Jump to content

Guns N' Roses: Illusions albumi?  

9 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Michelle, nešto za tebe:

VELVET REVOLVER's DUFF MCKAGAN Is Excited About NIRVANA Box Set - Nov. 23, 2004

VELVET REVOLVER bassist Duff McKagan is among the many NIRVANA fans excited about today's release of the box set "With The Lights Out". McKagan is a Seattle native who started his music career in that city and he witnessed NIRVANA's early days, and he said the box set will allow fans a deeper insight into the group. "There's gonna be, I know there's some real, real deep tracks in there that have never seen the light of day except to a very few people, rehearsal stuff and... I'm from Seattle, so I know some of the people that have played on some of the stuff that's coming out on it, on the box set," he told Launch Radio Networks.

"With The Lights Out" features 80 tracks on its three CDs and one DVD, 68 of which are previously unreleased. Thurston Moore of SONIC YOUTH wrote liner notes for the set

http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=29537

Posted
ma, i meni je neverovatno da je to napravio od sebe, ali isto tako nisam mogla da verujem ni da se strasno ugojio... bedak

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif , ja sam se cepao od smeha 2 minuta kad sam video fotku wallbash.gif

Guest Guns_Girl
Posted

da ali stvar je u tome da on nije tako jako star. ima 42 godine. a neki sa 50 jos uvijek izgledaju super...

Posted
da ali stvar je u tome da on nije tako jako star. ima 42 godine. a neki sa 50 jos uvijek izgledaju super...

sve je to relativno icon_da.gif naravno,sve to uveliko zavisi i od nacina zivota koji vodis,bome i od gena,a bome i od mnogi' drugi' faktora,da ne zalazimo u medecinu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest Guns_Girl
Posted

ma znam..ali kod njega se dogodila baš drastična transformacija...žalosno sad.gif

Posted
sve je to relativno icon_da.gif naravno,sve to uveliko zavisi i od nacina zivota koji vodis,bome i od gena,a bome i od mnogi' drugi' faktora,da ne zalazimo u medecinu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

heh,pa droga,alkohol,cigarete...

ma skroz zdrav nacin zivota icon_smile.gif

Posted

Juce na VH1 bio ceo dan Rock... pa su pustali i Behind the scene: GNR... po ko zna koji put sam to gledao... Adler je raspad totalni.... car ne moze dve reci da izgovori a da se ne zapetlja... Duff nije znao od alkohola i droge gde se nalazi... Slash od viskija biggrin.gif A Axl ludak.... kakav bend icon_smile.gif

Kad su u hotelu javili da je slash mrtav... car se toliko odvalio od alkoholisanja da mu je cuka stala icon_razz.gif jedva ga povratili u zivot.. ccc

Posted
Juce na VH1 bio ceo dan Rock... pa su pustali i Behind the scene: GNR... po ko zna koji put sam to gledao... Adler je raspad totalni.... car ne moze dve reci da izgovori a da se ne zapetlja...

Mislim da ima neku govornu manu..... icon_surprised.giflaugh.gif

Posted
Michelle, nešto za tebe:

VELVET REVOLVER's DUFF MCKAGAN Is Excited About NIRVANA Box Set - Nov. 23, 2004

icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif Panker-debil iz Sijetla. Niko odande nije normalan izgleda icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Guest Guns_Girl
Posted
Juce na VH1 bio ceo dan Rock... pa su pustali i Behind the scene: GNR... po ko zna koji put sam to gledao... Adler je raspad totalni.... car ne moze dve reci da izgovori a da se ne zapetlja... Duff nije znao od alkohola i droge gde se nalazi... Slash od viskija biggrin.gif A Axl ludak.... kakav bend icon_smile.gif

Kad su u hotelu javili da je slash mrtav... car se toliko odvalio od alkoholisanja da mu je cuka stala icon_razz.gif jedva ga povratili u zivot.. ccc

da i ja sam to gledala. imam snimljeno. a loše je napravljena emisija, pol toga i lošeg i dobrog nisu rekli.. sve je zbrda-zdola icon_wink.gif

Posted

Inace, meni se na tom albumu dopadaju tri pesme a to su I Love You, Trouble i 10 YEARS koja me je oduvek odusevljavala- nekako mi se cini da je savrseno potrefio muziku i tekst. Taj album odise jebenom grunge atmosferom i to me nervira

Posted
da i ja sam to gledala. imam snimljeno. a loše je napravljena emisija, pol toga i lošeg i dobrog nisu rekli.. sve je zbrda-zdola icon_wink.gif

Axl-a su pretstavili kao najgoreg dusevnog bolesnika... okrivili su ga za sve sto je ikada poslo lose guns-ima... jedino pozitivno je to sto je zbog tog svog "ludila" bio odlican muzicar... Jes' da ja ne volim Axl-a preterano, al' sto je mnogo mnogo je

A, mislim da nema te emisije koja bi mogla sve lepo da kaze icon_smile.gif

Posted
Axl-a su pretstavili kao najgoreg dusevnog bolesnika... okrivili su ga za sve sto je ikada poslo lose guns-ima... jedino pozitivno je to sto je zbog tog svog "ludila" bio odlican muzicar... Jes' da ja ne volim Axl-a preterano, al' sto je mnogo mnogo je

A, mislim da nema te emisije koja bi mogla sve lepo da kaze icon_smile.gif

Licno,ne verujem u to da je chika Axl kriv u tolikoj meri icon_frown.gif Samo ne mogu da poverujem u to da je recimo zabranio pristup Slashu na njegove nazovi koncerte sa Bucketheadom i tom njegovom rajom,jel icon_wink.gif ,da je pre 3 godine prebio nekog chovu sto je nosio majicu Slash Is God isl.....mislim ono..... icon_uhoh.gifno.gif