Demon Seed Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 U Tornado of souls je jedino solo upecatljiv, dok je Bleeding me cela sama po sebi remek delo. Haha, koji biser, a taman pomislih da su ovakve teme nepotrebne Bata Šiptar pustio troll wave from beyond, nema drugog objašnjenja Au, kakav izbor bez izbora, svaka cast, neki trecerezredni bend koji ukrade ime legendarne metallice i retardirani dave mustaine koji je angazovao najboljeg gitaristu na svetu da bi snimio jos jedno sranje od albuma, stvarno svaka cast Ne, svaka tebi čast na ovako bistrim mislima Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Haha, koji biser, a taman pomislih da su ovakve teme nepotrebne Sta je u toj pesmi posebno osim tog sola ? x) Quote
Demon Seed Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 (edited) Možda kad cepi onaj riff i peva preko LAAND OF OPPORTUNITYYYY blablablaaa možda opening riff sa flažoletima ( ) koji mie od detinjstva jedan od najprepoznatljivijih delova sa Rust in Peace Cela pesma je fantastična Edited July 29, 2017 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Cinjenice...zna se da ne volim nesto da slusam RiP, ali Tornado pesmetina (mozda i naibolja u opusu benda) Quote
Demon Seed Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Dabome... al' kako bre ne voliš da slušaš album? xD Quote
KazimKazim Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Pa vise sam u zonficu da pustim neku Piranu/Apokiptik grad uzivo iz Filmora/be all and all, koe su konzistentne od pocetka do kraia, nego 'ambiciozno' dzemovanje dva egomaniaka Tornado mi edina konzistentna na RiP, ostalo mi ide od mocnog do sta koi kurac ovi ciguljau...i Deiv e cak i za njegove standarde bezveze otpevao neke delove koi mi idu na kurac (tipa AAALAAAINS) Quote
Recommended Posts