Crna_Dama Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 gledas vh1 Što? Ja sam upravo sa VH1 i nabavila dosta spotova od "Guns"-a Quote
michelle Posted November 20, 2005 Author Report Posted November 20, 2005 sinoc bili gunsi celo vece na vh1 bilo je do jaja.... videh prvi put estranged spot .... i Since I don't have you brate, pokrij se usima Quote
Archibald Reiss Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 brate, pokrij se usima A gde da ih vidim, na Pinku inace? Vh1 mi zvrji po ceo dan, i kad pustaju Gunse to bude November rain, Don't cry i Sweet child of mine. Samo u slucajevima kada bude ovako ceo blok posvecen nekom bendu, kao pre par dana puste i neke raritetne spotove kao sto je Sinde I don't have you. Jeste da moze da se skine sa neta, al' nisam bas toliki fan gunsa da skidam i spotove (osim november rain), imam full disco i to je to. Let the music play Quote
LazaGNR Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ... i Sweet child of mine. Sweet Child O' Mine Quote
Nightwing Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 videh prvi put estranged spot .... brate ..... pa to je najbolji spot ikada bilo kog benda.... Quote
www.rock-serbia.com Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ajmo malo o VH1 kada smo se dotakli price. Bilo je pre nekoliko nedelja top 100 rock songs, gunsi su bili treci sa paradise city P Quote
Nightwing Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ja imam VH1 behind the music GNRa... ne znam..malo razocarenje.... pre svega sto su doveli Slasha koji je po obivaju pljuvao po Axlu koga ni od korova... Gilbey je sladak i prica da je znao da nece dugo sve to da traje ali da je uzivao na touru Quote
www.rock-serbia.com Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 a ja imam a-z guns n roses Slash je u pravu. Axl samo pije pije pije i drogira se.. Pa pogledajte ovaj njihov novi album. Sve to kasni zbog glupog Axla! Quote
LazaGNR Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 @rcok-serbia:Nemozes tako samo pljuvati po Axl-u Svojevremeno su se SVI u bendu drogirali i drinkovali do besvesti... Gde im je pamet bila? Quote
Dragana Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ja imam VH1 behind the music GNRa... ne znam..malo razocarenje.... pre svega sto su doveli Slasha koji je po obivaju pljuvao po Axlu koga ni od korova... Gilbey je sladak i prica da je znao da nece dugo sve to da traje ali da je uzivao na touru Gilby je tu ispao nejveci lik a, to sto je Slash pljuvao po Axl-u.... sto nije dosao da se brani... Slash bar saradjuje, sta god pricao, a Axl je "iznad svega toga" A to sto su se drogirali, nek su, muzika im je ipak savrsena Quote
FiShCaKe Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 E ljoodi, bicje neka svirka GNR Tribute benda u decemru... BArem mi je tako rek'o Sale na proshloj svirci... :? Enivej, Axel je pi*da i mrzim ga, zbog njega su se Gunsi raspali... svinja... Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Svako ima svoje misljenje zbog cega su se Gansi (stari) rapsali;misljenja su podeljena. Ja licno mislim da su svi zajedno pomalo zasluzni,a ne samo jedan od njih... I da: Axel AXL (bez 'e') Gilby je tu ispao nejveci lik Gilbey a, to sto je Slash pljuvao po Axl-u.... sto nije dosao da se brani... Slash bar saradjuje, sta god pricao, a Axl je "iznad svega toga" Nisam mu advokat,al' jel' si primetila koliko se Axl 'cesto' pojavljuje u javnosti poslednjih 10-ak godina? Pretpostavljam da su i njega zvali (ili bar pokusali da nazovu),al' se on nije pojavio... A to sto ljudi misle da se on tako ponasa jer je 'iznad svih'...ne verujem da je to tako... A to sto su se drogirali, nek su, muzika im je ipak savrsena Naravno Quote
FiShCaKe Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 E za to poslednje stvarno HAIL! Quote
Nightwing Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Slash je u pravu. Axl samo pije pije pije i drogira se.. Pa pogledajte ovaj njihov novi album. Sve to kasni zbog glupog Axla! Mozda se samo drogira ali je Axl bio kreativna snaga tok benda... i to je dokazano vise puta... oguljene pesme CD zvuce mnogo bolje nego VR... Quote
www.rock-serbia.com Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ali VR je sada izdao strrava pesmu za ovaj film cetvorka Come on, come in Quote
Nightwing Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 joj..meni je ta pesma ista kao i film OCAJ ZIVI Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ali VR je sada izdao strrava pesmu za ovaj film cetvorka Come on, come in Video sam samo trailer za taj film,al' film nisam video Pa ne znam kakv je... Quote
Dragana Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Gilbey ne mogu da verujem da sam pogresila Nisam mu advokat,al' jel' si primetila koliko se Axl 'cesto' pojavljuje u javnosti poslednjih 10-ak godina? Pretpostavljam da su i njega zvali (ili bar pokusali da nazovu),al' se on nije pojavio... A to sto ljudi misle da se on tako ponasa jer je 'iznad svih'...ne verujem da je to tako... O tome ti i pricam.... nije se pojavio (ili javio)... zar to ne znaci da je bar malo "iznad" Quote
Crna_Dama Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Nisam mu advokat,al' jel' si primetila koliko se Axl 'cesto' pojavljuje u javnosti poslednjih 10-ak godina? Pretpostavljam da su i njega zvali (ili bar pokusali da nazovu),al' se on nije pojavio... A to sto ljudi misle da se on tako ponasa jer je 'iznad svih'...ne verujem da je to tako... Volim ja Axl-a ,i svaka njemu čast,ali njegovo ponašanje jeste bilo i ostalo prilično egoistično. Moje mišljenje. Quote
Nightwing Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 ako nekom treba GUNS 'N ROSES - LIVE PARIS HIPODROMO DE VICENNES 06/06/1992 SETLIST: CD1: 01- Intro 02- It's So Easy 03- Mr. Brownstone 04- Live And Let Die 05- Attitude 06- Bad Obsession 07- Always On The Run [w/ Lenny Kravitz] 08- Double Talkin' Jive 09- Civil War 10- Wild Horses 11- Patience 12- You Could Be Mine CD2: 01- It's Alright 02- November Rain 03- Band Introductions 04- Drums Solo 05- Guitar Solo 06- Godfather Theme 07- Sail Away Sweet Sister/ Bad Time [intro] 08- Sweet Child O' Mine 09- Welcome To The Jungle 10- Only Women Bleed [intro] 11- Knockin' On Heaven's Door CD3: 01- Mama Kin [w/ Steven Tyler & Joe Perry] 02- Train Kept A Rollin' [w/ Steven Tyler & Joe Perry] 03- Don't Cry 04- Mother [intro] 05- Paradise City [Rehearsals, without Axl] 06- Warm-up Jam 07- Locomotive [w/ Jeff Beck, no vocals by Axl] 08- Train Kept A Rollin' [w/ Steven Tyler & Joe Perry] ima link u DL sekciji na --->forumu<---? Quote
Guest Hannah Bloodnica ? Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Koliko je meni poznato posle prvog albuma Axle je bio proteran iz benda da bi kasnije bio vraćen samo zbog popularnosti kod ženskih fanova.Ipak mora mu se odati priznanje za njegovu energičnost na koncertima i kilometraži pretrčanoj na istim. Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ajoooooooj,ko ti je to rekao? 'Ajmo redom... Axle AXL (again;pise se bez 'e') Koliko je meni poznato posle prvog albuma Axle je bio proteran iz benda Ne verujem da je to istina Tesko da bi/da je mogao neko Axl-a da najuri iz benda Verovatno je samo neki trac koji su cula... da bi kasnije bio vraćen samo zbog popularnosti kod ženskih fanova. Ovo mi vec kol'ko-tol'ko ima smisla. Poznato je da je Axl (uz Sebastian Bach-a iz Skid Row-a) bio jedan od sex simbola tog pravca u to vreme Ali posto nije bio oteran iz benda => nije ni mogao da se vrati samo zbog toga O tome ti i pricam.... nije se pojavio (ili javio)... zar to ne znaci da je bar malo "iznad" OK,mozda je to u pitanju,a moguce je da je i nesto drugo (ko zna? Samo on,I guess). Mislim,malo mi je cudno da mu je sad odjednom (dobro,ne bas sad,ima skoro 10 godina) dunulo da BAS pokaze ljudima da je toliki egocentrik,pa da se zbog toga ne pojavljuje u toj emisiji... Ma VR je jedan, po meni, veliki promasaj, maso Imas temu o njima,pa tamo postuj to ako nekom treba GUNS 'N ROSES - LIVE PARIS HIPODROMO DE VICENNES 06/06/1992 Meni naravno Ej,a sta je sa onim diskom (nikad da stigne)? Quote
Nightwing Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ej,a sta je sa onim diskom (nikad da stigne)? joj...ajde saljem opet... sve sam se nadao da ce stici... i nije jedan disk nego 2... da bi kasnije bio vraćen samo zbog popularnosti kod ženskih fanova Ne znam kako je Axl mogao biti izbacen kao je on osnivac benda Ne kapiram ovu sliku mozda mu se sviDZam Quote
Guest Hannah Bloodnica ? Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 joj...ajde saljem opet... sve sam se nadao da ce stici... i nije jedan disk nego 2... Ne znam kako je Axl mogao biti izbacen kao je on osnivac benda mozda mu se sviDZam Koliko se ja sećam biografije GNR-a, a možda i grešim pošto sam ih slušao i izučavao veoma davno,bend su osnovali i Slash i Axle stime što je frontman bio Slash.Posle objavljivanja prvog singla Axle je bio izbačen zbog preterane upotrebe narkotika.Nije ni bio u planu za naredne radove ali kada je singl postigao uspeh bio je vraćen pošto je tekst bio njegov,tako da menadžeri i ostatk benda nisu imali nikakvog izbora. Quote
Crna_Dama Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v392/fantasmic/gluposti/lepotica.jpg[/img Da,popularnost kod zenskog dela publike.... Kod mene-Mrtva trka izmedju Axl-a i Duff-a Cela prva postava beše nekako jebozovna,nekad... Quote
Recommended Posts