Dekapitator_Prisoner Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 (edited) https://www.ultimate...destroy_it.html Ostao je isti Edited July 12, 2016 by Dekapitator_Prisoner Quote
Demon Seed Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 slepina Kad bi se npr. Ceci desilo da naredil da pocepaju ''Kako je Veljko?''... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Tako i treba. I dalje mi nije jasno zasto ljudi idu na koncerte da provociraju muzicare ? Sta im to znaci ? Quote
Demon Seed Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Nije kao da mu je uperila laser u oko... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Sta god, sranje je. Ako nisi zadovoljan onim sto se nudi, nemoj kupiti kartu i nemoj ici. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=HPEja62tuV4 Kako su HC... Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Sta god, sranje je. Ako nisi zadovoljan onim sto se nudi, nemoj kupiti kartu i nemoj ici. ako ti smeta žena koja drži transparent, nemoj da obraćaš pažnju na nju već se fokusiraj na bend koji voliš. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=lrDS1nKLkjs Jedan odlican snimak sa AFD turneje. ako ti smeta žena koja drži transparent, nemoj da obraćaš pažnju na nju već se fokusiraj na bend koji voliš. Radi se o tome da je govnarski i da je to nepostovanje prema bendu na bini. Neko iz benda ce da odreaguje svakako, a to se odrazava i na ostatak publike koji samo zeli da slusa. 1 Quote
Vlaja Buraz Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Мени се чини да ова женска има надасве солидне сисе. А сам транспарент није никаква провокација већ је референца на "Don't Cry" спот и ближи сам вјеровању накнадној информацији да није до бенда и до Ексла: https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/ug_exclusive_gnr_deny_ordering_to_destroy_wheres_izzy_sign_izzys_family.html Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 (edited) "it's a reference to Izzy Stradlin who left the band and is not currently touring with the other four original members." U to vreme to nije bilo nesto specijalno, danas je to vec izdrkavanje od strane pojedinaca iz publike. Opste je poznato da Stradlin NE ZELI da svira vise kao full time clan, tako da ne vidim zasto ljudi cackaju i drkaju ostatak benda zato sto je on baksuz. Mozda i nisu oni naredili da se to unisti, mozda i jesu. Ako jesu, imaju puno pravo, jer je to stvarno bezobrazluk od strane ove ribe. Edited July 13, 2016 by Dekapitator_Prisoner 1 Quote
Vlaja Buraz Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Слутиш да је транспарент "Гдје је Изи?" референца на Изија? 1 Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Radi se o tome da je govnarski i da je to nepostovanje prema bendu na bini. Neko iz benda ce da odreaguje svakako, a to se odrazava i na ostatak publike koji samo zeli da slusa. to što će neko iz benda da odreaguje se samo odražava na neprofesionalnost benda, što ne zavređuje nikakav respekt, niti podršku. axl je bio i ostao govnar i zaslužuje svako namerno i nenamerno podjebavanje ovoga sveta. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Znam da jeste, nego u to vreme kad se to pojavilo nije bilo nista specijalno bitno. A sada ljudi vec krecu da budu bezobrazni sa tim i da provociraju bend To nema veze sa profesionalnoscu i to sto je on na bini ne znaci da treba da cuti i trpi dok ga neko zajebava. Sva sranja ikada u muzici nastaju tako sto postoje ljudi koji muzicare ne vide kao ljudska bica i ne tretiraju ih kao ljude nego ih ponizavaju. Publika je razmazenija i bezobraznija nego ikada. Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 pa ne znam baš, meni se više čini da su se ljudi ranije tripovali da su ti muzičari neki bogovi, a da ih je sad prošlo Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Ne moras nikoga gledati kao bozanstvo, samo je dovoljno da ga gledas kao ljudsko bice Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 bilo bi lepo da i taj na druge gleda kao ljudska bića ne kažem da nema nepoštovanja prema muzičarima, ali dosta njih se ponaša kao neke dive. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=XWE5ty_Fa-I Treba se podsetiti ovog izvodjenja. Ide mi na repeat vec treci put 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Mnogi tek sad pocinju da uvidjaju koliko je Chinese democracy zapravo dobar album. A do sad su ga bojkotovali jer nije bilo stare ekipe. Quote
bo88gdan Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Pa pazi dosta ga ljudi bojkotuju jer on i po meni nije u slicnom fazonu kao recimo Use your Illusion, drugaciji je ali svakako dobar Quote
vudun Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Treba se podsetiti ovog izvodjenja. Ide mi na repeat vec treci put Al dosadna pesma inače. 4 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Meni kida. Pa pazi dosta ga ljudi bojkotuju jer on i po meni nije u slicnom fazonu kao recimo Use your Illusion, drugaciji je ali svakako dobar Dobro, ljudi su generalno degencine i bojkotuju sve ono sto nije kopija prvog albuma Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 http://www.alternativenation.net/guns-n-roses-rehearsing-surprise-song/ Bice zajebancije !!! Quote
vudun Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 Gledam nešto ovaj koncert u Nju Džersiju, mora se konstatovati veliko odsustvo energičnosti u jelte nastupu. Nedostaju one tesne gaćice na kojima se ocrtava Akselova pišica, te sumanuto jurcanje po bini. Nažalost, toga više nema. Tuga, braćo, tuga. 1 2 Quote
Chicken Little 420 Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 evo jednog finog butlega, dosta dobar kvalitet, tu vam je download link i pass Quote
Recommended Posts