mai Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 (kukanje? ) ma sad da naprave kakav god album - nije ni ista ekipa, niti je ono vreme.. (da ne ponavljam prvi post.. ipak nije dvosmislen... ) Quote
Apeiron Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Ma, zaista nebitno! Gunsi su sve rekli u proslosti, albumi su kultni, i bolje da ni ne pokusavaju nista vise. Samo mogu da pokvare staru sliku. Bolje po 10000000 put poslusati Appetite nego bilo sta novo Poz! Quote
Swarthyard Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Na golo govno, tako je. Eto vidis da sam svo vrjeme bio u pravu Sve sto je bilo bilo je i voz je davno proso i nece se vise vratit pozz Quote
lemmy sixx Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Golo govno je golo govno.Nije obuceno,niti doterano...jednostavno je golo.Mozes ti govno umotati u ukrasnu foliju,ali ono i dalje smrdi.A jos vise smrdi kada je golo.Dakle,golo govno nemoze da mirise.... Quote
Milkica Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Nisam vas pitala sta mislite i kako vas se svidja novi axlov imidz,tj kikice,trendza i tako to......? Quote
Archibald Reiss Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Veceras je bilo Behind the music: GNR na VH1 Sex, droga, rock n' roll. Axl sux. Quote
shock! Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Nisam vas pitala sta mislite i kako vas se svidja novi axlov imidz,tj kikice,trendza i tako to......? Quote
Mr. Smarty Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 (edited) Sto bi rekao jedan moj ortak "Sve to treba strpati u gasnu komoru" Edited October 30, 2004 by Marty F Quote
michelle Posted October 30, 2004 Author Report Posted October 30, 2004 Nisam vas pitala sta mislite i kako vas se svidja novi axlov imidz,tj kikice,trendza i tako to......? Meni je to potpuno nebitno. Mada- ako je zeleo da izgleda kao budala- uspeo je Quote
blondie`s friend Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Sto kaze ona stara: "Volim Gunse, i rado ih se secam..." Quote
Milkica Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Sto kaze ona stara: "Volim Gunse, i rado ih se secam..." "Grupa moje mladosti" Quote
shock! Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 najbolja grupa svih vremena, i nikad nece biti bolje grupe, nikad nikad nikad Quote
шмизла Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Nisam vas pitala sta mislite i kako vas se svidja novi axlov imidz,tj kikice,trendza i tako to......? jezivo Quote
C.A_R.I.A. Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 @ stp girl : imati autogram nije nista posebno,posto to ima jako puno ljudi osim tebe. da imas autogram nekog od clanova gunsa na original disku,kaseti,ploci... e to bi vec bilo nesto! Quote
Milkica Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 @ stp girl : imati autogram nije nista posebno,posto to ima jako puno ljudi osim tebe. da imas autogram nekog od clanova gunsa na original disku,kaseti,ploci... e to bi vec bilo nesto! Ne znam gde si mislio da imam autograme. Imam 3 na disku E to je vec nesto! Quote
C.A_R.I.A. Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 pa ako je original disk... jeste li ? ma muvas ti nesto... @shock : autogram na disku osim sto lepo izgleda,povecava vrednost nekog(originalnog) izdanja Pitaj nekog ko ide na e-bay koliko kostaju ploce metallice sa potpisima clanova(veruj mi mnooogo) Quote
Milkica Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 pa ako je original disk... jeste li ? ma muvas ti nesto... @shock : autogram na disku osim sto lepo izgleda,povecava vrednost nekog(originalnog) izdanja Pitaj nekog ko ide na e-bay koliko kostaju ploce metallice sa potpisima clanova(veruj mi mnooogo) pa ne bih sigurno slashu podmetnula piratski....... Dodushe,nisam to bila ja,vec moj cenjeni brat ,mislim na to ko je podmetnuio,jel(da sam to bar bila ja,eh)al da je potpisano,potpisano je brate Quote
darijus Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 (edited) nevaljali marty... sto se kaze...troo gnr fan... Edited November 13, 2004 by darijus Quote
darijus Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 mislim da je ovo ipak vrh vrhova... Quote
bojan j. Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Odakle ti bre ovo, jesi ti normalan :valjamsepopodu: Quote
darijus Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 tako se ljudi oblace za noc vestica... Quote
michelle Posted November 21, 2004 Author Report Posted November 21, 2004 Tako te volim. Elem, meni ovako izgleda bolje nego u bilo kom drugom izdanju u poslenjih 7-8 godina, ali samo jedno pitanje- WHAT'S WITH THE YELLOW EYEBROWS??? Quote
Recommended Posts