Chicken Little 420 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 jebote, meni je ovo najjadnije pevanje ikad.. uzas.. ziveo autotune! Quote
Sleaze Glammer Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Album je ok. Realno to vise nije GnR i ja s toga nisam ni ocekivao da bude u tom fazonu. Jeste da su me ovi apdejtovani demoi (Bluz, Cajniz Demokrasi itd) su gori nego originalni demo. Favorit za sada mi je This I Love Quote
Metalpirat Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ja nisam odusevljen. Mislim mnogo je odugovlacio izbacivanje albuma i o tome se pricalo kao da izlazi neko novo svetsko cudo. Nista posebno!!!! Primecuje se kako fali ostala ekipa. AJd uzdravlje ZVEZDA SAMPION Quote
LazaGNR Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Na osnovu toga sto sam na majspejsu benda ... Jao,nije valjda da i oni imaju jebeni myspace? Oh well... Koja im je adresa? Myspace.com/gnr ili kako? jebote, meni je ovo najjadnije pevanje ikad.. uzas.. ziveo autotune! Ne seri tamo,k'o da vas pevac peva bolje Quote
F4R15 Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 http://www.myspace.com/gunsnroses Quote
gavrosaurus Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Немам појма, никада не слушам овакву музику, овакав рок јер ме једноставно не шљака али ми је овај албум баш легао, баш ми прија. Quote
F4R15 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Album zasluzuje svaku pohvalu! Nakon 2-3 temeljna slusanja, sa chitanjem lyricsa:) zakljucio sam da se CD mozhe svrstati zajedno sa UYI I i II po kvalitetu. Btw. Robert Finck jedan od najboljih gitarista trenutno (bar meni) Quote
Nerevar Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Албум је мени ђене-ђене, ал је зато Ексл осоколио са певањем. Quote
Guest Dymatize Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 nakon puno puno puno puno slusanja za mene ovo je fantastican album Prostitute Sorry This I love Cathcer Streets of dreams There was a time Better Madagascar Scraped Chinese democracy I.R.S. eto po meni 11/14 pesama su prosto savrsene ... ako to nije dobar album onda stvarno ... :/ ua hejteri Quote
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 This I love je fenomenalna balada!!!! Quote
F4R15 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ste primjetili dodirnu tacku izmedju Civil War i Madagascar? Quote
LazaGNR Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) "GN'R SETS MYSPACE RECORD Chinese Democracy scored a record 8.4 million streams when the album debuted on MySpace beginning midnight on Thursday, Nov. 20 through midnight Sunday, Nov. 23." Sto kaze Valda DZet - zazeleli se ljudi Gansa Edited December 3, 2008 by LazaGNR Quote
F4R15 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Lazo, nismo chuli tvoje misljenje o albumu... Quote
gavrosaurus Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Чека да сазри, неће да жури, ипак је то GNR. Quote
LazaGNR Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Pa da Generalno,plasio sam se da ce biti neko sranje (industrial metal,kurac-palac),al' nije tako strasno ispalo k'o sto sam mislio (srecom ). I dalje su mi omiljen bend (tj. 1 od dva omiljena) Quote
F4R15 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) Zar se o tome raspravlja? Nego, chujete li u pjesmi Madagascar onaj intro iz Civil War(dio intra) Edited December 4, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Alucard Earl Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Muzicki,album nije neko cudo,al' zato Axel i dalje ok peva(u sustini ih ne volim bas,al' bejahu dobri)!Ko zna,mozda ce sledeci vise liciti na neke starije doba?? Quote
angel84 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 hahahha tako da bi im bolje bilo da misle i na sledeci album Quote
angels deserve to die Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 This I love- fenomenalno... Uglavnom mi se pesme dopadaju, ali JA I DALJE NE ODUSTAJEM OD SLASHA!!! Quote
F4R15 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Odustati ches jednom.. Edited December 5, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 (prestani da quote-ujes vec jednom post iznad tebe,jebote :))) Quote
Guest Una_GnR Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 moj omiljeni bend definitivno. 7 godina slusanja i nisu mi dosadili. realno su legende. . mada stari GnR. Novi ni ne smatram, ovaj Chinese Democracy mi je tuga, uopshte ne zvuci kao GnR ali dobro nema Slasha^^ i Duffa. omiljene pesme deff: Dont cry[sve vezije],sweet chilld o mine, dust n bones,Civil war,Paradise city,Coma,Human Being.. ima ih. svaka pesma ima poruku i tekstovi su im super kao i muzika <3 Quote
KinSlayer Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ? Ajd se koncentrisi na aktuelno... Quote
Zoll Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Hehehe Ma dobro, vidiš da je nova, biće joj oprošteno... Quote
Runner Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 "This I Love" je bas dobra pjesma. Nocas sam je u polusnu cuo, negdje pred zoru bila repriza Jetove emisije na radiju i isla je ova stvar Onako bunovan, pomislih kako dobra pjesma i skontam da su to novi Gunsi Veceras skinuh album i nacekah se da je poslusam, predzadnja na albumu. Nakon jednog slusanja ne mogu donositi sud o albumu, ali "This I Love" ima feeling Quote
Recommended Posts