najjace je bilo kad je snimio da neka riba fura majicu na kojoj pise "i am the cat" i rekao "well i guess it's time for us to release the hound". My body, my blood jedina kilava pesma, mogli su nesto umesto nje ali sve ostalo tip top i ovako sam bas srecan sto ih videh. 1
23/16 Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 I posebna pohvala za cene majica koje su bile odlicne. 2 ortaka koji ih uopste ne slusaju su uzeli majice.
Phallusifer Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Pa to da bi dali nekome koga hejtuju
Grobodan Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Evo setlistu sam skucao https://www.setlist.fm/setlist/vulture-industries/2017/klub-fest-zemun-belgrade-serbia-53e0cf59.html IMO sasvim dobra.
kuruz Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 pih, samo poslednja dva forsiraju, a The Dystopia Journals im najbolji album žao mi je što nisam mogao da dođem
Runner Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Jesu li Rumuni ijednom uspjeli da izgovore ime svog benda?
azal Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 jesu na pocetku jednom bukvalno su rumunski arcturus, iliti Vashar Industries
23/16 Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 Da li ste pukli neke velike pare? Poseta je stvarno bila bedna .
soul wandering Posted November 23, 2017 Report Posted November 23, 2017 evo i ovaj kad ti je uzeo kacketic
Recommended Posts