LazaGNR Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Sa hrvatskog foruma: 03. 3. 2006 GUNS N' ROSES - 'Chinese Democracy' će biti trostruki CD? Da li će dugo najavljivani album GUNS N' ROSES Chinese Democracy biti trostruko CD izdanje? (Frontman/mastermind) Axl (Rose) je izjavio Jayme Peyton (BIG DAMN BAND) na after show party-u u Roxy klubu da će tako biti. Rose je prisustvovao DEREK TRUCKS show-u u Roxy-u 23. veljače koji je Big Damn Band otvorio. Rose je čuo da mi je rođendan danas, doao je do mene i častio me sa par tekila," rekao je Jayme u svom Indy Star Blog reportu. Poslije je Rose spomenuo svoj trenutni 44 rođendan drugom članu Big Damn Band-a, aleći se, 'Čovjeće, to je staro.'' Rose je pogledao barmena i rekaoMogu li dobiti Geritol ovdje kae Jayme. Ali Rose je imao i jo jedan poklon za Jayme-ija. Jayme kae da se zabava premjestila u Trucks' tour bus, gdje je Rose producirao CD i pustio par stvari iz Chinese Democracy-a i rekao da će se prodavati kao trostruki CD.' kae David Lindquist na njegovom blogu. Ali čini se da je kontradiktorno to je Axl rekao časopisu Rolling Stone u siječnju. Također im je rekao da rade na 32 pjesme, a 26 ih je skoro gotovo. Axl nas voli drati na vatri. Moda Axl planira izdati 3 albuma ili 3 albuma slično kao to su napravili r Use Your Illusion I & II. Ili 3 CD set. Ali opet, utapali su se u tekili tako da je i Jayme moda krivo shvatio. Dok ne čujemo neke slubene vijesti od GNR tabora i dalje će igra oko nagađanja trajati. Quote
LazaGNR Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Hm,ovih dana po raznim forumima/sajtovima kruze razne informacije o (navodnoj) letnjoj turneji Gansa,iako na zvanicnom sajtu i dalje stoji: TOUR DATES No Events Found Izmedju tih mnogih,evo jos jedne na koju sam naleteo: SWEDISH ROCK NEWS GUNS & ROSES to play Sweden rock festival Mar 6th 19.29 / Sweden rock festival have announced their biggest band yet to the summers festival. Axl Rose and his GUNS & ROSES willalso be playing Globen in June. Too far away (u odnosu na druge najavljene nastupe)... Quote
Gn'Fn'R Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) I.R.S. - http://www.megaupload.com/?d=6Y6UE60U Better - http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=23QP1TQ...RB34FOP10ZKG6IA There Was a Time (Mix 1 6:43 Version) - http://www.megaupload.com/?d=HT6G00FW There Was a Time (Mix 2 6:01 Version) - http://www.megaupload.com/?d=15RE51D6 Instrumental I.R.S. - http://www.megaupload.com/?d=RRVZ6B8A Instrumental Better - http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=20I9RFO...EG0SM12WP3TCBMG Catcher in the Rye - http://www.megaupload.com/?d=P3VFCIC2 Evo linkova svih pesama koje su se pojavile u proteklih mesec dana. Kome se posle ovoga ne povrati vera u bend - nemam reci . Catcher in the Rye - to je pesma "like Queen" sto je Axl ranije spomenuo. A sto se tice turneje ... 05-JULY-2006 Hartwall Arena - Helsinki Finland 01-JULY-2006 Waldrock Festival - Netherlands 29-JUN-2006 Roskilde Festival - Roskilde Denmark 26-JUN-2006 Globen - Stockholm Sweden 24-JUN-2006 Graspop Metal Meeting - Dessel Belgium 20-JUN-2006 Palais omnisports de Paris-Bercy (arena) - Paris France 17-JUN-2006 Novarock - Nickelsdorf Austria 15-JUN-2006 Legia Stadium - Warsaw Poland 13-JUN-2006 Sazka Arena - Prague Czech Republic 11-JUN-2006 Download Festival Donnington park - Donnington England 09-JUN-2006 RDS arena - Dublin Ireland 04-JUN-2006 Gods Of Metal festival - Milan Italy 02-JUN-2006 Rock Am Ring - Germany 28-MAY-2006 Vicente Calderon stadium - Madrid Spain 27-MAY-2006 Bela Vista Park Rock in Rio Lisbon - Lisbon Portugal Naravno ovo je sve nepotvrdjeno, ali realne su sanse da se vecina ovoga ostvari. Edited March 12, 2006 by Gn'Fn'R Quote
LazaGNR Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 A sto se tice turneje ... 05-JULY-2006 Hartwall Arena - Helsinki Finland 01-JULY-2006 Waldrock Festival - Netherlands 29-JUN-2006 Roskilde Festival - Roskilde Denmark 26-JUN-2006 Globen - Stockholm Sweden 24-JUN-2006 Graspop Metal Meeting - Dessel Belgium 20-JUN-2006 Palais omnisports de Paris-Bercy (arena) - Paris France 17-JUN-2006 Novarock - Nickelsdorf Austria 15-JUN-2006 Legia Stadium - Warsaw Poland 13-JUN-2006 Sazka Arena - Prague Czech Republic 11-JUN-2006 Download Festival Donnington park - Donnington England 09-JUN-2006 RDS arena - Dublin Ireland 04-JUN-2006 Gods Of Metal festival - Milan Italy 02-JUN-2006 Rock Am Ring - Germany 28-MAY-2006 Vicente Calderon stadium - Madrid Spain 27-MAY-2006 Bela Vista Park Rock in Rio Lisbon - Lisbon Portugal Naravno ovo je sve nepotvrdjeno, ali realne su sanse da se vecina ovoga ostvari. Sto bi rekli:daj boze... A ti si iz NS-a? Mozda te znam odnekud ( ).... Quote
Crna_Dama Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Cula sam na Metropolisu pre neki dan za taj festival u Austriji. Tako mi se ide! Ali, kako dobiti vizu? I sto u junu, kad je ispitni rok? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tako zelim da cujem gunse! Everybody wants to hear Guns Quote
Gn'Fn'R Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 (edited) @estranged To je najbolja stvar od ovih novih, po meni rame uz rame sa baladama sa UYI albuma, jos kako ce zvucati na albumu izmixovana (ijaoo ). @LazaGNR Da, ja iz NSa, ko zna mozda se i znamo , cudni su putevi gospodnji Evo nesto frisko ... There Was A Time (instrumental) ... http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=2ZA4IXN...931KUZXB12H385B Edited March 13, 2006 by Gn'Fn'R Quote
Gn'Fn'R Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Ispravka ... ono gore je skratjena verzija pesme ... http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=28T8J4T...XW2MW8E6LH9B8BC <-- OVO JE CELA PESMA Quote
Nightwing Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 @estranged To je najbolja stvar od ovih novih, po meni rame uz rame sa baladama sa UYI albuma, jos kako ce zvucati na albumu izmixovana (ijaoo ). Meni su od novih pesama Madagascar i IRS najbolje.... joj samo jos da se album pojavi [ove godine] Quote
LazaGNR Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Da,jos samo to da docekamo (posle vise od 6 godina )... Quote
Gn'Fn'R Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Meni je Madagascar odlicna pesma, posebno text pesme (jedan od najboljih od GN'R). I.R.S. je tipicna hard rock pesma - tipa na prvo slusanje(jbg, brzo dosadi zbog onog rifa koji se ponavlja 5 puta), ali Better i There Was a Time ne mogu da prestanem da slusam (evo vec mesec dana). Te 2 pesme jednostavno imaju "ono" sto ima vecina GN'R pesama. Catcher In The Rye je pesma kojoj bi i Freddie Mercury pozavideo , ali skidam kapu Axlu ako izda ovakvu pesmu u ovom "hip-hop dobu". Quote
Crna_Dama Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedan me pre neki dan pitao za "Guns'n'roses":"Kako mozeš da slušaš taj death metal?Mrzim onog njihovog pevača Slash-a." Quote
RedGirl Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ja sam davno shvatila da je takvim ljudima svejedno da li je to death metal ili neki tvrdji hard rock i ne uzbudjujem se mnogo zbog takvih izjava... Samo me dobro nasmeju... Meni ubedljivo najsmesnija izjava je izjava koleginice sa faxa... Nas par stoji na pauzi i pricamo o muzici... Ona se prikljucuje razgovoru i mrtva ozbiljna kaze "moj decko svira u Metalici"... Valjda je mislila na neki metal bend... Pocepali smo se od smeha... Quote
Grobodan Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Evo,da vas obradujem,mada se meni jebe za ovo... GUNS N' ROSES have confirmed a headlining show at the Budapest Sportaréna in Hungary on May 31. Hocu pivo za ovu vest. Quote
michelle Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 NE LOZIS... HVALA na informaciji, i izvinjavam se zbog sumnje.... Moram da kupim kartu pre nego sto otkazu, da mogu posel da pricam da sam bila jako blizu koncertu Quote
michelle Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Ne pise nista na http://www.budapestarena.hu/eng_nyito.jsp jos uvek, ali ima na http://www.heretodaygonetohell.com/news/sh...php?newsid=1589 i jos par sajtova. mojoj sreci nema kraja lalalalala Quote
LazaGNR Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) GUNS N' ROSES have confirmed a headlining show at the Budapest Sportaréna in Hungary on May 31. Ne seri?????????????????????????????? Hocu pivo za ovu vest. Ma,nema frke - naravno I gajbu za ovo ako treba Ali...: Evo,da vas obradujem,mada se meni jebe za ovo... Ostanes li pri ovome - u tom slucaju nista EDIT: ako nas samo lozis, banovacu te Naravno Sa OVAKVIM stvarima (od kojih srcka moze da ti rikne) nema zezanja ETERNAL BAN Edited March 20, 2006 by LazaGNR Quote
michelle Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 pazi, sto se mene tice, to je jedini koncert za koji (ako ga bude, naravno) stvarno ne pitam sta kosta Quote
darijus Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 karte za taj koncert: http://www.ticketpro.hu/events.php?event=288 Quote
michelle Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Kako se placaju ove karte? Je l neko vec uzimao tako? Ja idem u Budimpestu u subotu, pa me zanima je l mogu vec sad tamo da uzmem karte? Quote
LazaGNR Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) Pa ono - pogledaj po nekim CD shop-ovima (za te karte),mozda tamo nadjes (ako vec ides tamo). A i dalje nesto razmisljam (haha) i reko' da pogledam nesto pasos...kad ono...JEBENA VIZA za madjarsku mi istice 29. maja!!!Jeb'o te 2 dana pred koncert OK,naravno,produzicu je,samo da ne bude neke frke oko toga (produzetka vize)... Edited March 20, 2006 by LazaGNR Quote
michelle Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 31. maj je sreda, u utorak ujutro predas za vizu i imas novu popodne, ako se nista ne promeni oko vadjenja do tada. Meni moja vazi do 16. juna, prosle godine sam je vadila pred Velvete. Pogledacu, nego nikad nisam uzimala karte u Pesti pred koncert nego uvak na dan ili mi je neko drugi kupovao unapred, uopste ne znam kako to funkcionise. Quote
LazaGNR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ma znam to za vizu,samo se plasim da se nesto nije promenilo/izmenilo/zakomplikovalo u izavanju tih viza tamo A karata za koncert mozda jos i nema u prodaji (do koncerta ima jos 2 ipo meseca) A to za kupovinu - pa udjes u neki cd shop i (ako imas srece prodavac ce znati engleski ) probas da mu objasnis da ti trebaju karte za koncert i gde mozes da ih uzmes.Obicno oni (u CD shop-ovima) znaju.Ili te bar mogu uputiti na to gde drugde da pitas... Quote
shock! Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 joj to mi reci ee sad ........kapacitet je 12500.....cenim da ce vrlo lako moze desiti da karte brzo planu........treba brzo da padne neki dogovor...... aaaaa Quote
LazaGNR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Jeb'o te,ne mogu da verujem...znaci,ne mogu JEBENO da spavam!!! Grave,jebem te u dupe,za sve si ti kriv Evo,od kad sam postovao ovo iznad otisao sam da spavam,al' umesto toga celo vreme mislim na OVO i prevrcem se po krevetu i ne mogu da spavam (i to vise od 5 SATI!!!) I sad vidim da je svanulo,pa reko' da ustanem,iovako nema vajde od spavanja sada... Ako ovo za koncert u Budimpesti nije istina ili ga budu otkazali tebe Grave cu prvog da ubijem Da ja tu ne mogu da spavam k'o covek... Quote
Grobodan Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 (edited) Jeb'o te,ne mogu da verujem...znaci,ne mogu JEBENO da spavam!!! Grave,jebem te u dupe,za sve si ti kriv Evo,od kad sam postovao ovo iznad otisao sam da spavam,al' umesto toga celo vreme mislim na OVO i prevrcem se po krevetu i ne mogu da spavam (i to vise od 5 SATI!!!) I sad vidim da je svanulo,pa reko' da ustanem,iovako nema vajde od spavanja sada... Ako ovo za koncert u Budimpesti nije istina ili ga budu otkazali tebe Grave cu prvog da ubijem Da ja tu ne mogu da spavam k'o covek... U jebote te sta uradih od coveka! Sad znaj kako je meni bilo kad sam saznao za King Diamond gig,i to josh u Beogradu. Ako hoces da mi se oduzis,daj mi Puppet master original. Ma brate,ne volim ja Ganse,ali sam znao kakvu ce reakciju ovo izazvati,pa sam zato postovao.Lepo se provedite na gigu. I da,ostavi mi dupe @Michelle:Za ovu informaciju bi trebalo da mi bude skinut warn Edited March 21, 2006 by grave Quote
Recommended Posts