michelle Posted December 11, 2001 Report Posted December 11, 2001 Da li vam nedostaju? Meni UZASNO! 1 Quote
Lucifer_666 Posted December 11, 2001 Report Posted December 11, 2001 Ne brini ... Slash ce sada svirati u Limp Bizkitu , ako je to neka uteha 1 Quote
Zen Posted December 11, 2001 Report Posted December 11, 2001 Mnogo ih gotivim, ali mi je na neki nacin drago sto ih vise nema. Ne volim kada dobar bend napravi los album, a to bi im se vremenom desilo, kao i svima. Mada i nisam neki fan, volim da ih cujem i furam ih na radiju. Quote
scissors Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 aha, bili su carevi... prave rock zvijezde, ali kako to biva, nestanu na vrhuncu karijere... Quote
Sinstrel Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 Gunsy su mi oduvek bili okay... zao mi je sto nisam bio u prilici da preslusam ceo njihov zadnji album ali ono sto sam cuo nije lose samo sto ne zvuci kao originalni oni pravi Gunsy! "Don't u cry" je pesma za sva vremena... imaju oni jos odlicnih pesama ali mi je ova najdraza mada volim i "November Rain" za nju sam nostalgicno vezan. Lucifer666 >>> Ne brini ... Slash ce sada svirati u Limp Bizkitu , ako je to neka uteha STA?!!!!!!!!!! Ne mogu da verujem, ovo prvi put cujem i moram da priznam da sam sokiran E ovo se zove blam... Slash gowno jedno!!! Quote
Lucifer_666 Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 Najtotivnija pesma je Nightrain , a i Paradise City gotiva zesca , ma ima gomila gotivnih pesama ... A cisto informacije radi pevac SoundGardena ce biti novi pevac Rage Against The Machinea Quote
lady_in_black Posted December 13, 2001 Report Posted December 13, 2001 Gunsi su genijalci,slusala sam ih mnogo puta i sve su pesme drage a posebno don't cry & civil war,imam jako lepe uspomene na njih... Valjda sve sto je lepo brzo nestane,tako i oni. Quote
michelle Posted December 13, 2001 Author Report Posted December 13, 2001 Na zalost... Nikad ih necu prezaliti! Quote
Srki Posted December 13, 2001 Report Posted December 13, 2001 I meni mnogo ne dostaju, mada pre mislim da ce se ponovo okupiti, nego sto ce slash da pocne da svira u limpu!!! Quote
Hail Metal Posted December 13, 2001 Report Posted December 13, 2001 Gunsi su OK mada mi i ne nedostaju bas mnogo. Quote
DarkElf Posted December 13, 2001 Report Posted December 13, 2001 "Simpathy for the devil" i " November rain" su najgotivnije pesme.. Quote
michelle Posted December 13, 2001 Author Report Posted December 13, 2001 A da li su vam bolji sa Izzyem ili bez? Mnogi misle da su kad je Izzy otisao propali. Quote
Lucy Posted December 14, 2001 Report Posted December 14, 2001 Ja mislim da su Gunsi bili bolji sa Izzyem. Micdhelle, znam koliko ti nedostaju Gunsi i zato cu naterati Axla da ti iskace iz torte za rodjendan, sto ce on pokusati da odbije (jer je on izdrkan), ali imam ja svoje nacine! Quote
michelle Posted December 14, 2001 Author Report Posted December 14, 2001 Hvala Lu, ali znas da ja volim i Gilbya i to puuuuuno Quote
Nestvarna Posted December 15, 2001 Report Posted December 15, 2001 Pa i ne bas...oni su od onih "bilo pa proslo" ali imaju stvarno slatkih pesmica... Quote
poison girl Posted December 16, 2001 Report Posted December 16, 2001 gn'r su nekada bili carevi ali su jednostavno nestali. po meni je za sve kriv axel. imaju divne pesme kao sto su don't cry i rocket queen! nisam bas dobro upucena u dve stvari o njima : a)sta se desilo sa stivenom? b)koje dizzy? Quote
michelle Posted December 17, 2001 Author Report Posted December 17, 2001 1.Steven pise knjigu No bed of roses u kojoj ce ispricati svoju zivotnu pricu . Navodno vise na pati od depresije i cist je. 2. Dizzy je bio klavijaturista koji je od stare postave (Osim Axl-a) jedini svirao na Chinese Democracy. Ranije su za njega pricali da je samo clan za turneje. Quote
poison girl Posted December 17, 2001 Report Posted December 17, 2001 aha, a da li je stiven bio u zatvoru? Quote
michelle Posted December 18, 2001 Author Report Posted December 18, 2001 Bio je uhapsen par puta. Medjutim ni jedanput nije proveo neko znacajnije vreme u zatvoru: 1989. Zbog krsenja javnog reda. 1997. Zbog napada na dve svoje bivse devojke je proveo 150 dana u zatvoru. 18. aprila 1998. zbog krsenja uslovne slobode, kucnog nasilja, nplacenih kazni u vrednosti od preko 50000 dolara uhapsen. Nemam pojma na koliko je (i da li je uopste) bio osudjen. Quote
Sinstrel Posted December 18, 2001 Report Posted December 18, 2001 E ja bih samo na listu omiljenih pesama od Gunsa dodao i "Dont' Dawn Me"... Quote
SerbZmaj Posted December 20, 2001 Report Posted December 20, 2001 Meni se preterano i ne svidjaju a nisam ih nesta puno ni slusao... Ima par pesama koje su mi ok. Quote
Lord Grave Posted December 21, 2001 Report Posted December 21, 2001 Hmmmmm, bas sam ih voleo kad sam bio mali. Imaju neke odlicne pesme, a imaju i neka strasna sranja. Sve u svemu, dobro je sto su prestali pre nego sto su jos vise zasrali. Quote
Lucy Posted December 21, 2001 Report Posted December 21, 2001 Michelle, duso vidim da si doktorirala njihova dela. E i bas je lepo sto ti je Gilby odgovorio, sada mozete da se druzite, a mozete i da... Quote
SAROTH Posted December 27, 2001 Report Posted December 27, 2001 grupa koja je obelezila jedan period u mom zivotu sigurno Quote
Mjaua Posted January 12, 2002 Report Posted January 12, 2002 Da, veoma mi nedostaju! Ne znam tacno ko je na ovoj temi rekao da imaju dobrih pesama a i da ima teskih sranja, ali ko god da je, u pravu je! Ali oni su stvarno bili strasni! Imaju par genijalnih pesama.. meni licno se svidjaju Civil War,Don't cry, Patience,14 years,Estranged,... tu je i ona pesma koju je naveo neko na ovoj temi, ali opet nemam pojma ko je to rekao... nema ni veze, kapirate poentu.... Quote
Recommended Posts