Мајор Гашпар Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 Питко је плаво Зајечарско за све паре. Нема ни трунке горчине, клизи као вода.
Demon Seed Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 (edited) Institucia, sto se kaze,pojeni za tebe sto nisi hteo da koristis tudjicu, tako se cuva Srbija, prvenstveno da se cuva jezik CCCC Edited April 9, 2018 by Demon Seed
Toki89 Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 ustanova, a ne institucija preovlađuje, a ne dominira jede govna, a ne ludibrium 1
Angelystor Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 Питко је плаво Зајечарско за све паре. Нема ни трунке горчине, клизи као вода. A koja pa pšenično ima gorčine?
HeLLsarma Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 Preporucujem poljski Zywiec i EBM, skroz ok pivkani.
oʞɾoƃ Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 A koja pa pšenično ima gorčine? Uglavnom su preslatka Zato i nisam neki fan. Jebeš pivo bez gorčine.
kuruz Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 dobro je pšenično Zaječarsko meni se učinilo da je kiselo kad sam ga prvi put pio, ali to je zbog onoga što sam jeo tog dana
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Uglavnom su preslatka Zato i nisam neki fan. Jebeš pivo bez gorčine. Pa da, to je jer dodaju šećer i fruktozni sirup, sranje... Al' u Zaječarskom belom nema, (ili bar ne piše xD), a nije ni preslatko
Angelystor Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Ma dokle više ti sa tim šećerom u pivu. Paulaner i sl piva nemaju šećer dodat. Zaječarsko takvo kakvo je je sasvim ok pšenično pivo, i ok za te pare, ali ipak slab primer istog. I ja imam trip da mi kiselkasto pivo, a mislim zato što nema pun ukus kakvo bi pšenično trebalo da ima, nego je pola kao lager najobičniji, pola kao pšenično.
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 imam trip da mi kiselkasto pivo, a mislim zato što nema pun ukus kakvo bi pšenično trebalo da ima Misliš onako pun i sladak ukus?
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Bananasta boja + fruktoza Zaebavam se, ne diram Paulanera, njemu svaka cast 1 1
oʞɾoƃ Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Juče bila premijera Flying Dogma Galaxy IPA (kolaboracija Dogma & Flying Dog, je l' te), sigurno jedno od najboljih piva koje su uradili. Dogma inače ima i neki novi Session Ale LiberBeer rađen za onog lika iz Liberlanda, simpatičan je, ali ja i nisam neki fan Session stila. Posle smo otišli u Gunners da probamo novi Crow IPL (Pirate), isto nije moj omiljeni stil, ali lepo klizi, pravo letnje pivo. I na kraju toplo preporučujem svim fanovima krafta (posebno portera) da svrate u Drunk Chiwawu, dobili su kontigent Pohjala piva iz Estonije, prelepo izgledaju.
Divlji Tigar Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Uzeo sam svih 9 Pohjala piva juče. IPA Virmalised je odlična.
Angelystor Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Juče bila premijera Flying Dogma Galaxy IPA (kolaboracija Dogma & Flying Dog, je l' te), sigurno jedno od najboljih piva koje su uradili. Nisam stigao juče, pa se danas prošetao do Tap room-a da overim novitet, jeste 'beno dobro, ali sad već ne znam dal će ikad išta bolje od Hoptopoda da naprave.
truliandedzombileš! Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 nego je pola kao lager najobičniji, pola kao pšenično. e baš to sam i ja pomislio posle prvog gutljaja, smorio, ispio do kraja nekako i ne hvala. ne znam jeri još uvek uvoze onaj oettinger, ta nemačka socijala je, ako se sećam dobro, dosta bolja od ovoga. .
Divlji Tigar Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Nisam stigao juče, pa se danas prošetao do Tap room-a da overim novitet, jeste 'beno dobro, ali sad već ne znam dal će ikad išta bolje od Hoptopoda da naprave. Teško da će išta biti bolje od Hoptopoda, jedino mu može donekle prići Smash Mozaik. To mu dođe kao lagani Hoptopod.
oʞɾoƃ Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Uzeo sam svih 9 Pohjala piva juče. IPA Virmalised je odlična. Dobra je Virmalised, ali mi nije wow. Videćemo ostala. Doduše, ja sam preskočio portere jer ih ne volim. Nisam stigao juče, pa se danas prošetao do Tap room-a da overim novitet, jeste 'beno dobro, ali sad već ne znam dal će ikad išta bolje od Hoptopoda da naprave. Pazi, ja na Untappdu imam upisano 155 različitih piva, i Hoptopod mi je i dalje najbolje ocenjeno Tako da ne očekujem da ga ikad išta nadmaši.
Angelystor Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Ja 128 (unique) al sam tek od skora počeo i log kućnih varijanti Juče sam baš razmišljao kako mi je 4.5 prenisko za Hoptopod jer po toj logici teško da ću ičemu ikad 5 da dam. Skoro sam probao u Danskoj Nuclear Hop Assault i to mi je jedino što sam u poslednje vreme pio da mi jednako dobro, ako ne i bolje, i opet sam mu 4.5 dao
23/16 Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Loši ste. Ja se bližim cifri od 700. Dobro je ovo novo zajecarsko.
oʞɾoƃ Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Loši ste. Ja se bližim cifri od 700. Da, brt, ali ja sam otvorio nalog 3. februara ove godine To mu dođe u proseku dva dnevno. Inače pokupih u Sofiji pre neki dan 6-pack Omnipollo IPA piva na nekoj promociji, ne zna se koje je lepše od kog. Maksimalna preporuka.
Recommended Posts