Dragana Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 mislim da ga ja negde imam ali svejedno ne znam kako bih mogla da vam ga prosledim Quote
LazaGNR Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Kako kako?Pa lako...licno,postom...kao poklon pustili su delove `onog` spota It`s So Easy Video si taj spot????Ako sam dobro ukapir'o... I kakav je Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Jebem li ga,ja nisam ni znao da postoji spot. Quote
Dragana Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Kako kako?Pa lako...licno,postom...kao poklon elektonskim putem...? nasla... 34 MB slican je drugom spotu za it's so easy...jedina razlika je u tome sto se umesto njihovih fotografija pojavljuju striptizete Quote
Alex Ulrich Jr. Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Izzy je ispao najpametniji,ispunio je swoje snowe,snimio jedan od legendarnih albuma u istoriji,upoznao Stonse,uzeo kesh... Quote
Archibald Reiss Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Izzy je ispao najpametniji,ispunio je swoje snowe,snimio jedan od legendarnih albuma u istoriji,upoznao Stonse,uzeo kesh... kade a? Quote
Nightwing Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Izzy je ispao najpametniji,ispunio je swoje snowe,snimio jedan od legendarnih albuma u istoriji,upoznao Stonse,uzeo kesh... Milslim da ni jedan clan GNRa nikad nije zazalio sto je bio u tom bendu... Quote
Nightwing Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Narezao mi je Shock! Behind The Music... Zanimljivih podataka ima.... a i snimaka.... Quote
LazaGNR Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 elektonskim putem...? Ma nije bitno kako,samo nadji nacina slican je drugom spotu za it's so easy...jedina razlika je u tome sto se umesto njihovih fotografija pojavljuju striptizete Jeb'o te neverujem TI IMAS 2 SPOTA 'It's So Easy'??????? Znaci MORAS naci nekog nacina da prosledis to drugima kade a? Jel se to odnosilo na uzimanje kesa ili na Rolling Stones-e ili na...? By the way,jel neko od vas igrao GN'R Pinball (tj. GN'R fliper)? Quote
Nightwing Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 KAKO DOCI DO TOG SPOTA?!? skinuo limewire-om ima gomila usera.... Guns N' Roses - It's So Easy - VERY VERY RARE LOST PROMO VIDEO!! HARDLY SEEN AND NOT LIVE!!!.mpg skinuo sam i Celebrity Death Match- Slash vs. Axl.mpg Live And Let Die VMA 1991.mpg Sweet Child O`Mine Live At NY 1988.mpg kabl je cudo Quote
Alex Ulrich Jr. Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 (edited) kade a? A zasto onda tvoj imenjak i prezimenjak ne sagori vec jednom nego se bruka pod stare dane? Poslovica ti je shit SIR John Milton je vec davno isfuran,samo prawi muzicar zna kada je kraj.......................... Edited September 19, 2005 by Alex Ulrich Jr. Quote
Nightwing Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 najzad imam spot Dont Cry Alt. mislio sam da ne postoji i da je to urbana legenda.... Quote
shock! Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 najzad imam spot Dont Cry Alt. mislio sam da ne postoji i da je to urbana legenda.... aaaaaaa.......de si ga nasao?? Quote
Nightwing Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 to postoji??? kakav je? isti kao original samo bez `filmskih` scena... aaaaaaa.......de si ga nasao?? cek da nadjem site... kvalitet ja blagi ocaj ali se mora imati... Don't Cry (alt. lyrics) video Author website http://gnrsucks.com Description This is the (different) video of Don't Cry, the (alt. lyrics) version and it's kick ass! link evo i ono sa vrha strane It's So Easy - Original version Author website http://gnrsucks.com/ Description This is the original It's So Easy video recorded in 1988 link [kad skinete file dodajte mu extenziju u naziv...recimo .mpg] btw. upravo skidam Hollywood Rose...ali ode user koji ima Quote
LazaGNR Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Pa ti si izgleda pokrao i boga i oca By the way,koliko su veliki fajlovi ti za Don't Cry (alt. lyrics) i It's So Easy? Quote
Nightwing Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 12.57mba i 9 mba....sto govori puno o kvalitetu snimaka Quote
Nightwing Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 mhm... skinuo HR... Mladi Axl - pile.... kako zavija... Quote
LazaGNR Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 (edited) Ako nastavis tako pokrasces CEO interenet A sta ti je to 'HR'? EDIT:Da..HR je Hollywood Rose... Jeb'o vas ljudi (ovo se ne odnosi na tebe posebno,nego na sve generalno) sto vas mrzi da napisete lepo celo ime,a ne samo skracenicu,pa da sad covek treba da nagadja dal' je to ovo ili ono? Vezano za Ganse - ajde jos je OK da neko napise GN'R (to valjda svi znaju),al' kad vidim WTTJ ili SCOM ili tako neke skracenice...uf Edited September 29, 2005 by LazaGNR Quote
shock! Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 (edited) Ako nastavis tako pokrasces CEO interenet i i ja sam imao ADSL 2 meseca, skinuo sam sve zivo i nezivo od Gunsa......sad sam na pauzi sa ADSL-om a ocu da skidam joooossss inace slusao sam pre neki dan Use Your Illusion 2 posle neke 2 godine prvi put.........aaaaaaaaa samo sam se podsetio zasto su mi Gunsi omiljeni bend Edited October 1, 2005 by shock! Quote
Nightwing Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ups.. ajde ovako -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote
LazaGNR Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E,tako je vec bolje Dakle,k'o sto vam je covek vec rek'o,k'o voli nek' izvoli Quote
michelle Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 dakle, ko voli nek' izvoli Quote
LazaGNR Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Nece valjda E da,skoro da sam zaboravio... Pitao sam dal' ste igrali GN'R fliper (GN'R Pinball - izdavac je DataEast)? JAKO mocan fliper Igrao sam ga milion puta (najmanje ),toliko sam para potrosio na njemu da sam mogao ladno i da ga kupim.Cak sam i pitao vlasnike te fliperane (u ZR-u;dok je fliper bio tu) da mi ga proda,al' nije hteo Cak sam i rekord drzao na tom fliperu (s' obzirom kol'ko puta sam ga igrao nije ni cudno). Al' sad ga dugo nisam igrao (ima vec par godina) Poslednji put na Danima Piva (ovde,u ZR-u) pre par godina.Secam se,tad sam proveo bukvalno sate igrajuci taj fliper (jebi ga,zanemario sam pivo ). Anyway,ako ga niste videli,fliper je skroz uradjen u GN'R stilu:od muzike koje ide za vreme igranja (dok se ne pocne sa igrom (ne ubaci zeton) ide 'Welcome To The Jungle',a kasnije zavisi od toga sta ste 'pogodili'/dobili/sta-vec na tom fliperu,preko vizuelnog izgleda (na sve strane su slike clanova Gansa;mislim da nema ex-clanova na njima (fliper je izdat '94);naravno,najvise ima slika Axl-a,pa Slash-a),do 'misija' koje se dobijaju za vreme igranja (neke od njih su:Matt scoring,Gilby rolls,Duff rocks,Axl 3-ball,Slash's guitar solo,itd. ). Videcu ako iskopam neku sliku na netu da je postujem ovde,ako ga eventualno niste videli/igrali (da vidite kako to izgleda). Anyway,toga sam se setio zato sto je jedan moj drug nedavno skidao neke flipere sa interneta,pa je izmedju ostalog skinuo i taj fliper...ali izgleda da nije skinuo sve fajlove,pa mi fliper ne funkcionise na kompu Quote
Recommended Posts