BeeGee Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Jebi ga,to mi je jedan od dva NAJOMILJENIJA benda Kako ne bih dao... А који ти је други омиљени ? Quote
Nightwing Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Skinuo sam neke zanimljive stvari.. limewire je cudoviste od programa... neki Aerosmith i Gunsi.....Bruce Springsteen i Axl... audio Bohemian Rhapsody...Welcome To The Jungle kad peva David Lee Roth Quote
LazaGNR Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 manowar 2 prilicno razlicita benda,but jebi ga To je ogroman stadion, koliko znam samo su Gunsi i Monsters of Rock festival je odrzan u Budimpešti na NEP stadionu što se Heavy bendova tiče. To mi je i Barton (jel' ga znas?Mora da ga znas - on je tu negde k'o ti...mislim,malo starija generacija...iz Zablja je,mislim da mu je pravo ime Milan) rekao jednom prilikom (dok smo prolazili pored NEP-a). Anyway,ma zna se ko je faca u Budimpesti (mislim,sto se tice stadionskih svirki) --> QUOTE (estranged @ ex fantasmic )joj,...nemam pojma sad....taj koncert je u zatvorenom...koliko se secam spot je sa nekog koncerta na otvorenom... Moram priznati da jaaaaaaaaaaaaako dugo nisam gledao/video negde taj spot (da ne preteram,ali ima blizu 10 godina ),pa je moguce da si u pravu (da je na otvorenom),mada mene nesto secanje drzi da je na zatvorenom (i da je Tokio u pitanju).Uzecu da pogledam (valjda uskoro) taj spot (imam sve to na VHS-u) pa cu ti reci... Bruce Springsteen i Axl... Ajd',u ovo jos i da covek poveruje... Ali OVO: Welcome To The Jungle kad peva David Lee Roth Skoro da neverujem Quote
Nightwing Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ajd',u ovo jos i da covek poveruje... Ali OVO: Welcome To The Jungle kad peva David Lee Roth Skoro da neverujem imam i snimak Free Fallin' Tom Petty and Axl Rose Bruce Springsteen i Axl - Come Together Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony David Lee Roth - to ti je MTV zajebancija kad DLR ne moze da zapamti text pesme pa producent pizdi i dere se ne njega... Quote
LazaGNR Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ej stig'o mi je CD danas.Thanx A taj snimak Axl-a i Tom Petty-a imam na audio kaseti (one poljske...davno je to bilo) kao bonus sa nekog bootleg-a Gansa... Quote
gnrkoncerti Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Kakav je to koncert bio,iz bivse juge je bilo bar par hiljada ljudi,a sa zagrebcanima smo se sretali i pricali(iako je rat vec poceo0!!! Pocetak koncerta nikada necu da zaboravim,kada je pocelo da seva,a neki lik je pricao nesto tipa:"Budampest,of all the bands in the world,this is one of the best,Guns n Roses",opnda se culae cinela i ceo stadion je bljesnuo,gnr su poceli sa nighttrain!!!Onda sam video koliko je Axl mali covek,nema vise od 1,7m,ali mnogo mnogo energican.70000 ljudi na Nepu je skakalo i pevalo sa Axlom,a pesma veceri za mene je bila balada don't cry!!! Gledao sam gunse i 2002 u new yorku,ali od stare postave su bili samo Axl i Dizzy Reed,i mogu da vam kazem da je taj koncert za mene bio mocniji od ovog u Budimpesti(iako je i on bio fantastican)!!!Ali koliko sam video Axl ce gunse na novom albumu okrenuti metalu!!! Sto se koncerta u tokiju tice,on je odrzan na zatvorenom stadionu tokyo dome(atendance 40000),i to je treci po redu koncert(jer su gnr radili tri uzastopmna koncerta,jer su svi bili rasprodati). Mnogo su mocan bend bili Quote
lemmy sixx Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ali koliko sam video Axl ce gunse na novom albumu okrenuti metalu!!! Kojem novom albumu?Ovom sto se najavljuje 8 godina?Ma od toga nema nista,a i bolje. Quote
blondie Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 e ljudi, fakat ja nemam pojma sta se desava.. ima li kakvih vijesti, ko koga, ko s kim i tako to? Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Gunsi su se raspali,njih vise nema i ajd' zdravo.Kakav bre Chinese Democracy,sve je to sviranje kurcu. Quote
gnrkoncerti Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ne znam kada ce da izadje chinese democracy,ali znam da Axl sigurno nece da izbaci neko sranje(a sto se tice novih pesama koje sam cuo madagaskar,the blues,chinese democracy su odlicne stvari)!!! U jednom intervju-u koji je dao u riu 2001,Axl je rekao nesto u fazonu "svet jos nije spreman za chinese democracy" Quote
Nightwing Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ne znam kada ce da izadje chinese democracy,ali znam da Axl sigurno nece da izbaci neko sranje(a sto se tice novih pesama koje sam cuo madagaskar,the blues,chinese democracy su odlicne stvari)!!! koliko znam CD bi najzad trebao da izadje 25og nov. nove pesme (koje si naborjao) su fantasticne... narocito Madagascar... ja album jedva cekam..i tour... volim sve clanove GNRa...ail ipak - meni VR ne moze da prismrdi bilo kojoj postavi GNRa sa Axelom... bice to dobar album..nova era... Quote
gnrkoncerti Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 koliko znam CD bi najzad trebao da izadje 25og nov. nove pesme (koje si naborjao) su fantasticne... narocito Madagascar... ja album jedva cekam..i tour... volim sve clanove GNRa...ail ipak - meni VR ne moze da prismrdi bilo kojoj postavi GNRa sa Axelom... bice to dobar album..nova era... slazem se sa tobom,ali meni nekako ni bez Slash nije to to!!! Ipak je i on kao i Axl legenda!!! Ja mislim da ce gnr pre ili kasnije doziveti REUNION Quote
Nightwing Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 uf..valjda jednog dana... ma volim ja svakog clana gunsa ko da mi je ujak ili brat... ali opet...Axl mi je uvek bio tu no.1 Quote
~sarah~ Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) nerviraju me price kako je axl glavni krivac za raspad gnra,kako je on govno a ovi drugi su bajni i sjajni,kako je novi album shit....zasto? aj malo promenite pricu...postajete dosadni....tj odavno ste postali dosadni! Edited August 8, 2005 by Axl_girl Quote
TheLordXXX Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Od Chinese Democracya nema nista.... Sve je to zamajavanje.... Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ljudi konzumiraju toliko droga i toliko para imaju da su skrenuli s pamecu. da se napravi reunion koji bi bio iole pristojan - nemoguce je. postujem staru slavu ali u novu ne vjerujem nikako. Quote
Nightwing Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 nerviraju me price kako je axl glavni krivac za raspad gnra,kako je on govno a ovi drugi su bajni i sjajni,kako je novi album shit....zasto?i! pa..jeste glavni krivac..udarila slava u glavu.. ali nije ni bitno...coveka moras gotiviti makar zato sto je veliko govno... novi album - samo da se pojavi.. pa neka bude i govno.. ali da bude nekog toura po evropi... Quote
~sarah~ Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 pa ne kazem..jeste on govno,i jeste da je bio u fazonu " ja sam glavni baja,ja sam ovo ja sam ono..meni se moze..." ali...ajmo mi da slusamo muziku,a ne da se bavimo ko je kriv za raspad benda! Quote
TheLordXXX Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 A zna li neko da li je u tracklistingu za novi album ona pesma "oh my god? Quote
Nightwing Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 pa ne kazem..jeste on govno,i jeste da je bio u fazonu " ja sam glavni baja,ja sam ovo ja sam ono..meni se moze..." ali...ajmo mi da slusamo muziku,a ne da se bavimo ko je kriv za raspad benda! Hmm..ko sto rekoh..bas mi se svidja sto se uvek cudno ponasao... A zna li neko da li je u tracklistingu za novi album ona pesma "oh my god? poslednji put kad je izasao listing pesama za CD bila je medju njima Quote
shock! Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 cela prica oko novog albuma mene uopste ne zanima u nekoj GNR prici....za mene je GNR proslost.....jedan od omiljenih bendova koji je svoje rekao.....gledam live nastupe u zadnjih par godina i to za mene jednostavno nije GNR....mnogo bih voleo da se tako ne zovu Quote
Zoe Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 GNR nikad nece biti ono sto je nekad bio Glupo je sto je Axl zadrzao ime benda "GNR" a od orginalne postave skoro da nema nikog! A sto se tice reuniona ne verujem da ce se ikad desiti jer previse se gluposti izdesavalo medju clanovima benda.. Cinjenica je da kad se ljudima spomenu Guns-i oni se prvo sete ili Axl-a ili Slash-a, tako dok se njih dvojca ne skupe (sto ce se jako tesko desiti) nema od toga nista. Quote
Nightwing Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 A sto se tice reuniona ne verujem da ce se ikad desiti jer previse se gluposti izdesavalo medju clanovima benda.. tour iz 2002 je bio `reunion` - tako rece Axl jer je ponovo sreo sa fanovima ja jedva cekam novi album i tour nove pesme su odlicne.... Quote
Recommended Posts