El Karnisero Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Vrlo je lepo to sto se ti slazes sa mnom ali gde bre ja da nadjem nove Gunse? Trazio sam na net-u ali nisam nasao. I steta je sto na ovom sajtu nema teme DOWNLOAD gde bi ljudi preporucivali sajtove i tako to... Quote
Alx_WS Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Pa kada se ne bih slagao s tobom znacilo bih da slusam Grand i Pink proseravanje i ispiranje mozga,tj - da sam idiot,sto za sebe smatram da nisam... Sto se tice GnR na internetu - treba ti muzika ili spotovi ja sam skinuo koncert iz Argentine koji traje nekih 2 sata,i odlican je...mozes skidati preko programa Ares,to je program za share,jednostavan je,i moze se naci 99% stvari koje zelis,ja sam nasao sebi dva koncerta Whitesnake-a i taj od GnR,a ima ih jos stotinjak,takodje ti preporucujem i program Lime Wire...sry za off topic :\ Quote
Archibald Reiss Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Sta bi izdade li Axl konacno taj album? Quote
Pagan Saviour Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ako ce da zvuci kao Velvet Revolver bolje i da ga ne izdaje.. Quote
Crystall Ann Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Volem ovo Dont Cry extra pjesma Quote
El Karnisero Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Cinjenica je da Gansi imaju fenomenalne balade ali su po mom misljenju njihove najbolje pesme su Welcome to the jungle,Out to get me,You could be mine itd. Quote
Rox Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Najbolja je One in a billion. Edited February 6, 2008 by Rox Quote
LazaGNR Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Hehe,One In A Billion Nego,danas je Axl-u rodjendan,juce je bio Duff-u,haha @JON B0N J0\/1:nista,so far... Quote
Rox Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 One in a billion je odlicna stvar samo mi se ne svidja tekst. Quote
Pagan Saviour Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Meni je od njih najbolji Apettite For Destruction..Rocket Queen sa tog albuma je extra stvar.. Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 i meni je Apettite For Destruction najbolji album.........strava pesme su tu.........Rocket Queen ubija koliko je dobra... Quote
NoBodyAsAleksa Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Jel zna neko gde bih kupiti duxericu sa logom gnr???? U felixu nemaju i na buvljaku nemaju, jel znate neko drugo mesto gde bih mogao kupiti gnr DUX???? Quote
El Karnisero Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Rocket Queen je i meni najbolja pesma ali bi bila mnogo bolja da je drugi deo brzi.A na kom albumu je ta pesma One in a bilion,jer ja kao imam celu diskografiju Gansa ali to nemam. Quote
Sleaze Glammer Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Rocket Queen je i meni najbolja pesma ali bi bila mnogo bolja da je drugi deo brzi.A na kom albumu je ta pesma One in a bilion,jer ja kao imam celu diskografiju Gansa ali to nemam. ma misle na 1 in a 1 000 000 sa LIESa. Ona 6ominutna akusticna kvazi-rasisticka pesma. meni je ta pesma iskreno smesna. Dopada mi se njihova verzija Aerosmithove Mama Kin Quote
Rox Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 ma misle na 1 in a 1 000 000 sa LIESa. Da, One in a million, sorry. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Jel zna neko gde bih kupiti duxericu sa logom gnr???? U felixu nemaju i na buvljaku nemaju, jel znate neko drugo mesto gde bih mogao kupiti gnr DUX???? Pogledaj na Bulevaru.. Ima jedan dekica koji prodaje Mjetal i rock majice i duxerice. Nezgoda je samo sto nema stalno mesto, vec se mrda po Bulevaru.. >) Quote
LazaGNR Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 One in a billion je odlicna stvar samo mi se ne svidja tekst. Sto? Nije valjda da se pronalazis u nekom od strofa? Meni je od njih najbolji Apettite For Destruction.. i meni je Apettite For Destruction najbolji album......... Forver Da, One in a million, sorry. Jos ja mislio prvo da se ti kao zajebavas (ono,kao neka tvoja fora) kad si rekao "One In A Billion",kad ono... @NoBodyAsAleksa:ajde covece lakse malo,nisu ljudi coravi pa da ne vide sta si napisao/pitao Mislim,ne moras 100 puta da pitas jedno te isto Quote
Rox Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Sto? Nije valjda da se pronalazis u nekom od strofa? Pa i ja sam neka vrsta imigranta. Ali nije zato nego ne volim rasizam ni fasizam. Jadni Slash je jos morao to svirati. Quote
LazaGNR Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Mislim da je cela ta stvar oko One In A Million (da je to rasisticka pesma) pre prenaduvana nego sto je stvarno takva Axl je posle toga u mnogim intervjuima objasnjavao da to NIJE rasisticka pesma Quote
El Karnisero Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Bez obzira na to da li je rasisticka ili nije to nije neka reprezentativna pesma(ima mnogo boljih) pa se ne bi trebali toliko raspravljati oko gluposti. Quote
Rox Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Meni bas jeste reprezentativna za GNR. Quote
El Karnisero Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Pesma nije losa(GnR nema lose pesme) ali nije ni prineti nekim drugim.Kao sto sam rekao ne vredi trositi vreme na to i necu se vise raspravljati. Quote
LazaGNR Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Meni bas jeste reprezentativna za GNR. Pa...ne bih se slozio. U kom smilsu reprezentativna? Prezentuje stavove svih clanova benda (GN'R)? Ili nesto drugo? Quote
Rox Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Pa...ne bih se slozio. U kom smilsu reprezentativna? Prezentuje stavove svih clanova benda (GN'R)? Ili nesto drugo? Ma nisam sada uopste mislio na tekst vec cisto na muziku. Pjesma mi je bas tipicna GNR, bar taj rani period kad su i bili najbolji...prva 2 albuma. Uvijek mi je ta pjesma bila do jaja....i cijeli taj album, kao i Appetite. A tekst jeste malo rasisticki ali mora se priznati da je smijesan. Quote
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Zanima me jel su imali nekad koncert u ex-YU? Quote
Recommended Posts