RedGirl Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) VH1 - nista niste propustili... pustali su spotove GN`Ra koje svi odavno imamo.. nije bila neka specijalka o bendu... kako nije bila, kad su pustili G'N'R Behind The Music i G'N'R A-Z??? Edited January 17, 2006 by RedGirl Quote
Crna_Dama Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Jao,na šta liči Axl.... Majke mi,baš je propao. Društvo mu je..... Quote
Nightwing Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 kako nije bila, kad su pustili G'N'R Behind The Music i G'N'R A-Z??? ja to imam odavno.... gledao sam 1000 puta.... ja cam cekao nesto novo.. nesto o CD koja kao samo sto nije izasla Quote
Crna_Dama Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 nesto o CD koja kao samo sto nije izasla I tako,već 6 godina "samo što nije". Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 6?Koliko se ja secam,to je bilo najavljivano za 1998.Nece to izaci nikada,i jos bolje. Quote
Nightwing Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ja se iskreno nadam da je ovo godina u kojoj ce svi pozeri da pljuju CD i pricaju da su ocekivali da album bude slab... Quote
dudi Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Kako piše u Martu izlazi nova ploča http://www.rollingstone.com/artists/62140/...ion=6.0.12.1040 Quote
RedGirl Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 to sam i ja cula ali kako je krenulo, nacekacemo se mi jos... Quote
Nightwing Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Kako piše u Martu izlazi nova ploča http://www.rollingstone.com/artists/62140/...ion=6.0.12.1040 mene ovo jako raduje - Some of the arrangements are kind of like Queen. a jos vise ovo - Some people are going to say, 'It doesn't sound like Axl Rose, it doesn't sound like Guns n' Roses. 21 vek..zelim nesto novo od mog ujaka Axla... Quote
shock! Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Kako piše u Martu izlazi nova ploča http://www.rollingstone.com/artists/62140/...ion=6.0.12.1040 ajd i to da vidimo Quote
WindrideR Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) Jbt koliko ljudi iscekuje ovaj album kao da im je poslednji Nadam se da gresim ali mislim da ce me moj omiljeni bend razocarati. Sudeci po Axl-ovom oblacenju i po nekim pesmama koje sam iimao prilike da cujem ispasce pola albuma rock stvarcice a pola rap-rock nalik Limp Bizkit-u. Ja cu i dalje slusati Use Your Illusion i AFD a nove Gn'R ostavljam onima koji ih nisu toliko voleli pre pa sada mogu lako da se priviknu na promene koje ce po svemu sudeci biti velike. Ipak, nadam se da gresim... Guns N' Roses: Axl W Rose - vocals Slash - guitar Matt Sorum - drums Izzy Stradlin - rhytm guitar Duff McKagan - bass Edited January 30, 2006 by windrider Quote
Blood_Sprinklerka Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ja absh kapiram da ce biti zestoko sranje...koliko se bendova tako sjebalo... Quote
Crna_Dama Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Slozila bih se sa windrider:ja smatram da su Guns-i svoje najbolje stvari uradili u originalnoj postavi ,i kasnije do 93.,a sve što bi radili sada,kada nema više ni Slash-a,ni Duff-a,ni Izzy-ja u bendu,ko zna kako bi ispalo,uverena sam da "to ne bi bilo to",jer ipak sam Axl nije dovoljan. Quote
RedGirl Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 jer ipak sam Axl nije dovoljan. jos ako je i dalje u onom rap fazonu, uzas... Ostaje nam samo da uzivamo u starim albumima... Quote
TheLordXXX Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Kritikujte kad izadje.... Kao sto je jednom prilikom Slash izjavio: "Ne moze biti lose nesto sto se pravi 10 godina Quote
Layne_Staley Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ma daaaaaaaj. pa chak je i bilo najava da cje docji i kod nas!! mislim ovi novi gunsi.. e pa ne bi otisho, nema tih para... za stare bi bubreg dao ( posebno one prve sa stevenom adlerom) ok, necju da pljujem dok ne izadje, ali ne znam, axl je napravio katastrofalnu greshku... mozhemo slobodno recji ZHIVOTNA GRESHKA ali kao shto kazhe prorochica u Matrixu : sve shto ima pochetak ima i svoj kraj Neo Quote
michelle Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 Ja isto ne bih da dajem nikakav sud niti kritiku dok ne cujem. Quote
Nightwing Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Kritikujte kad izadje.... Kao sto je jednom prilikom Slash izjavio: "Ne moze biti lose nesto sto se pravi 10 godina tr00...nove pesme su odlicne.... Madagascar i Blues su super...Dust malo slabija... Oh My God se meni jako svidja Quote
Crna_Dama Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 jos ako je i dalje u onom rap fazonu, uzas... Ostaje nam samo da uzivamo u starim albumima... Sigurno. A,eto,ja ne kritikujem taj novi album,nisam ga još čula,nego sam predvidjam.... Quote
LazaGNR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ma daaaaaaaj. pa chak je i bilo najava da cje docji i kod nas!! mislim ovi novi gunsi.. Bilo je najave za tako nesto??? Hm...malo mi cudno zvuci Jedino ako neko nije lupio bas nesto (sto nema veze sa istinom)... e pa ne bi otisho, nema tih para... Ja bi (i to ne samo da sviraju ovde kod nas). Cisto da jos vidim i Axl-a za stare bi bubreg dao ( posebno one prve sa stevenom adlerom) Naravno Kao sto je jednom prilikom Slash izjavio: "Ne moze biti lose nesto sto se pravi 10 godina Could be Nadam se da gresim ali mislim da ce me moj omiljeni bend razocarati. Pa,s' obzirom da ja i nisam bas fan tzv 'industrial'-a i menio se nesto isto cini Ali... Videcemo kad se to cudo pojavi vec jednom... Quote
LazaGNR Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Bio ja danas ovde,a zaboravio ovo da postujem Anyway,ljudi,Axl danas puni (trj. verovatno je vec napunio) 44. godine A covek i dalje (kol'ko-tol'ko) peva Samo neka nastavi A Duff-u je juce bio rodjendan U to ime (a i u ime mog druga kome je danas rodjendan ) idem da drinkujem veceras Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) je li bend postoji je li buckethead gitarista il' je to i dalje virtualnI bend....ukoliko postoji, jebi ga, beZ slash trejdmarka bice kita verovatno i tako.... Edited February 7, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Nightwing Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Anyway,ljudi,Axl danas puni (trj. verovatno je vec napunio) 44. godine A covek i dalje (kol'ko-tol'ko) peva Samo neka nastavi da...6ti feb. kad sam bio mali uvek sam obratio paznju na tazj dan... a bio je i rodjendan moje prve devojke je li bend postoji je li buckethead gitarista il' je to i dalje virtualnI bend.. BH odavno nije u GNRu... Quote
Recommended Posts