Max Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 ja nisam u toku..... nije se gnr raspao? 8O Quote
the_zmija Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 lies definitivno! I ja se slazem za lies, mada mi se mnogo svidja i omod za spagetti incident. Secam se kad sam kupio taj album odusevio sam se sa omotom, ali kad sam ga ubacio u CD player shvatio sam da je na tom albumu dobar samo omot. Da inace kad sam ga iz daljine video mislio sam da su one spagete ustvari neki crvi! Quote
Марија П : Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Nije se raspao... sad cje izacji novi album. Quote
White_Wolf Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Ma najbolji su!!!! Njihov sam zesci fan i ako neko kaze nesto lose za njih mislom da bi ga ubio. Jel to svima jasno!!!? :x Quote
Марија П : Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Ma najbolji su!!!!Njihov sam zesci fan i ako neko kaze nesto lose za njih mislom da bi ga ubio. Jel to svima jasno!!!? :x Aha, jeste li svi culi? Quote
Vlaja Buraz Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Ex-ženo, kakav ti je ovaj album Izija Stredlina iz 1998. - 117 Degrees? Quote
michelle Posted January 26, 2004 Author Report Posted January 26, 2004 Nit smrdi nit mirise, ja sam ga samo jednom slusala i to onda kad sam ga kupila Bolji je onaj sa Ju Ju psima iz 92. Quote
michelle Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Ajde malo o spotovima? Koj spot Gn` r-a am je omiljen? Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Nisam gledao skoro ni jedan, samo sam gledao Novomber i Sweet child a ostale nikada ni video niti cou da ih je neko video, da li postoji spot za Ain't it fun :? Quote
michelle Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Nisam gledao skoro ni jedan, samo sam gledao Novomber i Sweet child a ostale nikada ni video niti cou da ih je neko video, da li postoji spot za Ain't it fun :? Mozda postoji neko koncertni snimak koji je pustan kao spot. Na tu foru je Civil War i Paradise City i Knockin`.. Spotova ima bas dosta November Rain Don`t Cry Welcome to the Jungle Garden of Eden Estranged Since I dOn`t Have You Live and Let Die You Could Be Mine Yesterdays Sweet Child O`mINE Paradise City Civil War Knocking on Heavens Door Ima ih jos ali ja ne mogu sad da se setim Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 A da gledao sam i don't cry. Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Kakav je spot za paradice City. Quote
Марија П : Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 "November Rain" ima odlican spot. Barem se meni jako svidja. Mogla bih reci da mi je omiljen. a: Kakav je spot za paradice City. Odlican! a: Quote
michelle Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 Paradise spot je zapravo snimak sa Woodstocka ako se ne varam Quote
vudun Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Zato November Rain ima najbolji spot u istoriji rock muzike... I sama pesma je vrh vrhova, najlepsa balada koju sam ikada cuo (uz Estranged) a: Quote
CFH Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 oni ce zauvek ostati legende,sranje sto vise ne sviraju,ali bojim se kad bi ponovo poceli i izdali album da bi taj album bio cisto sranje.....ali jebiga.... Quote
PURGATORY††† Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Sve u svemu grupa i nije nesto posebno a: a: Quote
Whispering Wolf Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Sve u svemu grupa i nije nesto posebno a: a: Smijem li rec da je to notorna glupost.reci za jednu tako veliku i znacajnu grupu kao sto su gansi da nije nesto.Zabrinut sam. Quote
VampireBlues Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Sve u svemu grupa i nije nesto posebno a: a: i opet cu reci isto sto sam rekla i za doorse......izvini bato,al ti nisi niko i nista da bi to procenio...to znaju samo true fanovi gunsa...ako znas tri cetiri pesme od gunsa ne znaci da si sad nevidjeni poznavalac njihove muzike. :roll: :roll: Mozda si ti neki expert za maidene ili tako nesto...ako jesi idi onda proseravaj se na tu temu a ne ovde gde se i ne snalazis bas najbolje...mislim pljujes po temi koja je otvorena za one koji vole gunse i postuju njihovu muziku...to nema smisla..shvatam ja da je ovo i napravljeno da se kaze svoje misljenje ali prosto mrzim kad neko pljuje po necemu o cemu nema pojma.... Mozda ja i gresim,ne znam,ali ovo je ono sto mislim...correct me if I`m wrong.... :| :x :x :x :x Quote
Axl Rose Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Mislis da je Axl zaboravio da peva.Ja ne verujem jer sam ga slusao pre ses meseci i jos se drzi.Naravno ima tu i slanine koju je nabacio. Quote
Mr. Smarty Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Ja sam ga gledao na MTV-ju...covek je falsirao do bola a i nije mogao da dodje do daha ...ali to je doduse bilo pre oko godinu dana Quote
Recommended Posts