Lou Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Stvarno, brate, nije krmak. To je Photoshop. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ne lupetaj. Sta ste me svi napali jbt. Stvarno, brate, nije krmak. To je Photoshop. Da preterao sam....debelo prase je. :mhihi: 1 Quote
Night Prowler Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Boli me dupe da li je krmak ili ne ako dobro peva: Ovde zvuci dobro, meni dosta. Tezak je to stil pevanja za nekog ko ima 50 godina. Setliste su super isto. 1 Quote
Talvi Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Je l' on i dalje ima na ruci tu krst tetovažu? Mislim ono, Slash, ostatak benda i tako to... Quote
kuruz Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Никад нисам читао ову тему, па сам прелистао последњих неколико страница. Сјајан је однос плусева и минуса на постовима појединих чланова, али престаје да буде забавно од средине маја. :haha: Quote
hate squad Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Ne mogu da verujem da neko uopste voli ovu postavu... 1 1 Quote
Talvi Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 A British man who won £148 million (approximately $232 million) in Friday's (August 10) EuroMillions lottery draw has said he wants to spend some of that money reuniting the original lineup of GUNS N' ROSES. Adrian Bayford, a 41-year-old music shop owner, told The Sun, "I think I would just have to get GUNS N' ROSES together — the original lineup, mind. I'm a real fan." Baš da vidimo Quote
LazaGNR Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Car? A cemu taj smiley posle toga? A British man who won £148 million (approximately $232 million) in Friday's (August 10) EuroMillions lottery draw has said he wants to spend some of that money reuniting the original lineup of GUNS N' ROSES. Moze onda misli sta hoce,ali nema sanse ocigledno da to on sprovede u delo. S' druge strane,mogao bi sebi da priusti vise od 200 koncerata ove sadasnje postave Gansa.Racunajuci na to da im nastup kosta oko milion dolara. 3 Quote
Vic Rattlehead Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Ja bih im platio maks. 100 000 evra i to da im ja postavljam sve uslove. Kakav crni milion. 1 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Ja bi im uzimao reket od 100.000 evra nedeljno i branio da sviraju bilo gde. 5 2 Quote
bo88gdan Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 (edited) Свако ко прича да ова постава не ради добар посао очигледно их није слушао уживо Edited February 28, 2013 by bo88gdan 2 Quote
Chicken Little 420 Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ttG0NqbKzJc Quote
Toki89 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 rani dani yumetala su zlato Ne brini ... Slash ce sada svirati u Limp Bizkitu , ako je to neka uteha Ma strava su!Nekako sam emotivno vezana za njih, jer su oni medju prvim bandovima koje sam pocela da slusam.I dan danas volim da cujem neku njihovu dobru stvar!A sta bi sa onom njihovom idejom o ponovnom sastavljanju????????????????????????????????????????????????????????? Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Estranged Oni su ustvari prva grupa, metal/rock fazona,od koje sam gotivio neku pesmu, a to je "You Could be Mine"...mada bi moglo da se kaze da je to bilo pod uticajem "Terminator-a" 'Sa tvojim pičkaranjem i tom kokainskom jezičinom mi ne moremo niš' odraditi, al' ti bi mogla biti moja, a bome i trebala...' ** Uočiti uticaje Zdravka Čolića Khm,khm,nego....e,danas videh Slasha na VH1(il bi MTV) Kao,dolazi kod te tamo popularne kreatorke za neki outfit...Dobro je,ziv je stvarno! Da slusate ili da primenjujete Nightrain filozofiju? 1. My Michelle - ovaj tekst treba da bude u Antologiji američke poezije dvadesetog veka 2. Civil War - ova pesma je napisana dve godine pre rata u Jugoslaviji!!! 5. You Could Be Mine - prženje, ali ja sam zbog nje pustio kosu i za kraj ,post iz 2003-e Novi datum izlaska Chinese Democracy-a je 25. Novembar :roll: 1 Quote
Chicken Little 420 Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Mysterious Guns N’ Roses Song “Going Down” Leaks, Stream Available http://www.underthegunreview.net/2013/08/19/mysterious-guns-n-roses-song-going-down-leaks-stream-available/ Quote
Chicken Little 420 Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 koliko sam skapirao, aprila krecu sa bioskopskim projekcijama Following its cinema run, Appetite For Democracy will be released as a standard DVD featuring the full show plus interviews as well as a 3D Blu-ray accompanied by the 2D version, plus deluxe DVD, CD and digital download packages. 'Chinese Democracy' 'Welcome To The Jungle' 'It's So Easy' 'Mr. Brownstone' 'Estranged' 'Rocket Queen' 'Live and Let Die' 'This I Love' 'Better' 'Motivation' (Tommy Stinson song) 'Catcher in the Rye' 'Street Of Dreams' 'You Could Be Mine' 'Sweet Child o' Mine' 'Another Brick in the Wall Part 2' (PINK FLOYD cover) 'November Rain' 'Objectify" (Bumblefoot song) 'Don't Cry' 'Civil War' 'The Seeker" (THE WHO cover) 'Knockin' On Heaven's Door" (BOB DYLAN cover) 'Nightrain' 'Don't Let It Bring You Down" (NEIL YOUNG cover) Neil Young 'Used To Love Her' 'Patience' 'Paradise City' Quote
Flash Gordon Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 http://balkanrock.com/duff-mckagan-se-vraca-u-guns-n-roses/ Quote
bo88gdan Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 http://balkanrock.co...u-guns-n-roses/ Сјајно Quote
HADES Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 http://www.revolvermag.com/news/axl-rose-says-guns-n-roses-have-two-new-albums-completed.html 1 Quote
Recommended Posts