Jump to content

Guns N' Roses: Illusions albumi?  

10 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Da se vratimo malo na Use Your Illusion. Svi znate da je skoro bila tridesetogodsinjica od izlaska i bilo je po netu dosta nekih recenzija i prica. 

Ovo ovde je nesto malo drugacije, nesto sto do sad nije vidjeno na nasem "medijskom" prostoru.

Koji je album bolji? Prvi ili drug? Zuti ili plavi? Vecno pitanje....

U pokusaju da se da odgovor - Junkyard Rock Stories predstavlja ultimativni albumski mec - album showdown! 

Bacite pogled obavezno!

https://junkyardrock.blogspot.com/2021/09/trideset-godina-albuma-use-your.html

P.S. Hard Skool je iz doba post - Illusions perioda, tako da tu smo negde!

• Upvote 2
Posted

Odličan tekst, gotovo se sa svim ovim slažem, s tim što sam ja uvek taj žuti zvao crveni.. haha, i uvek mi bio dosta draži, rokerskiji, ali se takodje slažem da su verovatno tri najbolje numere na plavom (Civil War, Estranged i T2 naravno.. haha), zapravo da su ove tri ubacili umesto par nekih sa crveno/žutog vrv bi album bio možda i bolji od AFD! Baš si me vratio u detinjstvo.. hahha 

• Like 1
Posted

Drago mi je da ti se dopao tekst, odnosno vise fora sa ovim mecevima. Da da moze se reci i da je crveni ili narandzasti ovaj prvi.  

Na kraju da, plavi je bio bolji po uspesnosti verovatno i zbog toga sto je imao te jace singlove od prvog, koje si i sam naveo :)

Posted
On 9/26/2021 at 3:33 PM, sleazyrocker said:

Kakav EP joooj 

Slazem se, totalno nepotreban EP, pogotovo sto su obe nove pesme vec izasle kao singlovi. Nadam se da je to samo najava albuma, mada s njima se nikad ne zna 😀

Posted
19 hours ago, HADES said:

Slazem se, totalno nepotreban EP, pogotovo sto su obe nove pesme vec izasle kao singlovi. Nadam se da je to samo najava albuma, mada s njima se nikad ne zna 😀

Nepotreban i glup, ko da su demo bend pa ajde daj sta das da izbacimo....   E sad ako je album u planu (sto i dalje ne znamo), onda ok.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 8 months later...
  • 6 months later...