Johny Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ne mogu da jebeno verujem posle 13 jebenih godina imam sansu da vidim svoj omiljeni bend..a sve o cemu trenutno mogu da mislim je strah da ne ostanem bez karte. Michelle, jel mogu da ti posljem novac da mi kupis kartu..please javi se na pp! Quote
Nightwing Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 ja cu da idem ali cu probati da nadjem neku agenciju da se ne jebem oko vize and stuff... joj..jedva cekam... Quote
LazaGNR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 U jebote te sta uradih od coveka! Eto vidis Evo,napokon sam malo odspavao (napokon!),al' jos uvek ne mogu da verujem Sto kaze Johny "posle 13 jebenih godina" (mada ja mislim 14,tj. da su u Budimpesti svirali poslednji put '92)... a sve o cemu trenutno mogu da mislim je strah da ne ostanem bez karte. Ih,ako je to sve o cemu ti razmisljas/se pribojavas onda si dobar - ja sam imao nocne more Uzas nije, ostalo je isto, jos uvek se dobija na 6 meseci ili godinu dana. Da,al' ja cu moci da (ako je dobijem) je dobijem (samo) na 3 meseca - jer mi pasos istice 31. oktobra ove godine Ako hoces da mi se oduzis,daj mi Puppet master original. Hm...moze! Al' onda ti ne ostavljam dupe na miru Quote
Johny Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Sto kaze Johny "posle 13 jebenih godina" (mada ja mislim 14,tj. da su u Budimpesti svirali poslednji put '92)... Tacno, ali mislio sam 13 godina od kako ih slusam... Quote
dudi Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Znao sam da je Lazo u panici Sviraće u Sportskoj areni karte će biti u prodaju u aprilu bar tako sam čitao na Metalnews Mađarskom sajtu. Quote
Nightwing Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Znao sam da je Lazo u panici nije jedini Quote
michelle Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 Mene zanima da li Ivan Moric radi ovaj koncert, pa ako radi ja bih isla s njim, tj. u toj grupi. Ili u bilo kojoj drugoj pouzdanoj organizaciji. Ne mogu da verujem da stvarno postoji mogucnost da se ovo desi i da mi na temi pricamo o tome kako cemo da odemo na koncert GANSA Quote
Dragana Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 e, stvarno.... da mi je neko rekao prosle nedelje, ne bih mu verovala.... kakvi guns-i, jos u madjarskoj..... ali ovo... stvarno..... samo da ne ispadne drugacije... stvarno bi bilo dobro da postoji neka agencija koja organizuje, ili tako nesto.... da se ne cimamo za karte i vize Quote
LazaGNR Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Hm,sad se preracunavam za ovaj 'odlazak na koncert iz snova' (hahaha,al' sam ga srocio ) kol'ko bi mi trebalo para... I izracunao sam da bi mi za OSNOVNE potrebe,znaci one najosnovnije,trebalo oko 100 eura: Za kartu 45 eura+za put 25-30 eura+za majcu sa turneje 25-30 eura = ~100 eura + eventualno luksuz u vidu hrane i pica Quote
dudi Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 http://www.ticketpro.hu/events.php?order_by=&event=288 Kako sam saznao karte će pustiti pre u prodaju zbog velikog zainteresovanja. Jer Arena prima 12 000 ljudi . Cene karata su navedene na linku. Quote
dudi Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Karte će biti 38 Evra a ima i jeftinije to za galeriju. Inače Arena je kod Metro stanice NÉPSTADION Bilo bi dobro da sviraju na Nepstadionu kao 92 e Quote
Johny Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 http://www.ticketpro.hu/events.php?order_by=&event=288 Kako sam saznao karte će pustiti pre u prodaju zbog velikog zainteresovanja. Jer Arena prima 12 000 ljudi . Cene karata su navedene na linku. Na ovom linku ja nisam nasao nikakvu informaciju o tome kada ce karte biti pustene u prodaju, pa obzirom da ti jesi...da li bi mogao to ovde da copy/paste od reci do reci...i ako je na Madjarskom da prevedes? ...karte će pustiti pre u prodaju... PS-Sta to znaci PRE?Pre, u odnosu na sta? THANX Quote
dudi Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Danas su puštene karte na prodaju (bez zajebancije) Moj prijatelj koji živi u Budimpešti je kupio danas kartu i javio mi. Po planu trebali su da puste karte u aprilu ali eto to je ono PRE !!!! Quote
Dragana Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 stvarno? pa, rasprodace se dok ja smislim sta cu i kako cu jel' postoji neko organzovano nabavljanje karata / rezervisanje.... bilo sta Quote
Johny Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) PAKLENI PLAN Cena karte za stajanje je nesto manje od 4000 din. Laza i ja smo se dogovorili da Laza u noc izmedju ponedeljka i utorka zapali za Budimpestu po karte.Lazini putni troskovi iznose 2000 dinara, i tu cifru cemo podeliti brojem ljudi koji zele kartu.Dakle ako se javi 5 ljudi, svako treba da plati po 4400 dinara za kartu za stajanje i putne troskove. Lazin voz krece u ponedeljak u 00:00h iz Novog Sada i stize u Budimpestu u utorak rano ujutru oko 06h.Koliko sam ja saznao karte su pustene u prodaju i mogu se naci u blizini Nepa, ali bi bilo lepo da "dudi" pita prijatelja gde se TACNO mogu kupiti karte. Novac se Lazi treba uplatiti "POST NETOM" u ponedeljak najkasnije do 14h, kako bi Laza mogao isti da podigne do 17h, kupi evre, zapali za Novi Sad pa Budimpestu. Uplata "POST NETOM" se vrsi tako sto odete u bilo koju postu i pitate sa kog saltera mozete da posaljete novac post netom.Oni vas upute na odgovarajuci salter i vi Lazi posaljete novac na osnovu njegovih licnih podataka (ime, prezime i broj telefona).Kada popunite formular, oni vam to overe i daju kopiju koja ostaje kod vas.Kada dodjete kuci, pozovete Lazu, date mu svoje ime, prezime i broj uplate (koji pise na uplatnici) i na osnovu toga Laza podize vas novac... LAZINI PODACI: LAZAR POPOV-0641289485-23000 Zrenjanin Ovo je preliminarni plan, i tacan broj ljudi bi trebalo da znamo do ponedeljka do 12:00h.Oni koji su zainteresovani neka postuju ovde, ali samo ako su 100% sigurni da ce do ponedeljka imati kes.. Dakle, ko je za? Edited March 25, 2006 by Johny Quote
LazaGNR Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 kako bi Laza mogao isti da podigne do 17h, kupi evre, zapali za Novi Sad pa Budimpestu... ...pa sa vasim parama zapali na Havaje Dakle, ko je za? Count me in Quote
michelle Posted March 25, 2006 Author Report Posted March 25, 2006 (edited) edit: Racunajte na mene, pare nabavljene. Uplacujem ih pre podne u ponedeljak. Edited March 25, 2006 by michelle Quote
Johny Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Mala promena...putni troskovi su 2400 din, za sada nas je troje, dakle svako placa po 4800..a ukoliko se jos neko javi..bice naravno manje..the deal is on! Quote
Johny Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 OK, vreme je isteklo.Ima nas troje i svi znamo sta treba da radimo... Quote
michelle Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Trenutno sve nade polazem u Lazu. Quote
shock! Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) zasto ja debil nisam citao ovu temu zadnih par dana!? sad je ponedeljak na utorak i ja sam ispusio za moju kartu..... bravo Andrej.... Edited March 28, 2006 by shock! Quote
Nightwing Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 ma idemo preko agencije Shock! ima da ih smaram svaki dan..samo da nabavim kesh Quote
LazaGNR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) Evo,vratio se ja malopre sa 'Havaja' Malo sam umoran (malo?Ma mrtav sam umoran ),pa reko samo da postujem ovde. Znaci,KUPIO SAM JEBENE KARTE 45 eura - 10900 forinti (za stajanje naravno ). Karte su inace...hm,nisu lepe (blago receno,da ne kazem gadne)...ko sad za Deep Purple recimo - samo crno-belo,jedino sto pise Guns N' Roses i jos neki mali njihov logo u sredini (ovaj novi naravno),ostalo je sve 'Ticketpro.hu' pa 'Ticketpro.hu' kurac-palac Ma videcete... Al' dobro - to nije ni toliko bitno ko sto je bitno da napokon imam jebene karte za koncert Gansa (can't believe) Idem da spavam sad (zasluzio sam )... Edited March 28, 2006 by LazaGNR Quote
Johny Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) Evo,vratio se ja malopre sa 'Havaja' Malo sam umoran (malo?Ma mrtav sam umoran ),pa reko samo da postujem ovde. Znaci,KUPIO SAM JEBENE KARTE 45 eura - 10900 forinti (za stajanje naravno ). Karte su inace...hm,nisu lepe (blago receno,da ne kazem gadne)...ko sad za Deep Purple recimo - samo crno-belo,jedino sto pise Guns N' Roses i jos neki mali njihov logo u sredini (ovaj novi naravno),ostalo je sve 'Ticketpro.hu' pa 'Ticketpro.hu' kurac-palac Ma videcete... Al' dobro - to nije ni toliko bitno ko sto je bitno da napokon imam jebene karte za koncert Gansa (can't believe) Idem da spavam sad (zasluzio sam )... Edited March 28, 2006 by Johny Quote
Recommended Posts