azal Posted November 26 Report Posted November 26 super, nismo mogli Dream Theater da dovedemo ali zato stize jedini matori pevac koji trenutno zvuci losije od njega 2 Quote
Havočka Posted November 26 Report Posted November 26 what you want & what you get are two completely different things 2 Quote
Totamealand Posted November 26 Report Posted November 26 Je l' ovo ista ekipa koja je dovela Rammstein? Priželjkivao sam da će biti još velikih koncerata u njihovoj organizaciji, ali nisam baš na Ganse mislio. 😛 Quote
Косати Ћелавац Posted November 26 Report Posted November 26 Коме ово треба у 2025. години? Мислим да је њихов концерт на Егзиту нешто најдосадније и најлошије што сам икад видео уживо а видео сам доста смећа у животу. Могу мислити на шта сад то може да личи. 2 Quote
Vic Rattlehead Posted November 26 Report Posted November 26 6 hours ago, azal said: super, nismo mogli Dream Theater da dovedemo ali zato stize jedini matori pevac koji trenutno zvuci losije od njega Jesi siguran da nema još jedan 🤭 Quote
vudun Posted November 27 Report Posted November 27 Dolaze revolveraši...?! Bankrot organizatora u najavi... 1 Quote
azal Posted November 27 Report Posted November 27 13 hours ago, Vic Rattlehead said: Jesi siguran da nema još jedan 🤭 Tifa se ne racuna 2 Quote
Косати Ћелавац Posted November 27 Report Posted November 27 2 hours ago, Vic Rattlehead said: Gdje je i šta radi Laza GNR Фризинг мун, јеботе! Последњи пут сам га видео пре десетак година на некој рендом свирци типа Concrete Sun. Quote
HellAwaits Posted November 27 Report Posted November 27 Što je najgore, spržiće s najavom u medijima, biće 20k hajpera i bar 10k razočaranih fanova koji će izvrnuti džepove za nešto što je viđeni promašaj. Ali to su Gansi, godina 2025. A.D. Quote
Talvi Posted November 27 Report Posted November 27 je li ovo igde potvrđeno još uvek? plakat je malo sumnjiv, sa sve Bečom u Italiji 1 Quote
Toki89 Posted November 28 Report Posted November 28 velikotalijanske pretenzije, naši će makaroni lutati Vienom, plašiti Herren ništa potvrđeno za sada, ali ako bude, ide se 1 Quote
heavyervin Posted Thursday at 11:07 AM Report Posted Thursday at 11:07 AM Sledece nedelje ce biti javno objavljeno, tako da, ima koncerta ali jos nije zvanicno. Neko je pustio taj plakat na net, ko zna iz koje promoteske kuce, nisu nasi. Quote
bradilko Posted Thursday at 10:50 PM Report Posted Thursday at 10:50 PM On 11/26/2024 at 4:44 PM, azal said: super, nismo mogli Dream Theater da dovedemo ali zato stize jedini matori pevac koji trenutno zvuci losije od njega brt https://www.youtube.com/watch?v=fL6uYfOBx4E Quote
azal Posted Friday at 09:03 AM Report Posted Friday at 09:03 AM ja sam mislio da su se oni raspali Quote
bradilko Posted Friday at 01:32 PM Report Posted Friday at 01:32 PM koliko sam video, solo touruje i dalje 😄 Quote
Recommended Posts