michelle Posted April 18, 2004 Author Report Posted April 18, 2004 A ja mislila da je najbitnija muzika. Silly me Quote
Dragana Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Drugarica mi rece da u junu dolazi Steven Adler sa svojim novim bandom (pretpostavljam da je Adler's Appetite) Jel' cuo neko nesto? Quote
Dragana Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 E, sad sam procitala ne njihovom (Adler's APpetite) site-u da dolaze 28.6. u SKC Quote
darijus Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 da unesemo malo pistolj-stampe i na ovaj forum http://celebrityjustice.warnerbros.com/doc...s/04/05/gnr.pdf procitajte pazljivo(kad nadjete vreme naravno...) ako ovo nije falsifikat...sto je malo verovatno...onda znaci dve stvari... da slash i duff lazu sad...ili da se gunsi nisu raspali onako kako svi to znamo... osecam da oni koji su bili na Axl-ovoj strani sve ove godine ce imati razlog da zadovoljno trljaju ruke... Quote
Archibald Reiss Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Daj prepricaj ukratko. Mrzi me da citam taj PDF. Quote
darijus Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Daj prepricaj ukratko. Mrzi me da citam taj PDF. pa stvar je u sledecem...slash i duff su skoro podneli zajednicku tuzbu protiv axl-a zbog kako su rekli toga sto je ne davanjem prava na koriscenje njihovih pesama u raznim filmovima ostetio gnr trade mark za milione dolara...i to je ono sto je nebitno...ono sto je bitno je sto se u tuzbi detaljno objasnjava sve ono stro se desavalo zadnjih godina u bendu(ova tuzba je trebalo da bude tajna sto se kompletne sadrzine tice)...ali je procurela nekako...i cudnog li cuda...u tuzbi koju su advokati slash i duff-a sastavili pise kako je axl 95 napustio bend(!!!!!!!!!)i svesno se odrekao prava na ime benda...i sve ono sto je radio kasnije je bilo bespravno po njima...ovo je samo uvod...skini pa procitaj sve...zapazi da one price o tome kako je prvo slash napustio bend pa onda i svi otali padaju u vodu...naravno ako je ovo tacno... Quote
michelle Posted May 14, 2004 Author Report Posted May 14, 2004 Meni nece da se otvori Slash i Izzy Stradlin su milion puta rekli da ni za kakve pare nikada vise ne bi svirali u Guns n roses (Za Duffa ne znam, ne secam se da je bio toliko kategorican), a sad bi da se grebu Quote
dark_lilith Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Jedan od najlegendarnijih bendova!!!!!! Gans & Roses RULESSSSSSSSSSSSSSSS! Quote
michelle Posted May 19, 2004 Author Report Posted May 19, 2004 Meni ovo nece da se otvori, pa nece . Ajde neka mi neko baci na mail [email protected] Quote
lemmy sixx Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Zabole me i za njihove tuzbe,autorska prava i para...zalosno je da su se raspali,a kako se to desilo nije jebeno bitno.Nema ih vise i tacka. Quote
Марија П : Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Da li je neko video ono ismevanje Guns-a (i ac/dc-a) na MMA (mtv movie awards)? Koji retardi. Quote
michelle Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 Da li je neko video ono ismevanje Guns-a (i ac/dc-a) na MMA (mtv movie awards)? Koji retardi. Sta je to bilo??? Quote
Марија П : Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Eminem i jos neka gomila camuga su ismevali "takve bendove" tj. obukli su se kao oni. Jadno i bedno, ali dovoljno da mi bude muka. Quote
michelle Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 Verivatno je bilo smehotresno svim stanovnicima dzungla Quote
Mr. Smarty Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Ma nema potreba da ih prozivaju ...dovoljno je samo da se AXL pojavi i da ponovo "vrhunski" otpeva neki od starijih hitova ...covek je postao parodija samog sebe Quote
michelle Posted June 20, 2004 Author Report Posted June 20, 2004 Po cemu? To sto mu je sa godinama glas propao uopste nije smesno. Quote
michelle Posted June 23, 2004 Author Report Posted June 23, 2004 Da li je neko u Beogradu video ovaj Greatest Hits CD? Nisam ga jos nabavila, a bas zelim da ga imam. Naravno, mislim na original Quote
Kakashi Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Mislim da nema, bio sam skoro i nisam video. Quote
michelle Posted June 24, 2004 Author Report Posted June 24, 2004 Nemaju. Ni u Mamutu, ni kod Paje, ni nigde Quote
Mr. Smarty Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Probaj onda kod mog prijatelja Toze...tacnije TJ Records...valjda se tako zovu...to ti je posle "Cedinog Prelaza"...ali pre bioskopa Zvezda...srecno Quote
michelle Posted June 26, 2004 Author Report Posted June 26, 2004 Mislim da znam gde se nalazi, pogledacu u ponedeljak obavezno... hvala Quote
Recommended Posts