chess Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Sviraju na Exitu ove godine. nazalost 5 4 Quote
Night Prowler Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gE9lzfkHGag Quote
Lou Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Ništa od okupa za dodelu nagrada, tj. ulazak u Hall Of Fame. Evo kompletne Ekslove izjave, da ne kopiram buljuk teksta: http://www.thegauntlet.com/article/172/24981/AXL-Rose-Refuses-To-Attend-Rock-And-Roll-Hall-Of-Fame-Ceremony;-Asks-For-Nomination-To-Be-Retracted Quote
azal Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 odlican tweet "Has anyone told Axl Rose there's free food at the Rock Hall of Fame induction?" Quote
LazaGNR Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Bezveze. Inace,steta sto nece skupiti. Mada,nekom drugom prilikom...who knows... 2 2 Quote
Talvi Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Former GUNS N' ROSES members Slash, Duff McKagan, Steven Adler, Matt Sorum and Gilby Clarke performed three "Appetite For Destruction" songs with Myles Kennedy at the band's Rock And Roll Hall Of Fame induction ceremony earlier tonight (Saturday, April 14) in Cleveland, Ohio. Kennedy, who handles lead vocals in Slash's solo band and ALTER BRIDGE, sang "Mr. Brownstone", "Sweet Child O' Mine" and "Paradise City", with "Use Your Illusion"-era member Sorum sitting behind the drum kit on "Brownstone" and the man he replaced in GN'R, Adler, pounding the skins for the other two songs. Quote
Talvi Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Jeste skontali ovu ekipu? The band blazed through lengthy set that featured the biggest hits from all the musicians involved, including SKID ROW's "Youth Gone Wild", THE CULT's "Wild Flower", DEEP PURPLE's "Highway Star", ALICE IN CHAINS' "Man In A Box" and COLLECTIVE SOUL's "Shine", along with GUNS N' ROSES' "Welcome To The Jungle" and "It's So Easy", with Sebastian Bach singing. Quote
Lou Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Meni su sva takva okupljanja kao da se penzosi dosađuju, pa im došlo da malo džemuju. Quote
heavyervin Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Ta ekipa se vec i rasturila, napravili par koncerata a ostale im organizatori otkazali, tako nesto sam citao Quote
LazaGNR Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 (edited) Steta sto nisu dosli u Evropu.Kapiram da bi bio ekstra dogadjaj Edited April 28, 2012 by LazaGNR 2 1 Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 http://metalserbia.com/najave/guns-n-roses-zabranili-ulaz-na-koncerte-u-slash-majicama hahahahhaha 1 Quote
RaVeN Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Kakav je kompleksas ovaj Axl majku mu jebem...na Exit svi sa Slash-ovim majicama 1 1 Quote
LazaGNR Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Ako je to istina ne znam sta bi Axl-u (tj. menadzmentu benda,kako pise) da to urade. Nego,ako bude sve po planu ovog leta 3 puta Gansi:22.6. u Milanu,8.7. u Sofiji i 15.7. u Novom Sadu :rockdevil: 1 Quote
Lunar Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Pa na proslom koncertu u beogradskoj areni, moj drugar je dosao sa GNR majicom na kojoj je bio Slash. I teralo ga je obezbedjenje da na ulazu skine majicu i da je obrne, tako jest da napred bude crno(pozadina majice), a iza logo i slash. Taj Axl je budala iskompleksirana. Quote
Lou Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 To se radi na koncertima poslednjih par godina. Quote
truliandedzombileš! Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 lazo, zašto na poslednjem postu nemaš šest pluseva? oO 2 Quote
LazaGNR Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Cudi se. Inace,bio ja u Slash's Snakepit majci,pa mi niko nista nije rekao,normalno sam usao na koncert i sve OK bilo. Ovo za prvertanje majce i ne-ulazak sa majcama Slash-a da covek ne poveruje. 1 Quote
Captain Spaulding Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 (edited) Kakav fail, iliti fall http://www.metalhamm...e-really-badly/ Edited June 20, 2012 by Captain Spaulding 1 Quote
Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Šta je sa tim čovekom jebote, pada na svakom koncertu Quote
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Najgori GNR tet ikad, ovo je onaj Ashba ili kako god valjda Quote
LazaGNR Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ne mogu da verujem da neko vise voli ovu novu "postavu" nego staru.Cak toliko da istetovira to preko celih ledja.I jos sve to sa starim logoom Can't believe... Inace,za pad u Francuskoj - sapleo se covek odmah na pocetku pesme,al srecom odmah nastavio da peva kao da nista nije bilo. Dal nije video kolika je ta stepenica ili je prevideo to ili zbog umora...ko ce ga znati. Padaju i drugi na stage-evima,ne samo Axl. 5 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Dal nije video kolika je ta stepenica ili je prevideo to ili zbog umora...ko ce ga znati. Ma jok,samo je krmak. 2 Quote
Recommended Posts