Vlaja Buraz Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Ja mislim da će album ipak biti dobar (ako uopšte izađe, u to nisam siguran)... Pa da se prekontaju i naprave pravu turneju u stilu 'povratak rok zvijezda', naravno na kojoj bi im The Darkness bili predgrupa... Quote
michelle Posted October 24, 2003 Author Report Posted October 24, 2003 Mozes li zamisliti ista savrsenije od koncerta Gunsa na kojem mozes videti i The Darkness? Ja ne Quote
Vlaja Buraz Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Trenutno definitivno ne mogu. Quote
Swarthyard Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Novi datum izlaska Chinese Democracy-a je 25. Novembar :roll: It's nothin' new to me Collecting onother memory Quote
michelle Posted October 29, 2003 Author Report Posted October 29, 2003 Stavili su mogucnost da se naruci unapred na Amazonu... Ali i dalje im ne verujem. Necu vise da se igram tako, nek izdaju album Quote
Anarki StarScream Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 ja sam pre 1 meseca cuo i video spot ili sta je ono bilo neki zivi nastup u nekom klubu ili sta vec nije vazno pesma je bila ona bas dobra, kao u dobra stara vremena ali bilo bi lepo kada bi dosao Claypool dosao da svira sa onim Bucketheadom u ovom ili nekom drugom bandu obdvojica su u fazonu 2 fast 2 furious Quote
michelle Posted October 30, 2003 Author Report Posted October 30, 2003 Ja sam sa predstojeceg albuma cula Silk Worms, Madagascar, Blues i Chinese Democracy... Sve cetiri su dobre ali nista spektakularno Quote
Dragana Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Nisam cula nista sa novog albuma, ali nekako nemam poverenja u Guns-e bez Slasha... Inace su nikad bolji bend Quote
Dado-x Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ko da je Slash ikad ista svirao na Guns albumu... :roll: Quote
Dado-x Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Da, istina je. Skoro sve solaze na Appetite-u i Illusion su odsvirali studenti sa GIT-a. Mislio sam da je ovo opste poznata cinjenica. Quote
michelle Posted October 31, 2003 Author Report Posted October 31, 2003 Nisam imala pojma o tome, pravo da ti kazem. Znas li nesto vise_ Quote
Dado-x Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Pa, sta da ti kazem. To se zove "ghostplaying", sto znaci da uglavnom nepoznati studijski muzicari sviraju na albumima umjesto "name playera". To bi zapravo morala biti tajna, al' eto neki brzo izblebecu... Da se razumijemo, Gunsi definitivno nisu usamljeni primjer sto se tice "ghostplayinga". Ima tu jos poznatih imena kao sto su Van Halen, Kiss, Aerosmith, The Eagles i da dalje ne nabrajam.... Quote
CXOHE Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 ma nisu loshi imam sve pjesme njihove ....mada :roll: Quote
C.A_R.I.A. Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Ma ta "demokratija" pa jos kineska se najavljuje vec 100 godina.. a Axl se valjda skinuo sa gudre.. debeo je k'o svinja Dobro,de,malo mrsaviji Ma gunsi su truba bez slash-a i ekipe... a: a: a: Quote
C.A_R.I.A. Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Verovatno su ti studenti snimali live verzije pesama... pa je Slash na koncertu samo pokretao prste... I to je opstepoznata cinjenica... I kad se jednom Slash ceskao po glavi... a solaza isla...ljudi su skapirali.. i tako je propao guns and roses Quote
Lord Of Dissipation Posted November 5, 2003 Report Posted November 5, 2003 Ljudi, ako znate nekog ili mozda bas vi imate DVD rip ili ti DivX koncerta ove grupe "Live in Tokio Dome" ("use your illusion1&2"),javite se... Sem tebe Lorimeru....Ti si bezobrazno skup! Quote
michelle Posted November 6, 2003 Author Report Posted November 6, 2003 Imam ja, ali naravno na VHSu Quote
Whispering Wolf Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Ocelmi neko rec dje da nadjem talature za pjesmu Sweet child... vidim niko ti nije dao konkretan sajt gdje ih mozes naci pa evo ti jedan http://www.snakepit.org/sweetcom.html E fala ti brate skinuo sam ih i vec sad tresem sa njima.Jel neko zna sadasnju postavu Gansa i akorde za Dont cry? Quote
michelle Posted November 6, 2003 Author Report Posted November 6, 2003 Axl Rose Dizzy Reed Tommy Stinson- bas Buckethead -gitara Robin Finck -takodje Richard Fortus -takodje Brain (bubnjevi) Chris Pitman (klavijature) Quote
michelle Posted November 6, 2003 Author Report Posted November 6, 2003 I kako zaboravih Paul (Huge) Tobias- Jos jedna gitara Quote
Apeiron Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Ma ne mogu da izdrzim, moram reci jos jednom - GNR RULES !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sage Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Videćemo da li na žalost ili sreću. Quote
Swarthyard Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 ok bilo kako bilo Slash je najbolji! a: Quote
Recommended Posts