Archibald Reiss Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ta demokratija se vuce kao gladna godina.. Bice njesra provereno, ako ikad i izadje Quote
~sarah~ Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 (edited) bas mislim suprotno...mislim da ce biti mnogo dobar album...i da ce se isplatiti ovoliko cekanje... Edited April 24, 2005 by Axl_girl Quote
Archibald Reiss Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 nikad se ne isplati toliko cekanje.. . "sometimes the payoff leaves you beaten like a dirty whore" Quote
dark earendil Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 hm ljudi sa kog su ovo albuma pesme.Ja imam naziv chinese democracy i ove pesme u tom folderu: Guns 'n' Roses - There Was A Time (3:45) Guns 'n' Roses - Livin' Loud (4:01) Guns 'n' Roses - Marc Walkin (2:52) Guns 'n' Roses - My Fellow Americans (1:56) Guns 'n' Roses - Preechin' n' Screechin' (5:06) Guns 'n' Roses - Prostitute (3:16) Guns 'n' Roses - Shadow Of Your Love (2:43) Guns 'n' Roses - Strip Bar (4:26) Guns 'n' Roses - The Powers That Be (1:47) Zna neko? Quote
Public Animal no. 1 Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 hm ljudi sa kog su ovo albuma pesme.Ja imam naziv chinese democracy i ove pesme u tom folderu: Guns 'n' Roses - There Was A Time (3:45) Guns 'n' Roses - Livin' Loud (4:01) Guns 'n' Roses - Marc Walkin (2:52) Guns 'n' Roses - My Fellow Americans (1:56) Guns 'n' Roses - Preechin' n' Screechin' (5:06) Guns 'n' Roses - Prostitute (3:16) Guns 'n' Roses - Shadow Of Your Love (2:43) Guns 'n' Roses - Strip Bar (4:26) Guns 'n' Roses - The Powers That Be (1:47) Zna neko? Gde je bre tu madagaskar? Cim nema te pesme to nije novi album . Quote
Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Gde je bre tu madagaskar? Cim nema te pesme to nije novi album . kad je izasao ovaj album? Quote
шмизла Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 hm ljudi sa kog su ovo albuma pesme.Ja imam naziv chinese democracy i ove pesme u tom folderu: Guns 'n' Roses - There Was A Time (3:45) Guns 'n' Roses - Livin' Loud (4:01) Guns 'n' Roses - Marc Walkin (2:52) Guns 'n' Roses - My Fellow Americans (1:56) Guns 'n' Roses - Preechin' n' Screechin' (5:06) Guns 'n' Roses - Prostitute (3:16) Guns 'n' Roses - Shadow Of Your Love (2:43) Guns 'n' Roses - Strip Bar (4:26) Guns 'n' Roses - The Powers That Be (1:47) Zna neko? ja imam shadow of your love ali zar nije to sa nekog demo-snimka or somethin'? Quote
michelle Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 hm ljudi sa kog su ovo albuma pesme.Ja imam naziv chinese democracy i ove pesme u tom folderu: Guns 'n' Roses - There Was A Time (3:45) Guns 'n' Roses - Livin' Loud (4:01) Guns 'n' Roses - Marc Walkin (2:52) Guns 'n' Roses - My Fellow Americans (1:56) Guns 'n' Roses - Preechin' n' Screechin' (5:06) Guns 'n' Roses - Prostitute (3:16) Guns 'n' Roses - Shadow Of Your Love (2:43) Guns 'n' Roses - Strip Bar (4:26) Guns 'n' Roses - The Powers That Be (1:47) Zna neko? Pretpostavljam da su to neke od potencijalnih pesama za Chinese Democracy. Ja nemam ni jednu od tih. Imam samo Silk Worms, Madagascar i Blues koje su svirali na Riu Quote
~sarah~ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 ko zna sta je to...mozda nisu gunsi nije sigurno novi album jer nema ni madagascar ni CD...a ni jedna druga pesma sto smo culi sa novog albuma Quote
michelle Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 ko zna sta je to...mozda nisu gunsi nije sigurno novi album jer nema ni madagascar ni CD...a ni jedna druga pesma sto smo culi sa novog albuma Pa i to sto kazes. Mozda je navlakusa ko za Metaliku Quote
.alex. Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 danas sam gledala Paradise City... ...kako su medeni bili.. ocjem te stare gunse... Quote
Archibald Reiss Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 meni i nije nesto... nekako je smorila... Welcome to the jungle rules! A tek SCOM. Quote
KinSlayer Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 ta demokratija se vuce kao gladna godina.. Bice njesra provereno, ako ikad i izadje Nadam se da nisi u pravu... Ali ipak mislim da ce biti sranje. Quote
dark earendil Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Imam sve od l.a. guns-a,dobices ih za sedam dana! Quote
Johny Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Imam sve od l.a. guns-a,dobices ih za sedam dana! Are you talkin' to me?Ako da (a i ako ne)..ajde please proveri da li to sve ukljucuje i sledece albume (od kojih mi je ovaj prvi najbitniji!).. L.A. GUNS (prvi album) COCKED & RE-LOADED ULTIMATE L.A GUNS RIPS THE COVERS OFF Quote
Dragana Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 meni i nije nesto... nekako je smorila... Welcome to the jungle rules! A tek SCOM. Rocket Queen Quote
шмизла Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 my michelle nije da se shlihtam moderatoru... Quote
Dowla Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 odlicna svirka GNR tribute banda u cetvtraku NS poz za Lazu Quote
LazaGNR Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Imas temu o toj svirci (na 'Koncerti i okupljanja'),pa tamo postuj. E,a ja sam se tek danas setio da sam te upoznao na toj svirci Quote
~sarah~ Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 awwwww danas sam gledala welcome to the videos...bas su mice male mada kad god ih gledam uvek se cudno osecam i uvek sam i tuzna i srecna...verovatno ljudi koji ih mnogo vole,kapiraju o cemu pricam... sad citam postove na ovoj strani....ljudi,a zasto ste vi ubedjeni da ce CD biti shit? niko nikad nije rekao tacan razlog...nego kao svi tako predosecaju...ali zasto? iskreno..ne zam bas dosta o new gnr....ali mislim da axl ima priblizno isto "snage" kao i pre...jos uvek nisam navikla na nove clanove,i verovatno ih nikada necu "privoleti" kao stare...ali mislim da ce biti odlican album. Quote
.alex. Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 awwwww danas sam gledala welcome to the videos...bas su mice male mada kad god ih gledam uvek se cudno osecam i uvek sam i tuzna i srecna...verovatno ljudi koji ih mnogo vole,kapiraju o cemu pricam... sad citam postove na ovoj strani....ljudi,a zasto ste vi ubedjeni da ce CD biti shit? niko nikad nije rekao tacan razlog...nego kao svi tako predosecaju...ali zasto? iskreno..ne zam bas dosta o new gnr....ali mislim da axl ima priblizno isto "snage" kao i pre...jos uvek nisam navikla na nove clanove,i verovatno ih nikada necu "privoleti" kao stare...ali mislim da ce biti odlican album. pazi kako sarah,u principu mislim da se tako pricha bash zbog toga shto chlanovi vishe nisu isti,a i axl je sad druga osoba... nikada necje biti k'o stari gnr,ali mozda i od ovih ispadne neshto,shta znash....treba im dati priliq...ista stvar i za slasha...nije on shto je bio,ali i dalje super svira i fino se uklopio u velvet revolver... Quote
srnde2 Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Pa i to sto kazes. Mozda je navlakusa ko za Metaliku UF ! ST.ANGER JE PRAVI NAZIV ZA TAJ ALBUM. SWEET CHILD O MINE JE NAJBOLJA. Quote
~sarah~ Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ~' date='3. 5. 2005, 15:17'] pazi kako sarah,u principu mislim da se tako pricha bash zbog toga shto chlanovi vishe nisu isti,a i axl je sad druga osoba... nikada necje biti k'o stari gnr,ali mozda i od ovih ispadne neshto,shta znash....treba im dati priliq...ista stvar i za slasha...nije on shto je bio,ali i dalje super svira i fino se uklopio u velvet revolver... pa naravno da nece biti kao stari gunsi...a i ne trebaju da se trude da bude tako...zasto axl nije ista osoba(?) zaista verujem da ce album biti odlican...i ne trebaju da budu kao stari gunsi-nek naprave nesto bolje Quote
KinSlayer Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 GUNSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! Cekamo vec deceniju na jebeni novi album!!!!! Bolje za Axl da se ovoliko cekanje isplati..................Jebo te ja bih za to vreme do sad sigurno izdo bar 5! Quote
Recommended Posts