michelle Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 fall jasno znaci jesen, nema ni govora o "kraju" godine. Mada ja u ta obecanja i price ne verujem ni najmanje, svi znamo sta taj covek lupeta poslednjih 10 godina Quote
Gn'Fn'R Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 fall jasno znaci jesen, nema ni govora o "kraju" godine. Mada ja u ta obecanja i price ne verujem ni najmanje, svi znamo sta taj covek lupeta poslednjih 10 godina Citiram coveka "Fall, late fall, definetely this year!" ... we'll see what happens Quote
gnrkoncerti Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 idem i ja na koncert,a jer moze neko ovo da prevede Tommy Hilfiger was carried away by his own security people kicking and screaming after attempting to pick a fight with Guns N' Roses main man Axl Rose at The Plumm on Thursday night. According to The Plumm owner Noel Ashman, Hilfiger who took two swings at Rose, was fortunate that he found Rose in good spirits and a forgiving mood. Ashman said "Axl was a gentleman and had the good sense not to retaliate as he would have done some serious damage to Hilfiger." Rose, who was at the club to play a surprise acoustic set with his band Guns N' Roses for actress Rosario Dawson's birthday party, filled out a police report and later dedicated the song "You're Crazy" to "My good friend Tommy Hilfiger" during the band's scorching performance, which left the way beyond capacity crowd screaming for more and gasping for air well into the wee hours of the morning. Said birthday girl Dawson of Rose: "They've never played all acoustic, this is history in the making, how much does this fucking man rock?!" Quote
WindrideR Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 a jer moze neko ovo da prevede Izvoli: Tommy Hilfiger je iznesen nocas od strane svog jebenog obezbedjenja, placeci i jecajuci posle pokusaja da zapocne tucu sa jebenim glavnim covekom Guns-a Rose Axl-om. Prema vlasniku jebenog lokala Noel Ashman-u, Hilfiger koji je jebenih dva puta zamahnuo na Rose-a, je imao mnogo jebene srece sto je istog zatekao zesce naduvanog. Ashman je kasnije rekao "Axl se poneo kao pravi jebeni dzentlmen i imao je dobrog smisla (citaj: dzointa) da ne uzvrati jer bi tako naneo jebeno ozbiljnu stetu Hilfiger-u" Rose koji je bio u klubu da bi izveo nenajavljeni akusticni koncert sa svojim bendom Guano Apes, a za rodjendan Radovana Karadzica, popunio je izvestaj sa police i kasnije je jebenu pesmicu "You're Fucking Crazy" posvetio svom dobrom drugu iz vojske (citaj: Hilfiger-u), durex odlicnog koncerta njegovog benda, koji je ostavio jebenu publiku bez daha etc. Slavljenik (u ovom slucaju -ca) je kasnije jebeno izjavila: "Ah, nikada nisu svirali sve akusticno, ah, ovo je, ah, pravljenje jebene istorije, ah, koliko ovaj covek jebeno, ah ah ah, roka!?" Quote
Mr. Smarty Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 E jebiga...bas sam hteo da napravim dobar skec Nego jel ima neko kojim slucajem nastup Gunsa na Rock in Rio-u III ...samo da nije shit zvuk i slika... Quote
gnrkoncerti Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 E jebiga...bas sam hteo da napravim dobar skec Nego jel ima neko kojim slucajem nastup Gunsa na Rock in Rio-u III ...samo da nije shit zvuk i slika... imam ja dvd extra zvuk i slika Quote
LazaGNR Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Verovatno gde i ja,tj. od te 'price' (traca) sto kruzi izgleda ovih dana nasom zemljom Anyway,kako sam ja cuo za to: Prica mi jedan lik (stariji,bavi se piraterijom,ima kontakata po BG-u) u ZR-u,kao:'E,jel znas ko dolazi sa Rolingstonsima u BG?' Ja:' Znam,ali oni nece doci' 'Aaaaaa,znaci znas za to....A otkud znas da nece doci?' 'Pa sa Rolingstonsima sviraju samo 2 show-a 10. (haha,na moj rodjendan) i 12. jula.I to u Nemackoj' 'Pa sta onda?Ti datumi su blizu ovom kad Rolingstonsi trebaju ovde da sviraju (7. jul) i sto onda ne bi bilo moguce?' 'Ma ne verujem...cisto sumnjam' 'Ma ima sanse,kad ti ja kazem' ...i tako onda tu ubedjivanje dal' ima sanse ili nema... Quote
gnrkoncerti Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) slash je extra,tu nema sta,ali me savrseno boli to sto vise nije u gunsima... on je svoje vizije izneo u snakepit-ima i velvert revolver a meni se nisu svidele Edited January 16, 2009 by LazaGNR Quote
Nightwing Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 slash je extra,tu nema sta,ali me savrseno boli to sto vise nije u gunsima... on je svoje vizije izneo u snakepit-ima i velvert revolver a meni se nisu svidele upravo to...sam je dokazao da je Axl jedina kreativna osoba stare postave... Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 zasto onda Axl sam ne moze da napravi nesto dobro.... kvalitetno kao (pravi) guns-i slash i axl zajedno daju pravu "kombinaciju" verovatno se zato i mrze Quote
_NeSa_ Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 slash i axl zajedno daju pravu "kombinaciju" Da,ali je i Izzy tu bio jako bitan...on je dosta hitova napravio Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) pa, dobro.... uglavnom, nije axl jedini kreativan Edited May 22, 2006 by Dragana Quote
Nightwing Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 zasto onda Axl sam ne moze da napravi nesto dobro.... kvalitetno kao (pravi) guns-i slash i axl zajedno daju pravu "kombinaciju" pa Madagascar je bolja pesma nego sve VRa... nove pesme GNRa ovako sirove su mnogo zanimljivije od VRa i SSPa... Slash je sam rekao u Behind The Music da je Axl imao viziju da ubaci klavir,hor,skupe spotove a da je ostatak benda bio protiv toga.. Kao i da sad kapira da je pogresio... Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 e, pa ,sad.... i nije.... odslusao SSP? uostalom, u pitanju je potpuno drugi pravac.... a, to sto je axl ubacivao klavir, hor.... ne bi zvucalo tako dobro da nije uklopljeno sa slash-ovim rok/blues elementima ne verujem bas da je pogresio Quote
Nightwing Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 odslusao SSP jos kad se pojavio i prvi i drugi slazem se ja da su u GNRu svirali sjajni muzicari ali je isto tako ocigledno da je samo Axl umeo da im da `ono nesto` sto vise nemaju i sto VR pokusava da pronadje Quote
Gn'Fn'R Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 a, to sto je axl ubacivao klavir, hor.... ne bi zvucalo tako dobro da nije uklopljeno sa slash-ovim rok/blues elementima ne verujem bas da je pogresio Pa Slash-a je inspirisao Axl (sa svojim melodijama). Izzy je komponovao najjace, Axl je napisao neke savrsene lyrics-e ... a kombinacija Axl+Izzy je donela slavu GN'R. Svaka cast Slashu, on je odlican gitarista, ali nemojmo ga precenjivati. Sam Slash je rekao da je bio inspirisan Axl-ovim melodijama i ako ga pesma ne isnpirise odmah u startu onda od nje nema nista (to je rekao za Crash Diet ). Inace, sto rece Estranged, nove pesme (koji su demoi i live izvedbe) su bar duplo bolje od VR (da ne pominjem Snakepit & other shit). Madagascar, Better, The Blues su odlicne pesme, a There Was A Time je EPSKA PESMA, ta pesma jednostavno ima "ONO" sto karakterise Guns N' Roses... you can smell it in the air . I.R.S. je onako "catchy" pesma, na prvo slusanje, ali ni to ne umanjuje njen kvalitet. Quote
Gn'Fn'R Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) ali nemojmo ga ni potcenjivati Taman posla. Odlican je on gitarista, mislim jbt ja sam GN'R fan , o cemu mi pricamo . Nego malo mi je dosadilo da slusam ljude kao pricaju da je Slash = GN'R , wtf? Cini mi se da je Slash kreativno malo presusio. Posle '94 godine nisam cuo nesto EXTRA od njega (to se ocekuje od Slasha, jelte ). Sem VR, koji su OK (ne dobri, ne odlicni, nego samo OK), nije mi se svideo nijedan Slash-ov "projekat". Edited May 22, 2006 by Gn'Fn'R Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ne Slash = Gn'R nego Slash, Axl, Izzy, Steven, Duff = Gn'R Quote
Gn'Fn'R Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ne Slash = Gn'R nego Slash, Axl, Izzy, Steven, Duff = Gn'R ... samo steta sto je Steven u takvom "stanju" kakvom je, ne moze vise ni palice da drzi . Mada dobar je bend Axl okupio, sviraju momci sasvim dobro. Bolje od ovoga nije mogao da okupi. Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 e, da jadan steven.... kako je propao zbog Gn'R-a i, stvarno, bolja postava nikada nece postojati.... zato su samo ti guns-i stvarno gunsi Quote
Gn'Fn'R Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Evo Najtrein (lajv) 15.05.2006. ... da se cuje kakav je "the voice" http://rapidshare.de/files/20815094/21_-_Nighttrain_alcapone_hardgunsdotcom.mp3.html ...Ready To Crash and Burn ... Quote
gnrkoncerti Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 e, da jadan steven.... kako je propao zbog Gn'R-a i, stvarno, bolja postava nikada nece postojati.... zato su samo ti guns-i stvarno gunsi nije steven propao zbog gnr vec je propao zato sto nije mogao da se skine sa kreka Pa i sama prica kako je nastao najveci hit gunsa "sweet child of mine" nam govori da su svi oni bili talentovani,ali da je Axl umeo da prepozna sta valja Sto se tice novog benda,ovo sad zaista lici na nesto extra -novi gitarista je mnogo vise gnr nego ono cudoviste bhead -axl je opet u rock fazonu -glas mu je mnogo bolji Quote
Nightwing Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Kako kazu seljaci iz GRANDa za nova izdanja - ima ono nesto e tako Axl ima ono nesto sto ostatak nije imao... @ Gn'Fn'R - hvala za link... Quote
Gn'Fn'R Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) Evo nesto exkluzivno , There Was A Time sa NOVIM uvodom ... http://www.megaupload.com/?d=AJG9WU8E Taj uvod su koristili live na certu 12.05. ali ovo je studijska verzija, skinuo sam taj intro posebno i "dodao" ga na pesmu . P.S. Uploadovacu sve pesme sa ovih novih koncerata, izabrao sam one koje su najboljeg kvaliteta i do kraja dana linkovi ce da biDnu ovde . @estranged Jbg, ja ne gledam grand pa nisam znao da upotrebljavaju moj trademark Edited May 23, 2006 by Gn'Fn'R Quote
Recommended Posts