Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Dobra je Myrkur, vama nista ne valja sem Mrle..

Nije pitanje je l' ona dobra, nego jednako dobri bm prodju sa 30 ljudi.

Doduse mozda je i zbog Solstafira, toe sad vec rok bend

Posted

naravno da je zbog Solstafira, da li ste realni :haha:

ima nade za forum na kojem se u 2017. godini vode ovakve priče o iskrenom i lažnom blek metalu

Posted

Јеботе, ја хтео данас да одем да купим карту и видим Гојко некоме на фејсбуку написао да нема карата... И то колико овде видим још од новембра. :sad: :sad:

Posted

Kao da gledam elizu rid kako frontuje korpiklaani samo što bubnjar ne zna šta radi i nema trbušnog plesa

Samo što su korpiklaani iskren bend

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Evo kad dodjem u Beograd u januaru, kupujem pivo ili vise njih (kraft ili pred zadrugu, kako ko voli) onome ko mi objasni iskrenu poentu ovog benda, zasto je ova riba tako do jaja svima i zbog cega je svi hajpuju. Evo ja najiskrenije probao X puta da slusam i nikako. Onda sam gledao live snimke, i vidim jedino ribu koja je skapirala da nije dovoljno dobra riba da se probija u pop i manekenstvu (gledao one njene hit pop wanna be spice girls spotove), pa je skapirala da u black metalu ima gomila srkndelja i da ce ona biti prepicka i da nema konkurenciju, pa eto biznis ideje. Nesto cu da zapevam kanda na norveskom ili kom god zajebanom skandinavskom jeziku, da se pravim da sam zajebana "Ja satana a ti govno" riba, mrzim ceo svet i tako to, i kobajagi kombinujem neku folk muziku isfuranu vec u hiljadu bendova, sa nekim black metal isfuranim rifovima, i krsh produkcijom. Eto, hiljadu razloga da je napljujem, a ni jedan razlog nisam video da kazem "al je ovo do jaja". Ocigledno sam glup ja za te artistik pokusaje :haha:

• Upvote 5
  • Downvote 3
Posted

Onaj prvi bend nisam slusao, uhvatih malo poslednju pesmu, moguce da su bili zanimljivi, nesto akusticno.

Myrkur golemo sranje. Amelija fino peva ali sve ostalo ultra dosadno, neinspirativno, tupavo i krajnje proracunato. Kao neki folk Cranberies tribute bend sa skupom produkcijom. Vise predstava nego live muzicki nastup. Toby Driver svirao bas, ne znam sta ce mu to u zivotu al njegova stvar.

Solstafir odlicni. Imaju neku magiju, tesko je objasniti obzirom da zaista nisu neki sviracki virtuozi niti cak specijalno distinktivni songwriteri. Posten, iskren i muski nastup. Zvuk malo mrljav ali rekao bih da im je to trip. Dobos se bas slabo cuo. Ipak, nastup dostojan velikog rocknroll benda koji zna sta radi i gde se zaputio. Komplimenti.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...