WindrideR Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Ostavite se smisnih poredjenja. Fred moze Axl-u vodu da nosi. Ne moze se on nikako porediti sa Axl-om, ili bilo kojim clanom prve i druge postave Guns-a. Quote
Mr Brownstone Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 GnR su moji omiljeni bend, wolim sve njihove pesme pogotovu one iz 86 i naravno Appetite Quote
LazaGNR Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 '92. Axl i Slash nisu nesto briljirali tu.A i snimak nije neki...za fanove ce biti dobro. Uvek neke njihove pesme su mi se tako ogadile i izlizale da je meni ponekad mrsko da pustim njihov mp3.....gde god da odem vrte se sigurno njihove 3-4 pesme, i to je to...nemojte me pogresno shvatiti za napisano, ali mislim da i vama ostalima nije bas to svejedno i da zelite i vi ponekad cuti njihove manje poznate pesme..........zar ne!? Naravno da volim da cujem neku ne-toliko-poznatu stvar od Gansa negde...Npr. nedavno sam na lokalnom radiju cuo 2 pesme Gansa zaredom ( Sto me iznenadilo) i to Mama Kin,pa It's So Easy Al' to da su mi se pesme 'ogadile/izlizale' - pfffffff,no way :no: sta je to mamut i gde se nalazi Prodavnica svega i svacega (i diskova izmedju istalog),a nalzi se u trznom centru u Sremskoj. Isti kurac k'o i IPS... a steven adler, e on je narkoman koji je izdao svoj bend zbog droge. ne znam odakle ti to da je 'izdao bend'? Ono,bio je narkoman (k'o i svi durgi u to vreme),al' ne razumem kako je to 'izdao bend zbog droge'? Shto se tiche ponovnog okupljanja nece ga biti dok to Axl ne odluchi... To definitivno.Jer on sad ima autorska prava na ime benda. I ako je istina da ce Slash svirati u Limp Bizkitu, to je stvarno dno dna... Au,sta sve ljudi cuju Daleko bilo,pu,pu,pu... Ostavite se smisnih poredjenja. Fred moze Axl-u vodu da nosi. Ne moze se on nikako porediti sa Axl-om, ili bilo kojim clanom prve i druge postave Guns-a. Upravo si ti sad napravio poredjenje. pa GnR su definitivno svetlosnim godinama ispred Limp Biskvita ) :da: GnR su moji omiljeni bend, wolim sve njihove pesme pogotovu one iz 86 i naravno Appetite Mislis na one sa 'Live Like A Suicide'? Quote
Yggdrasil Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Ne dirajte u te nezne godine, mufhgrrughm. Shvatam nesto kako je moja, dosta mladja, sestra, pocela da slusa GnR. Bez moje intervencije. Jednom cu da je sretnem na ovom forumu, iza nekog obskurnog imena. Ajoj. Over and out... Edited January 8, 2008 by Yggdrasil Quote
LazaGNR Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) Ne dirajte u te nezne godine, mufhgrrughm. Shvatam nesto kako je moja, dosta mladja, sestra, pocela da slusa GnR. Bez moje intervencije. Jednom cu da je sretnem na ovom forumu, iza nekog obskurnog imena. Ajoj. Could be Koje je godiste? (taman da i tebe 'zarazi' ) Sta hoces,bre,devojcice od '91. do '93. su najsladje...jos ako slusaju GNR...ih... Nego,vid'o sam u Maxi-ju onaj DVD Live In Chicago (omot DVD-a je kao omot za Greatest Hits) - mozda cu ga uzeti Edited January 9, 2008 by LazaGNR Quote
lemmy sixx Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Imam ja to...odlican je koncert. Quote
gnrkoncerti Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Imam ja to...odlican je koncert. imam i ja ,dobar koncert ali je zvuk osrednji. Gitara se dosta slabo cuje kao i audience,a vokal prejako Quote
Hobo Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 ipak, mora se priznati da su oni na neki nachin spasili hard rock u '90im pod naletom grunge muzike... I agree Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Strava su bend i ja se slazem da su spasili hard rock ali sama pojava Axla na sceni.... dodje mi da ga spalim na lomaci!!!!! Quote
gnrkoncerti Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Strava su bend i ja se slazem da su spasili hard rock ali sama pojava Axla na sceni.... dodje mi da ga spalim na lomaci!!!!! to je kao da si rekao argentina 1986 je vrhunska reprezentacija,ali onog maradonu ne mogu da gledam Zar ne kapiras Axl Rose je kljuc uspeha gunsnroses Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 to je kao da si rekao argentina 1986 je vrhunska reprezentacija,ali onog maradonu ne mogu da gledam Zar ne kapiras Axl Rose je kljuc uspeha gunsnroses Bio je do jaja frontman na prvim albumima, ali kad se uziveo u to da je glavni i kad je poverovao da gunsi bez njega ne mogu zesce se zajebao.......tako su se i raspali....... I sad kao osnuje nove gunse koji su nevidjeno sranje!!!!!!!!!!! Vecu sisu nisam video!!!!!!!! Quote
LazaGNR Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 ... ali sama pojava Axla na sceni.... dodje mi da ga spalim na lomaci!!!!! Bio je do jaja frontman na prvim albumima, ali kad se uziveo u to da je glavni i kad je poverovao da gunsi bez njega ne mogu zesce se zajebao.......tako su se i raspali....... I sad kao osnuje nove gunse koji su nevidjeno sranje!!!!!!!!!!! Vecu sisu nisam video!!!!!!!! Svasta... Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Svasta... jbg brate necu da se raspravljam ali to je neko moje misljenje, samo treba da pogledam tvoj nick i odma shvatim da ces osporavati svaku kritiku u vezi gunsa. Ali cinjenica je da ljudi koji nisu culi za gunse u 90% slucajeva zna za Axla, to je cinjenica da on nije ono sto je nekad bio, sad bi sve dao da bude na MTV-u. Quote
gnrkoncerti Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 jbg brate necu da se raspravljam ali to je neko moje misljenje, samo treba da pogledam tvoj nick i odma shvatim da ces osporavati svaku kritiku u vezi gunsa. Ali cinjenica je da ljudi koji nisu culi za gunse u 90% slucajeva zna za Axla, to je cinjenica da on nije ono sto je nekad bio, sad bi sve dao da bude na MTV-u. On da je hteo da bude na mtv i da je hteo da zivi od slave ne bi ni rasturao bend.Reci mi samo koji se bend rasturio odnah posle koncerta pred 80000 hiljada ljudi. Ja sam nove guinse gledao,i to je za mene dobra prica. Quote
Cira Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 On da je hteo da bude na mtv i da je hteo da zivi od slave ne bi ni rasturao bend.Reci mi samo koji se bend rasturio odnah posle koncerta pred 80000 hiljada ljudi. Ja sam nove guinse gledao,i to je za mene dobra prica. E jbg lepo sam stavio ovo je moje misljenje, ali nisu se oni raspali zato sto je Axl tako hteo nego zato sto su svi tako hteli a on je najveci razlog. Imas lepo Guns n' roses behind the music pa vidi, oni pricaju o raspadu i ostalim stvarima vezanim za bend. Nema svrhe o ovome raspravljati to je kao sto svi ljubitelji doorsa imaju drugi razlog i pricu o Jimovom "jebanju keve". Quote
LazaGNR Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 jbg brate necu da se raspravljam ali to je neko moje misljenje, samo treba da pogledam tvoj nick i odma shvatim da ces osporavati svaku kritiku u vezi gunsa. Pa da,Gansi su mi omiljen bend OK,tvoje misljenje... Ali cinjenica je da ljudi koji nisu culi za gunse u 90% slucajeva zna za Axla Pa zavisi... Mozda mladje generacije,al' starije svakako pamte i Slash-a :da: (pa i ostale iz Gansa) Quote
Cira Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Pa zavisi... Mozda mladje generacije,al' starije svakako pamte i Slash-a (pa i ostale iz Gansa) Da bi znao za Slasha moras biti u tom svetu muzike..... mada naravno ko god voli gitaru zna za jednog od najboljih!!!!!!!!! Quote
LazaGNR Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Da bi znao za Slasha moras biti u tom svetu muzike..... mada naravno ko god voli gitaru zna za jednog od najboljih!!!!!!!!! Forever Mada je to vise tema za topic 'Najbolji rock gitarista' Quote
Cira Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 (edited) Slazem se Ali sam rekao jedan od najboljih!!!!! sto znaci da nije najbolji Edited January 11, 2008 by Cira Quote
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Slazem se Ali sam rekao jedan od najboljih!!!!! sto znaci da nije najbolji Onda si se zajeb'o Jeste najbolji Quote
Hobo Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Posto je Chinese Democracy zestoko popljuvan na netu, verujem da se radi o sjajnom albumu. Uostalom Axl cini Ganse i nadam se da je i dalje ostao dosledan sebi ... self-destructive & politically incorrect. Quote
gnrkoncerti Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Posto je Chinese Democracy zestoko popljuvan na netu, verujem da se radi o sjajnom albumu. Uostalom Axl cini Ganse i nadam se da je i dalje ostao dosledan sebi ... self-destructive & politically incorrect. Bas me zanima kako su mogli da popljuju album a da ne cuju niti jednu pesmu Quote
LazaGNR Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Posto je Chinese Democracy zestoko popljuvan na netu, verujem da se radi o sjajnom albumu. Hehe,cudna logika,al' OK Bas me zanima kako su mogli da popljuju album a da ne cuju niti jednu pesmu Pa,valjda su culi one demo verzije... nisam se zajebao Zajeb'o si se,Slash je najbolji Plus,sem toga,Dimebag nije rock gitarista OK,dosta sa tom temom vise Quote
El Karnisero Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Sto se tice osoba od 91godista pa nadalje 90% je uzas(sto se tice muzike).Ja naravno pripadam normalnoj manjini i pokusavam da edukujem zaglupele vrsnjake pod uticajem PINKA. G N R je najbolji bend. I gde bih mogao da nadjem neke stvari od novih Gunsa? Quote
Alx_WS Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 (edited) Pa bolje da se svi slozimo da je GnR odlican rock band,potencijalno sa ili bez Axl-a/Slash-a oni su kao band super,imamo previse lose muzike koja kvari nase "vrsnjake" da bi se sada raspravljali da li je bend po nasem uqsu pozerski...Ko ne voli Mr.Brownstone,Welcome to the Jungle i Don't Cry nek' se ubije,ozb... Edited January 31, 2008 by Whitesnake_91 Quote
Recommended Posts