Milkica Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) ...mislim da imam to na nekom cd-u,al' kol'ko se secam,instalacija je prilicno komplikovana Edited October 13, 2005 by stpgirl Quote
gnrkoncerti Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1Q86SNU...VL0A9FBTOR5SLEK pogledajte ovaj redak i zanimljiv live gnr video Quote
Nightwing Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Imam ja gomilu padova mr.Axl Rosea... mislim da na francuskom situ imaju citav odeljak posvecen tome Quote
LazaGNR Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 skinuo limewire-om ima gomila usera.... Guns N' Roses - It's So Easy - VERY VERY RARE LOST PROMO VIDEO!! HARDLY SEEN AND NOT LIVE!!!.mpg I ja sam pre neki dan (napokon!) nabavio taj spot (It's So Easy) Samo ne znam tacno koja je verzija (originalna ili ova 'ultra-rare-promo'),posto onaj drugi spot (tj. drugu verziju) jos nisam video Uglavnom,stoji da je to (ta pesma) sa abuma 'Live Era' :ph234r: Quote
Nightwing Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 nasao sam na netu GNR's demo for Dust N' Bones - Duff on vocals GNR's demo for the unreleased track, Sentimental Movie - Duff on vocals ostavio sam link na pa kome treba.... Quote
gnrkoncerti Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 glasajte za gnr i sweet child of mine na http://www.b92.net/100 Quote
LazaGNR Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 glasajte za gnr i sweet child of mine na http://www.b92.net/100 B-92 je sekta...al' sam ipak glasao Hint: -moze (ustvari mora) da se glasa za 3 predloga -mora i da se ostavi i mail i broj telefona (inace nece da prihvate glasove) Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 B-92 je sekta...al' sam ipak glasao Hint: -moze (ustvari mora) da se glasa za 3 predloga -mora i da se ostavi i mail i broj telefona (inace nece da prihvate glasove) Glasala pa sta bude neka bude Sve za Axl-a.... Quote
gnrkoncerti Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 imate pravo tri puta da glasate Quote
Archibald Reiss Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 When I look into your eyes I can see a love restrained But darlin' when I hold you Don't you know I feel the same 'Cause nothin' lasts forever And we both know hearts can change And it's hard to hold a candle In the cold November rain We've been through this such a long long time Just tryin' to kill the pain But lovers always come and lovers always go An no one's really sure who's lettin' go today Walking away If we could take the time to lay it on the line I could rest my head Just knowin' that you were mine All mine So if you want to love me then darlin' don't refrain Or I'll just end up walkin' In the cold November rain Do you need some time...on your own Do you need some time...all alone Everybody needs some time...on their own Don't you know you need some time...all alone I know it's hard to keep an open heart When even friends seem out to harm you But if you could heal a broken heart Wouldn't time be out to charm you Sometimes I need some time...on my own Sometimes I need some time...all alone Everybody needs some time...on their own Don't you know you need some time...all alone And when your fears subside And shadows still remain, ohhh yeahhh I know that you can love me When there's no one left to blame So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain Don't ya think that you need somebody Don't ya think that you need someone Everybody needs somebody You're not the only one You're not the only one -------------------- 'bem ti pesmu kud je i napravise. Cause nothin' lasts forever And we both know hearts can change Quote
TheLordXXX Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 GN'R fliper, izvinjavam se... Quote
LazaGNR Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Oces da mi odas tajnu kako si to iskombinovao? Posto ga imam i ja (na kompu),al' mi ne funkcionise Mozda mi fali neki fajl Quote
TheLordXXX Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Oces da mi odas tajnu kako si to iskombinovao? Posto ga imam i ja (na kompu),al' mi ne funkcionise Mozda mi fali neki fajl Morao sam da nabavim 100 nekih fajlova da bih ga pokrenuo... Prvo ti je potreban programcic Visual Pinball... Zatim moras nabaviti neke skripte (vbs23) Posle toga VPinMame... Onda neki gnr_300.zip fajl... Zatim "GNR Table".... Swe to lepo stavis na svoje mesto... I na kraju se prepustis carima flipera Quote
LazaGNR Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Morao sam da nabavim 100 nekih fajlova da bih ga pokrenuo... Prvo ti je potreban programcic Visual Pinball... Zatim moras nabaviti neke skripte (vbs23) Ovo imam Posle toga VPinMame... Mislim da ima i ovo,al nisam siguran Onda neki gnr_300.zip fajl... Zatim "GNR Table".... Ovo mislim da mi fali (nemam).Mada,trebalo bi da imam to GN'R Table (jel to izaberes iz onog programa Visual Pinball?)... Quote
TheLordXXX Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) Ovo mislim da mi fali (nemam).Mada,trebalo bi da imam to GN'R Table (jel to izaberes iz onog programa Visual Pinball?)... Da, iz Visual Pinball-a izaberes Gn'R Table... ali treba ti i gnr_300.zip da ga ubacis u VPinMame Edited November 8, 2005 by TheLordXXX Quote
LazaGNR Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Sranje Al' skinucu to valjda sa interneta uskoro... Al' ce to onda biti pizdarija Quote
TheLordXXX Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 imas taj fajl negde na www.vpforums.com, samo treba da se registrujes da bi ga skinuo Quote
Archibald Reiss Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Talk to me softly There is something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry I know how you feel inside I've I've been there before Somethin is changin' inside you And don't you know Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight Give me a whisper And give me a sign Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinkin' of you And the times we had...baby And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don't you cry tonight And don't you cry tonight And don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight Quote
LazaGNR Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ti si se bas nesto ubedacio u vezi ovih tekstova pesama Gansa,a? Quote
mrtva Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ne znam di da postavim ovo...ishla sam na Rock Tribute Bands Koncert pa da vidite kako je bilo...nadam se da ne smeta... Metallica je nastupala najprva...al' ja sam ih propustila...(btw. i onako Mentaliku ne slusham blah')...od svih najjbolji su mi bili my fev. Bad Medicine (Guns N' Roses )...uh' kad je Slash pocheo da svira November Rain...aaaaaah' koja moc...oni prsti...SLASH RULES a najludji su mi bili ovi iz KISS-a (iako ih isto ne slusham)...no svidja mi se shminka i yebachke im platforme...vidi se na jednoj slici kad je jedan od njih zapalio gitaru...(ona slika s dimom)...lol...poslje na kraju vokalista je polomio svoju gitaru na pola...hehe...koji zavrshetak...X Halen (Van Halen) je imao najpederastijeg vokalistu decenije... ja sam pucala od smijeha...koje uske crvene helanke je obukao...nisam mogla da ga slikam... X Halen [Van Halen] The Cult Bad Medicine [bon Jovi] Appetite for destruction [Guns N' Roses] KISS 4 those who r about 2 rock we salute u Quote
Johny Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Secam se da sam pre nekoliko meseci video na forumu "Koncerti i Okupljanja" temu o koncertu "GN'R TRIBUTE BAND-a" i procitao odlicne komentare i recenzije.Anyway, kao fan GN'R-a zeleo bih da stupim u kontakt sa momcima iz tribute-a i mozda im organizujem svirku u Nisu ukoliko se dogovorimo oko uslova, pa ako neko ima neki njihov kontakt neka mi posalje PM.. PS-Ovaj koncert bih organizovao samo zato sto sam fan..znaci cisto za svoju dusu, i molim sve ostale bendove (koji nisu GN'R TRIBUTE) da me ne kontaktiraju u vezi sa organizacijom svirke njihovog benda u Nisu, jer NISAM ZAINTERESOVAN I NEMAM VREMENA za takve stvari! THANX Quote
gnrkoncerti Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 geffen izdaje 20.12.2005 novi greatests hits gnr"welcome to the jungle greatesthits{" Quote
Nightwing Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 ja to moram imati stvar principa Quote
Archibald Reiss Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 sinoc bili gunsi celo vece na vh1 bilo je do jaja.... videh prvi put estranged spot .... i Since I don't have you Quote
LazaGNR Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 (edited) Sta fali VH1-u? sinoc bili gunsi celo vece na vh1 Rek'o mi je drug to,ali kasno Vec smo krenuli za NS na svirku... videh prvi put estranged spot .... To im je i najduzi spot i stvarno je dobar i Since I don't have you Taj mi je onako... Al' mi se ta pesma i ne svidja bas geffen izdaje 20.12.2005 novi greatests hits gnr"welcome to the jungle greatesthits{" E stvarno... OK,jos jedno (zvanicno) izdanje Gansa,al' opet...ne znam dal' je toliko potrebno to...posle godinu i po od objavljivanja (predhodnog) 'Greatest Hits'-a... ja to moram imati stvar principa Naravno The same for me Tu nema rasprave Edited November 19, 2005 by LazaGNR Quote
Recommended Posts