michelle Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 Ovaj Greatest Hits im se do jaja prodaje, majku mu Quote
Марија П : Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Zato sto im se sada spotovi non-stop vrte na VIVI, mtv-u... Quote
C.A_R.I.A. Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 ma osecam da je ovaj novi album smece jel izasla ta demokratija ? Quote
michelle Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 Ne da nije izasla, nego su prestali cak i da lazu o mogucim datumima izlaska . I otkazali su nastup na Rock in Rio i Buckethead je napustio bend. Quote
SheWolf Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Nije smesno, plakacu Devojko, pa ti bas volis Gunse! Kladim se da zi zaplakala kada si cula kako je Axl bedno zvucao kada su svirali na MTV music awards, ne znam vec koje godine. Quote
michelle Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 Nisam bas plakala, ali jeste mi bilo jako tuzno. Iskreno, veoma tesko mi padaju promene u bendovima koje volim i njihovo propadanje Quote
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Nisam bas plakala, ali jeste mi bilo jako tuzno. Iskreno, veoma tesko mi padaju promene u bendovima koje volim i njihovo propadanje Ma daj, opusti se bre!!! Ko ga shisha... Nije to onaj G'n'R koji je nekad bio! Ono na MTV MA je bilo bezveze, gledao sam kada se pojavio u onom rap fazonu... Lepa su oni uspomena, i na to treba da ostane, a ne da krlja to ime! Quote
Archibald Reiss Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 'couse nothing lasts forever, even cold november rain Quote
michelle Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 Tip koji je ovo pisao je moj idealni muskarac, obratite paznju na ceo sajt. http://www.rocksnobs.com/2004_04_02_axl.html Quote
michelle Posted April 15, 2004 Author Report Posted April 15, 2004 Nastavicu da razgovaram sama sa sobom u vec utvrdjenom maniru. Dakle, ako ste bili zainteresovni za Tribute "Apetitte for reconstruction", nemojte bacati pare. Bez obzira na to sto su izvodjaci ljudi iz Pretty Boy Floyda, Bang Tangoa, Quiet Riota Tuffa, Bullet Boysa i ne mogu da se setim jos kojih bendova, sve stvari su remiksovane i to u nekom bljak maniru . Nekoliko pesama je simpaticno, ali nedovoljno Quote
Марија П : Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 A jesu li obradjivane uopste pesme guns-a ili samo sa Appetite For Destruction-a? Quote
michelle Posted April 15, 2004 Author Report Posted April 15, 2004 Yesss! Sagovornik. Samo sa Apetita. Najgluplje je sto postoje dve obrade Welcome ton the Jungle, prva i poslednja pesma. Svi su me lepo upozorili ali ja sam ipak kupila. Marija, moram da ti narezem, You`re crazy tekst zvuci kao da govori "njanjanjanjanjanja", bez zezanja Quote
Марија П : Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Pederi prokleti You're Crazy mi je omiljena pesma... znaci text ide nesto ovako "njanjanjanjanja...njanja"? Quote
michelle Posted April 15, 2004 Author Report Posted April 15, 2004 Peva je Steve Rochelle iz Tuffa. Ne znam da li znas ko je on, ali jako lici na Breta Michaelsa s tim sto je jos pedeset puta zenstveniji, ali nikada nije tako pevao! Tuff je vlasnik jednog od mojih omiljenih albuma "What goes around comes around" i vokal zvuci normalno, ne normalno za mnjaukace nego NORMALNO. Da disk nije original ne bih poverovala da je on Quote
Марија П : Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Nisam slusala Tuff tako da ne znam kakav mu je glas. Ivan je, nazalost, u pravu. Quote
michelle Posted April 15, 2004 Author Report Posted April 15, 2004 Uopste ne odustajem od predstavljanja celog albuma: Elem, nova zanimljivost je da su jedan remix radili KMFDM a jedan DIE KRUPPS Quote
Gothic Angel Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Da li je neko slusao "Appetite For Reconstruction"??? To je tribute to G n' R, i tesko je sranje Quote
Ivan_Creed Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Da li je neko slusao "Appetite For Reconstruction"??? To je tribute to G n' R, i tesko je sranje Aaaaaauuuu...... Skrnave pistolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
michelle Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 Da li je neko slusao "Appetite For Reconstruction"??? To je tribute to G n' R, i tesko je sranje O cemu ja pricam sama sa sobom na prethodne dve strane? Quote
michelle Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 Zelim bebu da bih mogla ovo da joj kupim! Quote
Марија П : Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Sweet Child O' Mine... dobra fora. Quote
michelle Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 Sweet Child O' Mine... dobra fora. Zar nije presladak. Ima i benkica na kojoj pise "Mommy's little metalhead" : Quote
Dushan S Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Eto kao da je juce bilo kad su i same bile deca, a doslo je vreme kada devojcice koje su se lozile na G'n'R vec postaju ciljna grupa potroshacha za odecu za bebe. Gricnuo me zub vremena nema sta. Samo ja necu kupiti svom klincu/klinki majcu Joe Satriani jer ne mislim da je to pametno Ako ga vidim da pipne gitaru prebicu ga za njegovo dobro i oterati ga napolje na poljanche da igra fudbal sa ostalom decom Quote
Мајор Гашпар Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 nekada sam jako voleo ovaj bend ali kad sam video koja ga bagra pozerska slusa rekao sam im zbogom Quote
Марија П : Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Znaci nije bitno kakav je bend nego ko ga slusa? Quote
Recommended Posts