Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slusajuci uzivo Myrkur, tek tad vidis koliko je to sustinski prazno. Najkrace opisano: All style, no substance.

Jesam preuvelicao oko nedovoljne distinktivnosti u vezi Solstafira, medjutim ima tih "prljavijih" rokenrol bendova na tragu klasicnog post rocka, nije mi sama muzika impozantna. Po mom misljenju, distinktivnost Solstafiru daju vokalni stil i jezik, pa i ta neka verovatno islandski specificna atmosfericnost.

• Upvote 4
Posted

Myrkur golemo sranje. Amelija fino peva ali sve ostalo ultra dosadno, neinspirativno, tupavo i krajnje proracunato. Kao neki folk Cranberies tribute bend sa skupom produkcijom. Vise predstava nego live muzicki nastup. Toby Driver svirao bas, ne znam sta ce mu to u zivotu al njegova stvar.

Reč. S tim što aj da je bar neki performans, ona Portugalka što bila pred PL ima upečatljiviji.

Solstafir spavanje, ovo mi bila jedna od retkih svirki u životu gde sam se baš, baš zajebao što sam došao.

• Upvote 2
Posted (edited)

Toby Driver svirao bas, ne znam sta ce mu to u zivotu al njegova stvar.

ti ne bih uzeo pare da odes na turneju i sviras ovako basic riffove? :haha:

myrkur bend sinoc su bili toby i ron iz kayo dota i keith iz artificial brain na bubnju. session muzicari koji zaradjuju svoje pare, srecom ispod kapuljaca :D toby izgleda ne moze da pobegne od kapuljaca kao session muzicar, prvo secret chiefs 3 sad ovo.

ja nisam nikad slusao myrkur, ono sto sam sinoc video mi deluje kao neka lepa manenka koja je odlucila da napravi metal bend jer je videla priliku u toj nisi. lep glas ima, odlicna pojava, muzika ni tamo ni vamo. mislim da bi trebala i da unajmi nekog da joj pise bolje pesme.

otisao sam na pivo sa ovim iz Kayo Dota posle jer sam Solstafir gledao dvaput na BA i oba puta su bili dosadni, neki nordijski seoski hard rock sa lepim sesirima.

Edited by azal
Posted

Solstafir su bili ok do bisa, to se moglo i preskočiti, još pola sata davljenja bzvz.

U celoj priči je dobro što nam konačno dođoše neki bandovi na vrhuncu svojih karijera ( kakve god da su im iste)...dosta mi je gledanja nekih raspalih matorkaća pridignutih iz groba samo za koncert u Bgd.

Mrč je bio fin ko je hteo da kupi, cene sasvim ok.

• Upvote 1
Posted

neki nordijski seoski hard rock sa lepim sesirima.

:haha:

Ja ih gledao na MetalDays pre par godina, ali bio zaboden u nekom 'ladu na travi uz pivo, tad mi bilo fes.

• Upvote 1
Posted

ja nisam nikad slusao myrkur, ono sto sam sinoc video mi deluje kao neka lepa manenka koja je odlucila da napravi metal bend jer je videla priliku u toj nisi. lep glas ima, odlicna pojava, muzika ni tamo ni vamo. mislim da bi trebala i da unajmi nekog da joj pise bolje pesme.

čekaj, lep glas + odlična pojava + muzika nije totalno smeće

pa to je izvanredno! šta vi koji se žalite još hoćete? :haha:

Posted (edited)

čekaj, lep glas + odlična pojava + muzika nije totalno smeće

pa to je izvanredno! šta vi koji se žalite još hoćete? :haha:

Dala ti Myrkyr sendvič? Sa heljdom i dimljenim lososom?

Izvanredno je kad je muzika izvanredna!

Edited by Demon Seed
  • Upvote 4
Posted

E Mirkir Amelia Pulen simbol neke metalske ebozovnosti?

Samo pitam, posto se ovde govori o nekoi ljubomori i zalu sto nam takva nevidzena lepota izmice iz ruku, pa pljuemo po njenom radu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...