Kakashi Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Jel' ima nekih posebnih tj. neobjavljenih pesama? Quote
michelle Posted June 27, 2004 Author Report Posted June 27, 2004 Ne. Sto povlaci pitanje: Zasto kupovati? Odgovor- Zbog bookleta Quote
шмизла Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 E oni su NAJBOLJI BEND NA SVETU pored pistolsa i maidena naravno;) OBOZAVAM IH!!!Ma opsednuta sam njima....Stvaro su fenomenalni,a album apettite for destruction je naj!Pesme:Huh...trenutno obozavam My michelle,civil war,sweet child,don't cry,november rain,welcome to the jungle,patience(mmmmm),knockin on heavens door(sjajna obrada),pa naravno you're crazy,estranged,coma,nice boys don't play rock n roll,back off bitch....jao ma SVE!!!! A da ne spominjemo sto je Axl WOW!Taj covek ima nesto fenomenalno i neopisivo u sebi,obozavam gaaaaa!!!Jos kad skakuce u boksericama..ma fantastika!Slash je isto genijalan,kako svira gitaru,a tek kosicaaaa....sesirche....jao sve ih volim!! ne kapiram kako je bila slaba prodaja karata za Adler's apettite,mnooooogo mi je zao sto su ga otkazali!Pa taj covek je radio sa AXL-om kojim sam ja definitivno opsednuta!!! Imam i velvet revolver,sjajni su i oni(slash).... A uzasno mi je krivo sto Axl pravi cirkus sa onim bucketheadom...Ocu stare dobre gunse... a mozda je i bilo bolje sto su se raspali,ostali su legende,a i vidi se da su na spaghetti incident malko gori nego na AFD..... Hmmm..Druga poruka! Quote
michelle Posted July 1, 2004 Author Report Posted July 1, 2004 Slazem se sa napisanim, ali ne znam zasto u negativnom kontekstu pominjes Buckettheada, on je fantastican muzicar. Quote
Mr. Smarty Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Moze moze ...bas sam gledao pre par dana Behind the Music sa Metallica-om...gde se izmedju ostalog spominju i Gunsi...tacnije kada su oni i Metallica imali co-headline turneju po Americi...na jednom koncertu AXL je posle 2-3 pesme samo bacio mikrofon i izasao sa bine nakon cega su nastali neredi u kome je poginulo nekoliko ljudi...posle na konferenciji za stampu AXL se ponasao kao da nista lose nije uradio i bio je veoma neprijatan...rekao je nesto u kontekstu "doslo mi"...posle su naravno clanovi Metallica-e izjavili kako vise nikada nece ici na turneju sa njima I da sad mi je jos nesto palo na pamet...kada su Guns-i bili predgrupa Maiden-ima (ne znam tacno koje godine)...Axl ih je nesto napljuvao u intervju za neki lokalni list...posle kada su ga Rod i Steve pitali zasto je to uradio opet je odgovorio u slicnom fazonu...e sad da nije bilo Rod-a u prostoriji AXL bi verovatno zavrsio u bolnici a Steve u zatvoru ...posto je posle te izjave Steve razbio flasu i krenuo na njega ...ali se Rod isprecio i rekao mu da AXL nije vredan toga...posle tog incidenta Gunsi su opet bili "sutnuti" sa turneje...ovo sam inace procitao u knjizi Run To The Hills...inace oficijalnoj Iron Maiden biografij...toliko o njemu i Quote
michelle Posted July 2, 2004 Author Report Posted July 2, 2004 Videla sam to? Sta je to i o cemu se radi? Quote
Kakashi Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 WTF?! Pored 'pozajmljivanja' logoa, kakve ovo veze ima sa GNR? Quote
Swarthyard Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) Imali smo veoma interesantnih krsheva uz Appetite ovde u BL u zadnjih nekoliko dana Your mish, my pacov anything goes tonight Edited July 3, 2004 by Swarthyard Quote
darijus Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 obavestavam vas da ce decenijsko iscekivani BEHIND THE MUSIC na VH1 posvecen gnr-u biti emitovan sutra...premijerno...pa koga ovo tangira nek gleda jebenu emisiju... Quote
Dragana Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Ma, imam ja VH1, ali ne znam kad pocinje... Jedino da blejim ispred TV aparata dok ne docekam, sto cu na kraju i uraditi Quote
michelle Posted July 5, 2004 Author Report Posted July 5, 2004 TO!!! Snimi, snimi, snimi, snimi! Ja imam vh1 kod roditelja ali dok ja njima objasnim sta hocu i kako da snime... Quote
darijus Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 emisija je bila nista manje od odlicne...iako nisu participirali svi clanovi benda...bilo je toliko prethodno neemitovanih snimaka da to nije normalno... Quote
michelle Posted July 6, 2004 Author Report Posted July 6, 2004 Ako ima i Welcome to the Videos na dvdu, ja bih uzela. Obavezno javi sta god novo dobije thanx Quote
C.A_R.I.A. Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Cula sam za njih, ali uopste nisam bila sigurna o cemu se tu radi Nisam ni sada... Imas li ti mozda nesto sto bi mi mogao prerezati? imam samo nesto na kasetama,a narkomani u principu tesko mogu biti debeli... Quote
Dragana Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Ako ima i Welcome to the Videos na dvdu, ja bih uzela. Obavezno javi sta god novo dobije thanx Welcome To The Videos imas i u Metropolis shop-u i u HI-Fi-u, a ako imas nekog ko ima DVD rezac mogu ja da ti dam da narezes Quote
michelle Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 Spectacle je super pesma, Fall to Pieces mi se veoma dopada, iako je cak pomalo i, khm, khm... grandzerska... Quote
darijus Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 A SADA JEDNA EKSKLUZIVNA(STO VOLIM KAD MI POST LICI NA TEKST IZ KURIRA... ) VEST...DIZZY REED SE VRATIO U BEND SA AXL-OM...I ALBUM CE NAJVEROVATNIJE IZACI DO THANKSGIVING-A...INFORMACIJA JE 100% TACNA...NJEGOVA TETKA (KOLIKO GOD TO SMESNO ZVUCI)JE POSTOVALA NA NEBITNO KOM FORUMU... Quote
michelle Posted July 8, 2004 Author Report Posted July 8, 2004 Ako je to "tetka" na koju mislim, zaboravi na te informacije, vec je bio jedan takav scham pre 2 godine Ali nadajmo se... Quote
VampireBlues Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 A Ganci rozes je ciga koji prodaje ruze Quote
darijus Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 zo ove koji nisu gledali...stream sa VH-1...odlican kvalitet... http://www.gnrlies.com/exclusive/cnnv/BTMGNR.wmv Quote
darijus Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 aha...jel ima neko mladju sliku...ova je iz 83'... Quote
Dragana Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 aha...jel ima neko mladju sliku...ova je iz 83'... Ja ovde prepoznajem samo Axl-a... Quote
Recommended Posts