LazaGNR Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 O,blondie,you're back ljudi,a zasto ste vi ubedjeni da ce CD biti shit? niko nikad nije rekao tacan razlog... Meni licno:zato sto ce (bar sudeci po pesmama koje sam za sad cuo) biti neki industrial-shit (industrial= ),a ne znam kome bi se (od starih fanova) to svidelo. Ja ih volim zbog zvuka koji su imali do sada,a ovaj novi... I don't like it,anymore than you man Al' s' obzirom da su mi omiljen bend verovatno cu uzeti taj album kad bude izasao... Quote
~sarah~ Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ok..ja se ne slazem...jer ga totalno drugacije dozivljavam...naravno da mi je drazi old gnr od new...ali svakako da je new gnr mnoooogo kvalitetniji od VR...a koliko znam mnogi vole VR ne kazem da su losi....ali vidjeno vec mnogo puta...(ne znam zasto sam ih od jednom uporedila kada o tome nismo pricali ) Quote
Dragana Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 nije ni VR nesto posebno, ali bar nije neuspeli pokusaj ozivljavanja GUNS-a Quote
.alex. Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 samo poqshavaju da ozive 80-e,tj njihovo vreme,uz to,jedini su[mislim,na neki nachin originalni] u tome,jer su ipak bili ikone jednog vremena... Quote
Archibald Reiss Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Pa i ja bih da se vrati to vreme, ali to je nemoguce.. zaboravite. To je bilo pravo vreme, pravi bend na pravom mestu... i tako Quote
Dragana Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ~' date='9. 5. 2005, 13:53'] samo poqshavaju da ozive 80-e,tj njihovo vreme,uz to,jedini su[mislim,na neki nachin originalni] u tome,jer su ipak bili ikone jednog vremena... ok, ali ipak je nemoguce vratiti onu slavu... da hoce da vrate osamdesete, da nam ostane bar nesto iz tog vremena, nije bas ni tako, promenili su muziku... nemoj pogresno da me shvatis, GUNS-e volim vise nego bilo sta drugo, ali sta je bilo, bilo je i proslo, a mi mozemo samo da zalimo sto nismo bili mladi u to vreme Quote
michelle Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 Apsolutno tacno, s tim sto meni cak i nije zao sto nisam bila tada u ovim godinama. Mozda mi je malo krivo sto ih nisam gledala uzivo, ali sta je tu je, uzivala sam u njima kao da jesam (uzivam i dalje) Quote
Dragana Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 That's the spirit Samo ipak bih jaaaaaaaaaako zelela da sam ih slusala/gledala uzivo... Quote
~sarah~ Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 (edited) Apsolutno tacno, s tim sto meni cak i nije zao sto nisam bila tada u ovim godinama. Mozda mi je malo krivo sto ih nisam gledala uzivo, ali sta je tu je, uzivala sam u njima kao da jesam (uzivam i dalje) me too Edited May 13, 2005 by Axl_girl Quote
.alex. Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 aaaaaaaaaaaaaaa svrshicju!!!!!!!!!! my baby!!! kakav jeeee...!!! Quote
Dragana Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 ovde i nije nesto, kakve slike postojeeee Quote
michelle Posted May 15, 2005 Author Report Posted May 15, 2005 Sva srea pa ima tema o Slahu, preorjentisite vlazenje tamo, pretty please Quote
Ticija Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 JAO KAKO JA VOLIM GUNSE! TO MI JE OMILJENI BAND! ONI SU TAKVE FACE! NJIH NIKO NE SME DA TAKNE TAKO SU... CVRSTI... JAO... A SAMO JOS DA DODAM -AXL...JAO, AH, NJEGA BIH TAKO POSEDOVALA U KREVETU, ZAR SE NE SLAZETE SA MNOM DEVOJKE? Quote
.alex. Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ovde i nije nesto, kakve slike postojeeee ovo je ipak iz mladjih dana slika...a ne vidim temu o slashu Quote
LazaGNR Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Kako ne vidis? Pa evo linka za temu o Slash-u: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ic=14422&st=880 I za temu Slash's Snakepit: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=3470&st=40 Quote
darijus Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 u novom "glamuru" (da...onom naseg casopisu...) imate poduzi tekst o axl-u... ne... nisam ga citao... Quote
darijus Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 (edited) imam nesto za sve diehard fanove... http://www.illitpress.com/thechallenge.htm pet dosad nikad cutih verzija ili pesama... vredi...(zajecarsko...) p.s. obratiti paznju na pesmu "to much too soon"... Edited May 25, 2005 by darijus Quote
michelle Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 Too much Too soon mi se bas svidja. Iz kog je to perioda pesma? Quote
michelle Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 (edited) Ne zvuci mi tako, nekako mi je suvise "bluesy" za taj period... Edited May 25, 2005 by michelle Quote
blondie Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 eh, prekjuce u `Virginu` vidjesmo GNR spotovi na DVD-u - samo 5 dolara.. mozda oko 7-8 spotova. bezveze, mrzim tako kad nema neke price, zezanja, snimaka sa koncerata.... moguce da ima negdje takav DVD ali Ivancica i ja ga nismo nasili. Quote
Recommended Posts