MegaDex Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Where do we goooooo,where do we goooooo idemo na GNR Quote
LazaGNR Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Inace,imao sam prilike da vidim kako to izgleda kupovati karte 'on-line' (tako su mi rekli na preko telefona ("Prodajemo ih on-line"),kad sam ih nazvao) Nikad ranije nisam imao priliku da vidim kako to izgleda... Anyway,znaci dodjes tamo,kazes:ocu 3 karte,oni ti kazu:OK,sacekajte trenutak,odu do kompa,konektuju se na internet,gurnu neko parce papira u neki stampac,odstampaju ti karte (na licu mesta!!!),ti platis i to je to! Eto,sta znaci kupovati 'on-line'... Quote
dudi Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 To je kupovina karte sa vezom ili bez veze Lazo svaka čast pravi si fan. Gde si uzeo karte kod arene? Nego ono što pričaš je E ticket ako dobro znam. Quote
LazaGNR Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 @dudi:naravno da sam pravi fan A inace,mogu reci da mi se san normalizovao,od kako sam uzeo karte Quote
Nightwing Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 pojavili se plakati po Bgdu za organizovan odlazak u Pestu na GnR Quote
LazaGNR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Pojavili su se cini mi se i u jos nekim gradovima. @MegaDex: Ako smislis tako nesto ja sam onda sa tobom Quote
gnrkoncerti Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Kupovina netom je nesto najnormalnije u celom svetu,dobijes kartu kao download,onda je odstampas na stampacu,tu imas svoj serijski broj,i udjes na koncert.Ja sam mojih zadnjih 10 avio karata kupio na taj nacin. Inace juce mi je stigla karta za koncert Quote
Johny Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Chack out this ultra cool shit... http://www.youtube.com/watch?v=j0wPL3MDZ-M...ses%20interview Quote
gnrkoncerti Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 bice to cudo od koncerta,a citao sam da u spaniji organizatori najverovatnije prebacuju koncert na stadion zbog velikog interesovanja. Inace uzeo sam kartu za sedenje tik iznad bine,normalno od sedenja nema nista. Kad planirate da udjete u arenu,jer cete da gledate predgrupe Quote
Dragana Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Chack out this ultra cool shit... http://www.youtube.com/watch?v=j0wPL3MDZ-M...ses%20interview jel' ovo ono kad iz fore rasturaju studio? a na facama im se vidi koliko im je glupo? Quote
Johny Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) jel' ovo ono kad iz fore rasturaju studio? a na facama im se vidi koliko im je glupo? EXACTLY! Anyway, this next shit is x times cooler then the previous one..a must read, a fuckin' must!!! http://www.mattsorum.com/blog/blogframeset.html Edited April 14, 2006 by Johny Quote
Dragana Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 mislim da u zivotu nisam videla/cula nista nepismenije... koji leek mada, nisam to od njega ocekivala Quote
Dragana Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 znam vec loopam tako da morate da pricate kako je axl smesan... kako je falsirao... kako niko ne moze to da odsvira kao slash (a i ne moze )... kako je bio smor (sto je nemoguce).... kako.... hm... kako je izbio riot i koncerta nije ni bilo salim se, naravno..... lepo se provedite svi koji idete (mozete malo i za mene ) Quote
Nightwing Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 - VAZNO - jel neko od vas zvao neku agenciju i zna li nekoga ko organizuje odlazak na koncert... ja cu lovu imati tek oko prvog i u fazonu sam da tad odem u neku agenciju i kesiram sve.... ako neko ima neki koristan telefon/site - PLEASE nek ostavi broj/link Quote
Dragana Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 imas ono sa plakata po bgd-u znam samo za to karta i prevoz 80 E telefon 0637286125 Quote
Milkica Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) - VAZNO - jel neko od vas zvao neku agenciju i zna li nekoga ko organizuje odlazak na koncert... ja cu lovu imati tek oko prvog i u fazonu sam da tad odem u neku agenciju i kesiram sve.... ako neko ima neki koristan telefon/site - PLEASE nek ostavi broj/link www.internettravel.co.yu Edited April 18, 2006 by stpgirl Quote
dudi Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Kažu da predgupe su neki Mađari,Mada pričaju o 2 benda . Ko zna dotle kakvih promena će biti. Quote
LazaGNR Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) Hm,samo mi jos tamo neki levi Madjarski bend fali pred nastup Gansa K'o onaj bend (ne mogu sad ni da se setim kako se zove;pocinje nesto na "Z" valjda) pred Velvet Revolver Edited April 18, 2006 by LazaGNR Quote
dudi Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Hm,samo mi jos tamo neki levi Madjarski bend fali pred nastup Gansa K'o onaj bend (ne mogu sad ni da se setim kako se zove;pocinje nesto na "Z" valjda) pred Velvet Revolver to su bili Zanzibar Trebali bi GnR da vodi sa sobom neki bend na turneju a ne ovako. Quote
LazaGNR Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 to su bili Zanzibar Nisu oni,nekako drugacije je zvucalo to ima (iako je isto jedna rec)... Anyway,da je predgrupa neki svetski (manje-vise) poznat bend bi mi vise odogovaralo,nego da uvaljuju tu,sto covek kaze,koga stignu... Quote
Dragana Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 predlazem da predgrupa Guns n' Roses-a bode Velvet Revolver Quote
LazaGNR Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 'n da Pitam se kako bi se slozili na stage-u Quote
Recommended Posts