LazaGNR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne pamtim kad je ovoliko ljudi bilo na GN'R temi (od kako sam ovde): 7 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 7 Members: LazaGNR, Gn'Fn'R, gnrkoncerti, Hail Metal, stpgirl, Marty F, michelle Quote
Mr. Smarty Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne znas celu pricu Lazo...ne bih sada da hvalim Stevu ali za njega vazi da ima muda ...on je zapravo krenuo na Axl-a i ovaj se nesto iscimao i nije mu bilo bas svejedno...Axl ti je tipican ker od coveka...samo laje i nikada ne ujeda ...doduse voli ponekad da zaskace sopstvene fanove Ali ako ce ti biti lakse siguran sam da bi bilo koji clan Menovora ladno mogao da prebije Stevu ...izuzev onog mrshavog shredera mozda Quote
gnrkoncerti Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne znas celu pricu Lazo...ne bih sada da hvalim Stevu ali za njega vazi da ima muda ...on je zapravo krenuo na Axl-a i ovaj se nesto iscimao i nije mu bilo bas svejedno...Axl ti je tipican ker od coveka...samo laje i nikada ne ujeda ...doduse voli ponekad da zaskace sopstvene fanove Ali ako ce ti biti lakse siguran sam da bi bilo koji clan Menovora ladno mogao da prebije Stevu ...izuzev onog mrshavog shredera mozda Ma steve je pravi engleski junak To sto je Axl rekao je da su oni glavni bend na turneji i da nema smisla da nastupaju kao predgrupa Quote
Gn'Fn'R Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne znas celu pricu Lazo...ne bih sada da hvalim Stevu ali za njega vazi da ima muda ...on je zapravo krenuo na Axl-a i ovaj se nesto iscimao i nije mu bilo bas svejedno...Axl ti je tipican ker od coveka...samo laje i nikada ne ujeda ...doduse voli ponekad da zaskace sopstvene fanove Ali ako ce ti biti lakse siguran sam da bi bilo koji clan Menovora ladno mogao da prebije Stevu ...izuzev onog mrshavog shredera mozda Necu da se mesam u ovu raspravu Axl vs Steva ... ali istina je - Axl samo laje i proziva onog ko mu se zameri pre Double talkin' jive ... al' meni to nekako zanimljivo ... Quote
michelle Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 Ne brini ce da budemo dobri ... Mogla bi da shareujes linAk sa ostalima za taj koncert ... http://www.torrentportal.com/details/54556...o+2006.asf.html NO MORE PENIS TALK! Quote
LazaGNR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 on je zapravo krenuo na Axl-a i ovaj se nesto iscimao i nije mu bilo bas svejedno... Mozda,ako mu je ovaj dosao sa ledja (k'o sto i jeste) Mislim,ko se ne bi iscimao? Axl ti je tipican ker od coveka...samo laje i nikada ne ujeda ...doduse voli ponekad da zaskace sopstvene fanove Axl kad popizdi jebe kevu redom (bez obzira ko je u blizini) A i nije zaskocio fana (/fanove),ako mislis na ono u St. Louis-u,nego fotografa A to da se on (Axl) nekad kacio sa fanovima Gansa prvi put cujem Ali ako ce ti biti lakse siguran sam da bi bilo koji clan Menovora ladno mogao da prebije Stevu ... Ah,sad mi je lakse Manowar rules Quote
Mr. Smarty Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Mozda,ako mu je ovaj dosao sa ledja (k'o sto i jeste) Mislim,ko se ne bi iscimao? Axl kad popizdi jebe kevu redom (bez obzira ko je u blizini) A i nije zaskocio fana (/fanove),ako mislis na ono u St. Louis-u,nego fotografa A to da se on (Axl) nekad kacio sa fanovima Gansa prvi put cujem Ah,sad mi je lakse Manowar rules Uneo mu se u facu ...nego ajde da batalimo ovo molim te, izgledamo kao debili Pazi ti bi trebao da znas bolje od mene sta Axl radi van bine...ali ono, bilo je par manjih "situacija" ...uostalom nije ni bitno... Quote
gnrkoncerti Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ja sam na gnr sajtu http://www.heretodaygonetohell.com citao da je Axl-a provocirao clan neke lokalne motociklisticke bande,stalnimblicanjem,i da je ovaj prvo upozorio obezbedjenje a potom skocio... u budimpesti su blicevi sevali nonstop,pa nije ni bilo reci o tome Quote
LazaGNR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) nego ajde da batalimo ovo molim te, izgledamo kao debili Ma da @gnrkoncerti:videces (na snimku iz St. Louis-a) da je taj 'opaki clan neke bajker bande' jedan obican fotograf,a mediji su to malo prenaduvali A pretpostavljam da ga je to u tom trenutku iznerviralo - znaci tada,a ne svaki put,tako da u Budimpesti (kao i na drugim koncertima) nije bilo frke sto se toga tice EDIT:jedino ako mislis na neki drugi nastup Gansa (od ko-zna-kad) - ono,skoro svim bendovima se desava da dok su na pocetku karijere i dok sviraju po ko-zna-kakvim rupama od klubova gde dolazi najrazlicitija bagra da im se desi da ih neko od pijanih gostiju isprovocira/dobacuje nesto no-stop/dernja se u pozadini i sl. Edited June 11, 2006 by LazaGNR Quote
michelle Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 @gnrkoncerti:videces (na snimku iz St. Louis-a) da je taj 'opaki clan neke bajker bande' jedan obican fotograf,a mediji su to malo prenaduvali A pretpostavljam da ga je to u tom trenutku iznerviralo - znaci tada,a ne svaki put,tako da u Budimpesti (kao i na drugim koncertima) nije bilo frke sto se toga tice evo i minijaturnog prikaza http://www.cochonsalemontreal.com/video/st-louis.qt Quote
Gn'Fn'R Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) Izzy Stradlin ponovo je svirao sa GN'R u Donnigtonu (Engleska), ovaj put na 5 pesama ! Svirao je na Think About You, Nightrain, Patience, Paradise City i USED TO LOVE HER ('ladno su ovo svirali ) Evo setliste ... 01- Welcome To The Jungle 02- It's So Easy 03- Mr. Brownstone 04- Knockin' On Heaven's Door 05- Sweet Child O'Mine* 06- Bumblefoot Solo w/ Don't Cry Instrumental 07- You Could Be Mine* 08- Fortus solo & Beautiful (Finck/Fortus) 09- Better 10- Think About You (w/ Izzy Stradlin) 11- November Rain 12- My Michelle (w/ Sebastian Bach) 13- Smoke on the Water (intro to Patience) 14- Patience (w/ Izzy Stradlin) 15- Nightrain (w/ Izzy Stradlin) Encore: 16- Madagascar 17- Rocket Queen 18- IRS 19- Chinese Democracy 20- Used to Love Her (w/ Izzy Stradlin) 21- Finck Solo 22- Paradise City (w/ Izzy Stradlin) ... manje solo-a ('fala Bogu) , skontajte "Smouk on d votr" ... Edited June 12, 2006 by Gn'Fn'R Quote
LazaGNR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 13- Smoke on the Water (intro to Patience) 14- Patience (w/ Izzy Stradlin) Smoke On The Water kao intro za Patience??? USED TO LOVE HER ('ladno su ovo svirali) Ladno Izzy Stradlin ponovo je svirao sa GN'R u Donnigtonu.... Kao i Sebastian Bach... Pa jeb'o mamu,jel' to samo u Budimpesti bilo da oni (ili neko od njih dvojce) nisu gostovali na koncertu Gansa ili sta? Kako to bas da se nama to zadesi Quote
Gn'Fn'R Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Zato ste dobili Don't Cry u fullu ... to za Smoke je neko verovatno uzeo riff za svoj solo jer su im one stare solaze bas smor. Quote
gnrkoncerti Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 stvarno izgibismo sinoc,samo ubacis kosku medju srbe i oni zaratise Inace bila frka u doningtonu sinoc,ne kao 1988,ali bilo frke Neko bacio flasu na stage,tommy skrcao bas gitaru i hteo da ode sa koncerta,80% punlike bilo in show,20 doslo da provocira Quote
LazaGNR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Neko bacio flasu na stage,tommy skrcao bas gitaru i hteo da ode sa koncerta,80% punlike bilo in show,20 doslo da provocira Sve lepse od lepseg Quote
LazaGNR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Jeb'o te,posle ovog koncerta u Budimpesti me je bolelo koleno,a i jos uvek me boli (naravno,ne kao onda posle koncerta,al' jos osetim po malo) Ne znam dal' je to mozda jos od King Diamond-a (?) Anyway,@gnrkoncerti:sto si bre uz'o kartu za tribine?Sto nisi k'o covek bio lepo dole na parteru? Mada...to (tribine) je bolja varijanta (kad je koleno u pitanju) Quote
gnrkoncerti Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 1.znao sam da ce da kasne,pa stim u vezi smor je stojati 3-4 sata 2.izabrao sam najbolju tribinu,tako da sam imao vrhunsku predstavu o svemu 3.znao sam za ove kartice za ulaz na prvi deo,a iskreno da ti kazem mrzelo me da udjem u arenu 5 sati pre pocetka koncerta 4.morao je neko da digne i tribine na noge Quote
LazaGNR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ajd' za ovo poslednje da ti covek oprosti,al' za ova prva 3 Ej,pa ako si znao za taj fazon za ulaz u prvi deo - sto nisi nekom rekao za to? By the way,ti si bio na onom delu tribine gde su one 2 ribe igrale (kad se iz mase gleda sa desne strane)? Quote
michelle Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 Jeb'o te,posle ovog koncerta u Budimpesti me je bolelo koleno,a i jos uvek me boli (naravno,ne kao onda posle koncerta,al' jos osetim po malo) Trebalo je da lepo sednes dole, kao ja (ja sam covek seljak, sta ces). Medjutim to me nije spasilo gazenja od strane gojazne persone (jedno 150 kila na 175 cm visine) na Mr. Brownstone, mislila sam da mi je smrskao stopalo Quote
Milkica Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 meni je dole bilo sasvim lepo, izuzev onolikog smaranja i cekanja, da nije bilo toga bilo bi jos lepse Quote
gnrkoncerti Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ajd' za ovo poslednje da ti covek oprosti,al' za ova prva 3 Ej,pa ako si znao za taj fazon za ulaz u prvi deo - sto nisi nekom rekao za to? By the way,ti si bio na onom delu tribine gde su one 2 ribe igrale (kad se iz mase gleda sa desne strane)? bas tu,ja sam bio odmah ispod te dve ribe nosio sam belu majicu Quote
LazaGNR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) Je bi ga,ja sam registrovao samo te dve ribe (od cele one mase sa te tribine) A mislim da je i onaj sto je 'upravljao' light show-om jedino njih registrovao (isto od svih) Anyway,bar znam gde si otprilike bio Nije ni to lose mesto (pregledno je) Edited June 13, 2006 by LazaGNR Quote
michelle Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 (edited) 'Nuff said. plus Kakav opis Axlovog izgleda Edited June 13, 2006 by michelle Quote
darijus Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) 'Nuff said. plus Kakav opis Axlovog izgleda videh to... daleko od toga..."nuff said..." ne-realno... mrzim ljude koji me udedjuju da je nebo ljubicasto... Edited January 28, 2009 by LazaGNR Quote
michelle Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 videh to... daleko od toga..."nuff said..." ne-realno... mrzim ljude koji me udedjuju da je nebo ljubicasto... Ne znam samo koji si ti faktor da te bilo ko ubedjuje u bilo sta. Clanak sam postovala ne da ubedjujem tebe ili bilo koga vec zato sto se slazem sa sadrzajem. Ti ako mislis suprotno, to je ok, ali sumnjam da je autoru Andryeju Lukowskom ambicija bila da izazove tvoju mrznju uveravanjem u ista. Quote
Recommended Posts